лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Шелудько, В. М.

До списку авторів

Шелудько, В. М.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Фінансовий ринок
Доступно
 7 з 7
Книга
Шелудько, В. М.
Фінансовий ринок: Навч. посібник
Серія: Вища освіта XXІ ст.
Знання-Прес, 2002 р.
ISBN 966-7767-29-9


Заказать Заказать

На полку На полку

Основні напрямки активізації ролі банківської системи України у процесах ринкової трансформації
Немає прим.
Статья
Шелудько, В. М.
Основні напрямки активізації ролі банківської системи України у процесах ринкової трансформації
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

ЦІнні папери [Текст]
Доступно
 5 з 5
Книга

ЦІнні папери [Текст]: підручник
Знання, 2011 р.
ISBN 978-966-346-878-5, 978-966-346-851-8

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Горох у харчуванні людини [Текст]
Немає прим.
Статья
Шелудько, В. М.
Горох у харчуванні людини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Кухні народів світу [Текст]
Доступно
 10 з 10
Книга
Шелудько, В. М.
Кухні народів світу [Текст]: метод. рекомендації та тестові завдання для самостійного вивчення дисципліни студентами напряму підготовки 6.051701
ПУЕТ, 2013 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Управління туризмом [Текст]
Доступно
 10 з 10
Книга
Шелудько, В. М.
Управління туризмом [Текст]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
ПУЕТ, 2013 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Значення самостійної роботи студента в навчальному процесі [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Шелудько, В. М.
Значення самостійної роботи студента в навчальному процесі [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Управління якістю бельгійських вафель з використанням рослинної сировини [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Шелудько, В. М.
Управління якістю бельгійських вафель з використанням рослинної сировини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Управління якістю капкейків з використанням бобових культур [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Шелудько, В. М.
Управління якістю капкейків з використанням бобових культур [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Обліпихове пюре в технології бельгійських вафель [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Шелудько, В. М.
Обліпихове пюре в технології бельгійських вафель [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Фінансовий ринок [Текст]
Доступно
 2 з 2
Книга
Шелудько, В. М.
Фінансовий ринок [Текст]: підручник
Знання, 2015 р.
ISBN 978-617-07-0026-1


Заказать Заказать

На полку На полку

Використання борошна зернових культур у технології біскотті [Текст]
Немає прим.
Статья
Шелудько, В. М.
Використання борошна зернових культур у технології біскотті [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Технологія напоїв [Текст]
Доступно
 1 з 1
Книга
Чоні, І. В.
Технологія напоїв [Текст]: робочий зошит для проведення лабораторних занять та самостійної роботи здобувачів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» освітня програма «Технології в...
ПУЕТ, 2020 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Використання обліпихи в технології сучасних борошняних виробів [Текст]
Немає прим.
Статья
Шелудько, В. М.
Використання обліпихи в технології сучасних борошняних виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Технологія напоїв з основами барної справи [Електронний ресурс]
Доступно
 2 з 2
Электронный ресурс
Чоні, І. В.
Технологія напоїв з основами барної справи [Електронний ресурс]: зошит для проведення лабораторних занять та самостійної роботи здобувачів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології»...
ПУЕТ, 2021 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Основи кондитерської майстерності [Електронний ресурс]
Доступно
 2 з 2
Электронный ресурс
Шелудько, В. М.
Основи кондитерської майстерності [Електронний ресурс]: робочий зошит для проведення лабораторних занять та самостійної роботи здобувачів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології»...
ПУЕТ, 2021 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Теоретичні основи харчових технологій [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга
Олійник, Н. В.
Теоретичні основи харчових технологій [Електронний ресурс]: робочий зошит для проведення лабораторних занять та самостійної роботи студентів спеціальності 181 Харчові технології освітні програми...
ПУЕТ, 2021 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Розширення асортименту хлібних паличок підвищеної харчової цінності [Електронний ресурс]
Немає прим.
Статья
Шелудько, В. М.
Розширення асортименту хлібних паличок підвищеної харчової цінності [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.172)