Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...
Навігатор :
Новые поступления
Простой поиск
Расширенный поиск
Авторы
Издательства
Серии
Тезаурус (Рубрики)
Книгообеспеченность:
По дисциплинам
По специальностям
По специализациям
По циклам дисциплин
По кафедрам
Особистий кабінет:
Штрих-код
Ім'я читача
Електронний каталог: Бабкіна, І. В.
До списку авторів
Бабкіна, І. В.
Сортувати за:
заголовком
Пов'язані описи:
Отобрать для печати:
страницу
|
инверсия
|
сброс
|
печать
(
0
)
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Черевко, О. I.
Дослідження температурних залежностей та зміни маси кулінарних виробів за жаріння у газових серед...
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Черевко, О. I.
Регулювання складу газових середовищ як спосіб інтенсифікації теплової обробки харчових продуктів
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Доступно
1 з 1
Автореферат/Диссертация
Бабкіна, І. В.
Удосконалення процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням + [Електр...: автореф. дис. : 05.18.12
ХДАТОХ, 2001 р.
ISBN відсутній
повний текст
Заказать
На полку
Немає прим.
Статья
Бабкіна, І. В.
Глобальна фінансова система на порозі великих змін [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Немає прим.
Статья
Бабкіна, І. В.
Досвід зарубіжних країн щодо рейтингової оцінки діяльності банків [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Немає прим.
Книга
Ч. 2: Підвищення ефективності жарильного обладнання з використанням кремнійорганічних речовин [Текст]: монографія
ХДУХТ, 2012 р.
ISBN 978-966-405-273-0
На полку
Доступно
1 з 1
Книга
Ч. 2: Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції [Текст]: монографія
ХДУХТ, 2012 р.
ISBN 978-966-405-273-0
Заказать
На полку