лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Ткач, Н. I.

До списку авторів

Ткач, Н. I.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | 3 | вперед >>
Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'ясних продуктів [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Хомич, Г. П.
Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'ясних продуктів [Електрон. ресурс]: Навчальний комплекс з дисципліни
2002 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Удосконалення технології виробництва соків із дикорослих ягід підвищеної біологічної цінності
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Хомич, Г. П.
Удосконалення технології виробництва соків із дикорослих ягід підвищеної біологічної цінності
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Розробка технологій, проектування і розробка рекомендацій по організації цехів малої потужності п...
Доступно
 1 з 1
Книга

Розробка технологій, проектування і розробка рекомендацій по організації цехів малої потужності п...: Звіт по науково-дослідній роботі 090/96
РВВ ПУСКУ, 2001 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Технологія виробництва фруктових компотів підвищеної біологічної цінності
Немає прим.
Статья
Хомич, Г. П.
Технологія виробництва фруктових компотів підвищеної біологічної цінності
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Отримання з аронії чорноплідної соку підвищеної біологічної цінності
Немає прим.
Статья
Хомич, Г. П.
Отримання з аронії чорноплідної соку підвищеної біологічної цінності
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Порівняльна характеристика ягід журавлини болотної дикої та окультуреної
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Хомич, Г. П.
Порівняльна характеристика ягід журавлини болотної дикої та окультуреної
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Проектування підприємств м'ясного виробництва з основами САПР [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Ткач, Н. I.
Проектування підприємств м'ясного виробництва з основами САПР [Електрон. ресурс]: Метод. рекомендації
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Формування якості соків із дикорослих ягід з використанням ферментативної обробки сировини + [Еле...
Доступно
 5 з 5
Автореферат/Диссертация
Ткач, Н. I.
Формування якості соків із дикорослих ягід з використанням ферментативної обробки сировини + [Еле...: Автореф. дис.: 05.18.15
Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2004 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Вплив підвищеного вмісту барвних речовин на біостійкість соку чорної бузини
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Хомич, Г. П.
Вплив підвищеного вмісту барвних речовин на біостійкість соку чорної бузини
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Проектування підприємств м'ясного виробництва з основами САПР [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Ткач, Н. I.
Проектування підприємств м'ясного виробництва з основами САПР [Електрон. ресурс]: Навч. комплекс
2004 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'ясних продуктів [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Хомич, Г. П.
Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'ясних продуктів [Електрон. ресурс]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації...
2008 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Прогресивні технології зберігання та преробки м'яса [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Ткач, Н. I.
Прогресивні технології зберігання та преробки м'яса [Електрон. ресурс]: Метод. рекомендації
2006 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Комплексна оцінка якості компотів, виготовлених із додаванням соків із дикорослих ягід
Немає прим.
Статья
Ткач, Н. I.
Комплексна оцінка якості компотів, виготовлених із додаванням соків із дикорослих ягід
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Удосконалення технології виробництва соку з ягід чорної смородини + [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Статья
Хомич, Г. П.
Удосконалення технології виробництва соку з ягід чорної смородини + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Технологія галузі [Текст]. Ч.2 + [Електронний ресурс]
Доступно
 20 з 20
Книга
Хомич, Г. П.
Технологія галузі [Текст]. Ч.2 + [Електронний ресурс]: метод. рекомендації до виконання практ. занять
РВВ ПУСКУ, 2008 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Аспекти формування фахівця шляхом виконання дипломних проектів на замовлення підприємств [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Хомич, Г. П.
Аспекти формування фахівця шляхом виконання дипломних проектів на замовлення підприємств [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Хомич, Г. П.
Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва [Електрон. ресурс]: лабор. практикум
2009 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Використання дикорослої сировини для забезпечення харчових продуктів БАР [Текст] + [Електронний р...
Доступно
 5 з 5
Книга
Хомич, Г. П.
Використання дикорослої сировини для забезпечення харчових продуктів БАР [Текст] + [Електронний р...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2009 р.
ISBN 978-966-184-058-3

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Плоди дикорослих культур-джерело біологічно активних речовин у виробництві  консервованих продукт...
Немає прим.
Статья
Хомич, Г. П.
Плоди дикорослих культур-джерело біологічно активних речовин у виробництві консервованих продукт...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Розробка нового асортименту  великошматкових  напівфабрикатів з свинини [Текст]
Немає прим.
Статья

Розробка нового асортименту великошматкових напівфабрикатів з свинини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.86)