лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Капрельянц, Л. В.

До списку авторів

Капрельянц, Л. В.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | вперед >>
Ферменты в технологии молочных продуктов [Текст]
Немає прим.
Статья
Капрельянц, Л. В.
Ферменты в технологии молочных продуктов [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Технология комбинированного молочно-растительного белкового продукта
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Рекичанская, Л. В.
Технология комбинированного молочно-растительного белкового продукта
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Функціональні продукти + [Електрон. ресурс]
Доступно
 5 з 5
Книга
Капрельянц, Л. В.
Функціональні продукти + [Електрон. ресурс]: Монографія
Друк, 2003 р.
ISBN 966-8099-83-4

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Функції їжі, теоретичні аспекти та гігієнічні основи харчування
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Капрельянц, Л. В.
Функції їжі, теоретичні аспекти та гігієнічні основи харчування
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Інгредієнтний склад функціональних продуктів: Вітаміни, глікози, харчові волокна, амінокислоти, ф...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Капрельянц, Л. В.
Інгредієнтний склад функціональних продуктів: Вітаміни, глікози, харчові волокна, амінокислоти, ф...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Технічна мікробіологія
Доступно
 161 з 161
Книга

Технічна мікробіологія: Підручник
Друк, 2006 р.
ISBN 966-8149-79-3


Заказать Заказать

На полку На полку

Стабильность холода - основа качества продуктов
Немає прим.
Статья
Антоненко, О. Г.
Стабильность холода - основа качества продуктов
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Белковые растительные обогатители [Текст]
Немає прим.
Статья
Капрельянц, Л. В.
Белковые растительные обогатители [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Ферменты в пищевых технологиях [Текст]
Доступно
 10 з 10
Книга
Капрельянц, Л. В.
Ферменты в пищевых технологиях [Текст]: монография
Друк, 2009 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Значение БАД в концепции оптимального питания [Текст] + [Електронний ресурс]
Немає прим.
Статья
Капрельянц, Л. В.
Значение БАД в концепции оптимального питания [Текст] + [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Лікувально-профілактичні властивості харчових продуктів та основи дієтології [Текст]
Доступно
 30 з 30
Книга
Капрельянц, Л. В.
Лікувально-профілактичні властивості харчових продуктів та основи дієтології [Текст]: підручник
Друк, 2011 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Многокомпонентные мучные смеси повышенной пищевой ценности [Текст]
Немає прим.
Статья
Жигунов, Д. А.
Многокомпонентные мучные смеси повышенной пищевой ценности [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Біологічно активні компоненти харчового концентрату поліфенолів чорниці та перспективи його викор...
Немає прим.
Статья

Біологічно активні компоненти харчового концентрату поліфенолів чорниці та перспективи його викор...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Фенольні сполуки дикорослих плодів і ягід: склад, властивості, зміни при переробці [Текст]
Доступно
 5 з 5
Книга
Хомич, Г. П.
Фенольні сполуки дикорослих плодів і ягід: склад, властивості, зміни при переробці [Текст]: монографія
ПУЕТ, 2013 р.
ISBN 978-966-184-236-5

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Функциональные продукты: тенденции и перспективы [Текст]
Немає прим.
Статья
Капрельянц, Л. В.
Функциональные продукты: тенденции и перспективы [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Оптимизация параметров процесса инкапсулирования пробиотических культур [Текст]
Немає прим.
Статья
Воловик, Т. Н.
Оптимизация параметров процесса инкапсулирования пробиотических культур [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Дослідження флавоноїдів в ягодах чорниці та продуктах її переробки [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Хомич, Г. П.
Дослідження флавоноїдів в ягодах чорниці та продуктах її переробки [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Соевые продукты и ингредиенты: химия, технология, использование [Текст]
Доступно
 2 з 2
Книга
Капрельянц, Л. В.
Соевые продукты и ингредиенты: химия, технология, использование [Текст]: монографія
ТЭС, 2014 р.
ISBN 978-617-7054-34-3


Заказать Заказать

На полку На полку

Пребиотики: химия, технология, применение [Текст]
Доступно
 1 з 1
Книга
Капрельянц, Л. В.
Пребиотики: химия, технология, применение [Текст]: монография
ЭнтерПринт, 2015 р.
ISBN 978-966-7857-30-1

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Оцінка фракцій висівок пшениці як об'єктів біотехнологічної переробки [Текст]
Немає прим.
Статья
Бужилов, М. Г.
Оцінка фракцій висівок пшениці як об'єктів біотехнологічної переробки [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.83)