лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Олійник, Л. Б.

До списку авторів

Олійник, Л. Б.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | вперед >>
Активізація самостійної пізнавальної діяльності студентів
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Сухолотюк, І. С.
Активізація самостійної пізнавальної діяльності студентів
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Актуальні проблеми підвищення якості та безпеки продукції в м'ясопереробній галузі [Текст]
Доступно
 1 з 1


Актуальні проблеми підвищення якості та безпеки продукції в м'ясопереробній галузі [Текст]: звіт про науково-дослідну роботу
2013 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Актуальні проблеми технології галузі [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Олійник, Л. Б.
Актуальні проблеми технології галузі [Електрон. ресурс]: Навчальний комплекс дисципліни
2007 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Актуальні проблеми технології галузі [Текст]
Доступно
 10 з 10
Книга
Олійник, Л. Б.
Актуальні проблеми технології галузі [Текст]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
ПУЕТ, 2013 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Екологічно безпечне кольорове оснащення продуктів харчування
Немає прим.
Статья
Пилипенко, Л. М.
Екологічно безпечне кольорове оснащення продуктів харчування
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Інноваційні технології ─ шлях до забезпечення якості вищої освіти [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)

Інноваційні технології ─ шлях до забезпечення якості вищої освіти [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Компетентнісний підхід у формуванні фахівців з харчових технологій [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Хомич, Г. П.
Компетентнісний підхід у формуванні фахівців з харчових технологій [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Особливості організації і проведення педагогічної практики магістрів [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Олійник, Л. Б.
Особливості організації і проведення педагогічної практики магістрів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Оцінка технологічних властивостей різних видів борошна в м'ясних системах [Текст]
Немає прим.
Статья
Манжос, О. Ф.
Оцінка технологічних властивостей різних видів борошна в м'ясних системах [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Прогресивні технології зберігання і переробки м'яса [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Олійник, Л. Б.
Прогресивні технології зберігання і переробки м'яса [Електрон. ресурс]: Навч. комплекс
2006 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Прогресивні технології зберігання і переробки м'яса [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга
Олійник, Л. Б.
Прогресивні технології зберігання і переробки м'яса [Електронний ресурс]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального...
ПУЕТ, 2012 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Сучасні напрями вдосконалення технологій м'ясних напівфабрикатів [Текст]
Немає прим.
Статья
Олійник, Л. Б.
Сучасні напрями вдосконалення технологій м'ясних напівфабрикатів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Технологія галузі
Доступно
 1 з 1
Электронный ресурс

Технологія галузі: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2009 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Технологія галузі
Доступно
 1 з 1
Электронный ресурс
Бурбак, А. М.
Технологія галузі: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2009 р.
ISBN відсутній
 4 (1)


Заказать Заказать

На полку На полку

Технологія галузі [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Бурбак, А. М.
Технологія галузі [Електрон. ресурс]: Навч. комплекс
2002 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Технологія галузі [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга
Холодний, Л. П.
Технологія галузі [Електронний ресурс]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУЕТ, 2011 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Технологія галузі. Розділ "Технологія переробки м'яса" [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Олійник, Л. Б.
Технологія галузі. Розділ "Технологія переробки м'яса" [Електрон. ресурс]: Опорний конспект лекцій
2004 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Технологія зберігання м'яса і м'ясопродуктів [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Электронный ресурс
Олійник, Л. Б.
Технологія зберігання м'яса і м'ясопродуктів [Електрон. ресурс]: електронний навчально-методичний комплекс
2002 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Технологія зберігання м'яса та м'ясопродуктів [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Олійник, Л. Б.
Технологія зберігання м'яса та м'ясопродуктів [Електрон. ресурс]: Завдання до контролю знань з освоєння дисципліни за модульно-рейтинговою системою навчання
2006 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Технологія зберігання м'яса та м'ясопродуктів [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Олійник, Л. Б.
Технологія зберігання м'яса та м'ясопродуктів [Електрон. ресурс]: Опорний конспект лекцій
2005 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.169)