лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Тюрікова, І. С.

До списку авторів

Тюрікова, І. С.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | вперед >>
Технологія галузі [Електрон.ресурс]
Немає прим.
Книга
Тюрікова, І. С.
Технологія галузі [Електрон.ресурс]: Лабораторні роботи і методичні рекомендації
2001 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Організація виробництва [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Тюрікова, І. С.
Організація виробництва [Електрон. ресурс]: Методичні рекомендації
2003 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Розробка технологій, проектування і розробка рекомендацій по організації цехів малої потужності п...
Доступно
 1 з 1
Книга

Розробка технологій, проектування і розробка рекомендацій по організації цехів малої потужності п...: Звіт по науково-дослідній роботі 090/96
РВВ ПУСКУ, 2001 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Розробка технології консервованих антоціанових барвників з ягід бузини чорної + [Електрон. ресурс]
Доступно
 1 з 1
Автореферат/Диссертация
Тюрікова, І. С.
Розробка технології консервованих антоціанових барвників з ягід бузини чорної + [Електрон. ресурс]: Автореф. дис.: 05.18.13
Одеська державна академія харчових технологій, 1999 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Порівняльна характеристика біохімічного складу натуральних органічних барвників з бузини чорної
Немає прим.
Статья
Пилипенко, Л. М.
Порівняльна характеристика біохімічного складу натуральних органічних барвників з бузини чорної
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Розширення асортименту консервів з томатів зелених
Немає прим.
Статья
Плахотін, В. Я.
Розширення асортименту консервів з томатів зелених
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Фактори оцінки якості знань у вузі
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Тюрікова, І. С.
Фактори оцінки якості знань у вузі
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Метрологія,стандартизація і сертифікація продукції [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Плахотін, В. Я.
Метрологія,стандартизація і сертифікація продукції [Електрон. ресурс]: Навч. комплекс
2003 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Способи зберігання зелених томатів
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Рибак, Г. М.
Способи зберігання зелених томатів
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Управління якістю [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Тюрікова, І. С.
Управління якістю [Електрон. ресурс]: Навч. комплекс
2004 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Вплив концентрації солі на якість прянощів, виготовлених способом сухого посолу
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Рибак, Г. М.
Вплив концентрації солі на якість прянощів, виготовлених способом сухого посолу
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Організація, планування та управління виробництвом на підприємствах [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Холодний, Л. П.
Організація, планування та управління виробництвом на підприємствах [Електрон. ресурс]: Навч. комплекс
2004 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Теоретичні основи технологій харчових виробництв
Доступно
 201 з 201
Книга
Плахотін, В. Я.
Теоретичні основи технологій харчових виробництв: Навч. посібник
Центр навч. л-ри, 2006 р.
ISBN 966-364-175-4

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Проблеми підготовки інженерів-технологів без відриву від виробництва в умовах реформування вищої ...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Рибіцька, Г. С.
Проблеми підготовки інженерів-технологів без відриву від виробництва в умовах реформування вищої ...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Система менеджменту безпечності харчових продуктів для харчових виробництв України в перехідний п...
Доступно
 5 з 5
Книга
Тюрікова, І. С.
Система менеджменту безпечності харчових продуктів для харчових виробництв України в перехідний п...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2009 р.
ISBN 978-966-184-064-4

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Дослідження екстрактів з плодів волоського горіху Сумського та Полтавського регіонів  [Текст]
Немає прим.
Статья
Тюрікова, І. С.
Дослідження екстрактів з плодів волоського горіху Сумського та Полтавського регіонів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Волоський горіх молочної стадії стиглості - джерело БАР [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Тюрікова, І. С.
Волоський горіх молочної стадії стиглості - джерело БАР [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Екологія і нешкідливість консервованих продуктів [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга
Тюрікова, І. С.
Екологія і нешкідливість консервованих продуктів [Електронний ресурс]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
ПУЕТ, 2012 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Селера та волоський горіх ─ основа для створення функціональних напоїв [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Тюрікова, І. С.
Селера та волоський горіх ─ основа для створення функціональних напоїв [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Розробка технології напою функціонального призначення з використання горіхового екстракту [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Тюрікова, І. С.
Розробка технології напою функціонального призначення з використання горіхового екстракту [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.174)