Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Шелудько, В. М.
До списку авторів
Шелудько, В. М.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Книга
Шелудько, В. М.
Фінансовий ринок: Навч. посібник
ISBN 966-7767-29-9
Шелудько, В. М.
Фінансовий ринок: Навч. посібник
Серія: Вища освіта XXІ ст.
Знання-Прес, 2002 р.ISBN 966-7767-29-9
Книга (аналит. описание)
Шелудько, В. М.
Значення самостійної роботи студента в навчальному процесі [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Шелудько, В. М.
Значення самостійної роботи студента в навчальному процесі [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Шелудько, В. М.
Управління якістю бельгійських вафель з використанням рослинної сировини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Шелудько, В. М.
Управління якістю бельгійських вафель з використанням рослинної сировини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Шелудько, В. М.
Управління якістю капкейків з використанням бобових культур [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Шелудько, В. М.
Управління якістю капкейків з використанням бобових культур [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Шелудько, В. М.
Обліпихове пюре в технології бельгійських вафель [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Шелудько, В. М.
Обліпихове пюре в технології бельгійських вафель [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Шелудько, В. М.
Використання борошна зернових культур у технології біскотті [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Шелудько, В. М.
Використання борошна зернових культур у технології біскотті [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Шелудько, В. М.
Використання обліпихи в технології сучасних борошняних виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Шелудько, В. М.
Використання обліпихи в технології сучасних борошняних виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Шелудько, В. М.
Розширення асортименту хлібних паличок підвищеної харчової цінності [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Шелудько, В. М.
Розширення асортименту хлібних паличок підвищеної харчової цінності [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній