лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Суткович, Т. Ю.

До списку авторів

Суткович, Т. Ю.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | 3 | вперед >>
Теоретичні основи технології харчових виробництв [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Плахотін, В. Я.
Теоретичні основи технології харчових виробництв [Електрон. ресурс]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
2008 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Технологія галузі [Електрон.ресурс]
Немає прим.
Книга
Тюрікова, І. С.
Технологія галузі [Електрон.ресурс]: Лабораторні роботи і методичні рекомендації
2001 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Плахотін, В. Я.
Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Електрон. ресурс]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального...
2008 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Використання вакууму в технології виробництва яблучного соку
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Суткович, Т. Ю.
Використання вакууму в технології виробництва яблучного соку
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Вплив попередньої вакуумної обробки яблук на якість соку
Немає прим.
Статья
Хомич, Г. П.
Вплив попередньої вакуумної обробки яблук на якість соку
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Способи підвищення соковіддачі при виробництві яблучного соку та його якості
Немає прим.
Статья
Суткович, Т. Ю.
Способи підвищення соковіддачі при виробництві яблучного соку та його якості
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження впливу вакуумування та підігріву сировини на якість яблучного соку
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Суткович, Т. Ю.
Дослідження впливу вакуумування та підігріву сировини на якість яблучного соку
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Зберігання біологічно активних речовин в яблучному соці при вакуумуванні сировини
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Хомич, Г. П.
Зберігання біологічно активних речовин в яблучному соці при вакуумуванні сировини
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Плахотін, В. Я.
Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Електрон. ресурс]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального...
2008 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Розробка режимів вакуумування мезги у виробництві яблучного соку
Немає прим.
Статья
Плахотін, В. Я.
Розробка режимів вакуумування мезги у виробництві яблучного соку
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Теоретичні основи технологій харчових виробництв [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Плахотін, В. Я.
Теоретичні основи технологій харчових виробництв [Електрон. ресурс]: лабор. практикум та завдання
2009 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Використання вакууму в харчових технологіях при попередній обробці сировини [Текст] + [Електронни...
Доступно
 5 з 5
Книга

Використання вакууму в харчових технологіях при попередній обробці сировини [Текст] + [Електронни...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2009 р.
ISBN 978-966-184-057-6

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Метрологія, стандатризація та управління якістю продукції [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга
Плахотін, В. Я.
Метрологія, стандатризація та управління якістю продукції [Електронний ресурс]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації...
2009 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Метрологія, стандартизація та управління якістю продукції
Доступно
 1 з 1
Электронный ресурс
Плахотін, В. Я.
Метрологія, стандартизація та управління якістю продукції: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2009 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Основи наукових досліджень і технічної творчості [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга
Рибак, Г. М.
Основи наукових досліджень і технічної творчості [Електронний ресурс]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
ПУСКУ, 2010 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Теоретичні основи технологій харчових виробництв
Доступно
 1 з 1
Электронный ресурс
Плахотін, В. Я.
Теоретичні основи технологій харчових виробництв: лабораторний практикум та завдання для самостійної роботи
РВВ ПУСКУ, 2009 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Теоретичні основи технологій харчових виробництв
Доступно
 1 з 1
Электронный ресурс
Плахотін, В. Я.
Теоретичні основи технологій харчових виробництв: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2008 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Основи стандартизації, метрології та управління якістю
Доступно
 1 з 1
Электронный ресурс
Плахотін, В. Я.
Основи стандартизації, метрології та управління якістю: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2008 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Основи наукових досліджень і технічної творчості [Электронный ресурс]
Доступно
 1 з 1
Электронный ресурс
Рибак, Г. М.
Основи наукових досліджень і технічної творчості [Электронный ресурс]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУЕТ, 2010 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Теоретичні основи технології харчових виробництв [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга
Плахотін, В. Я.
Теоретичні основи технології харчових виробництв [Електронний ресурс]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУЕТ, 2011 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.172)