Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Тюрікова, І. С.
До списку авторів
Тюрікова, І. С.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Книга
Тюрікова, І. С.
Технологія галузі [Електрон.ресурс]: Лабораторні роботи і методичні рекомендації
2001 р.
ISBN відсутній
Тюрікова, І. С.
Технологія галузі [Електрон.ресурс]: Лабораторні роботи і методичні рекомендації
2001 р.
ISBN відсутній
Книга
Тюрікова, І. С.
Організація виробництва [Електрон. ресурс]: Методичні рекомендації
2003 р.
ISBN відсутній
Тюрікова, І. С.
Організація виробництва [Електрон. ресурс]: Методичні рекомендації
2003 р.
ISBN відсутній
Книга
Розробка технологій, проектування і розробка рекомендацій по організації цехів малої потужності п...: Звіт по науково-дослідній роботі 090/96
РВВ ПУСКУ, 2001 р.
ISBN відсутній
Розробка технологій, проектування і розробка рекомендацій по організації цехів малої потужності п...: Звіт по науково-дослідній роботі 090/96
РВВ ПУСКУ, 2001 р.
ISBN відсутній
Автореферат/Диссертация
Тюрікова, І. С.
Розробка технології консервованих антоціанових барвників з ягід бузини чорної + [Електрон. ресурс]: Автореф. дис.: 05.18.13
Одеська державна академія харчових технологій, 1999 р.
ISBN відсутній
Тюрікова, І. С.
Розробка технології консервованих антоціанових барвників з ягід бузини чорної + [Електрон. ресурс]: Автореф. дис.: 05.18.13
Одеська державна академія харчових технологій, 1999 р.
ISBN відсутній
Книга
Плахотін, В. Я.
Метрологія,стандартизація і сертифікація продукції [Електрон. ресурс]: Навч. комплекс
2003 р.
ISBN відсутній
Плахотін, В. Я.
Метрологія,стандартизація і сертифікація продукції [Електрон. ресурс]: Навч. комплекс
2003 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Рибак, Г. М.
Вплив концентрації солі на якість прянощів, виготовлених способом сухого посолу
б.р.
ISBN відсутній
Рибак, Г. М.
Вплив концентрації солі на якість прянощів, виготовлених способом сухого посолу
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Плахотін, В. Я.
Теоретичні основи технологій харчових виробництв: Навч. посібник
Центр навч. л-ри, 2006 р.
ISBN 966-364-175-4
Плахотін, В. Я.
Теоретичні основи технологій харчових виробництв: Навч. посібник
Центр навч. л-ри, 2006 р.
ISBN 966-364-175-4
Книга (аналит. описание)
Рибіцька, Г. С.
Проблеми підготовки інженерів-технологів без відриву від виробництва в умовах реформування вищої ...
б.р.
ISBN відсутній
Рибіцька, Г. С.
Проблеми підготовки інженерів-технологів без відриву від виробництва в умовах реформування вищої ...
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Тюрікова, І. С.
Система менеджменту безпечності харчових продуктів для харчових виробництв України в перехідний п...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2009 р.
ISBN 978-966-184-064-4
Тюрікова, І. С.
Система менеджменту безпечності харчових продуктів для харчових виробництв України в перехідний п...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2009 р.
ISBN 978-966-184-064-4
Книга (аналит. описание)
Тюрікова, І. С.
Волоський горіх молочної стадії стиглості - джерело БАР [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Тюрікова, І. С.
Волоський горіх молочної стадії стиглості - джерело БАР [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Тюрікова, І. С.
Селера та волоський горіх ─ основа для створення функціональних напоїв [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Тюрікова, І. С.
Селера та волоський горіх ─ основа для створення функціональних напоїв [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Тюрікова, І. С.
Розробка технології напою функціонального призначення з використання горіхового екстракту [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Тюрікова, І. С.
Розробка технології напою функціонального призначення з використання горіхового екстракту [Текст]
б.р.
ISBN відсутній