Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Калакура, М. М.
К списку авторов
Калакура, М. М.
Сортировать по: заглавиюПов'язані описи:
Книга
Общественное питание Вып. 27: Республиканский научно - технический сборник основан в 1965 году
УкрНИИНТИ, 1991 р.
ISBN відсутній
Общественное питание Вып. 27: Республиканский научно - технический сборник основан в 1965 году
УкрНИИНТИ, 1991 р.
ISBN відсутній
Статья
Калакура, М. М.
Технології борошняних кондитерських виробів, призначених для хворих на діабет
б.р.
ISBN відсутній
Калакура, М. М.
Технології борошняних кондитерських виробів, призначених для хворих на діабет
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Калакура, М. М.
Нова нетрадиційна сировина у виробництві продукції громадського харчування
б.р.
ISBN відсутній
Калакура, М. М.
Нова нетрадиційна сировина у виробництві продукції громадського харчування
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Калакура, М. М.
Використання нової сировини у виробництві діабетичних борошняних кондитерських виробів
б.р.
ISBN відсутній
Калакура, М. М.
Використання нової сировини у виробництві діабетичних борошняних кондитерських виробів
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Калакура, М. М.
Використання полісахаридів рослинного та мікробного походження у виробництві борошняних кондитерс...
б.р.
ISBN відсутній
Калакура, М. М.
Використання полісахаридів рослинного та мікробного походження у виробництві борошняних кондитерс...
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Калакура, М. М.
Цукрозамінники та підсолоджувачі у кондитерських виробах + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Калакура, М. М.
Цукрозамінники та підсолоджувачі у кондитерських виробах + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Вплив топінамбуру та ксампану на реологічні властивості бісквітного тіста [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Вплив топінамбуру та ксампану на реологічні властивості бісквітного тіста [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Загальні технології харчових виробництв [Текст]: підручник
Університет "Україна", 2010 р.
ISBN 978-966-388-318-2
Загальні технології харчових виробництв [Текст]: підручник
Університет "Україна", 2010 р.
ISBN 978-966-388-318-2