Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Фірсова, Р. М.
До списку авторів
Фірсова, Р. М.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Книга (аналит. описание)
Шеляков, О. П.
Якість сушених спецій, отриманих з використанням вакуумного сушіння НВЧ-енергопідводом
б.р.
ISBN відсутній
Шеляков, О. П.
Якість сушених спецій, отриманих з використанням вакуумного сушіння НВЧ-енергопідводом
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Дорохіна, М. О.
Інформаційне забезпечення дисциплін - основа якості навчального процесу вищої школи
б.р.
ISBN відсутній
Дорохіна, М. О.
Інформаційне забезпечення дисциплін - основа якості навчального процесу вищої школи
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Фірсова, Р. М.
Мікробіологія, санітарія та гігієна [Електрон. ресурс]: Словник мікробіологічних термінів
2002 р.
ISBN відсутній
Фірсова, Р. М.
Мікробіологія, санітарія та гігієна [Електрон. ресурс]: Словник мікробіологічних термінів
2002 р.
ISBN відсутній
Книга
Дослідження екологічного стану Полтавської області і розробка рекомендацій щодо його покращення: Звіт по науково-дослідній темі
РВВ ПУСКУ, 2000 р.
ISBN відсутній
Дослідження екологічного стану Полтавської області і розробка рекомендацій щодо його покращення: Звіт по науково-дослідній темі
РВВ ПУСКУ, 2000 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Дорохіна, М. О.
Моніторинг якості проведення лабораторних занять та його вплив на формування професійних здібност...
б.р.
ISBN відсутній
Дорохіна, М. О.
Моніторинг якості проведення лабораторних занять та його вплив на формування професійних здібност...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Використання електромагнітної обробки борошна для підвищення мікробіологічної стійкості хліба
б.р.
ISBN відсутній
Капліна, Т. В.
Використання електромагнітної обробки борошна для підвищення мікробіологічної стійкості хліба
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Хомич, Г. П.
Вплив підвищеного вмісту барвних речовин на біостійкість соку чорної бузини
б.р.
ISBN відсутній
Хомич, Г. П.
Вплив підвищеного вмісту барвних речовин на біостійкість соку чорної бузини
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Манжос, О. Ф.
Технічна мікробіологія [Електрон. ресурс]: Метод. рекомендації
2004 р.
ISBN відсутній
Манжос, О. Ф.
Технічна мікробіологія [Електрон. ресурс]: Метод. рекомендації
2004 р.
ISBN відсутній
Книга
Фірсова, Р. М.
Мікробіологія. Технічна мікробіологія [Електрон. ресурс]: Навч. завдання
2005 р.
ISBN відсутній
Фірсова, Р. М.
Мікробіологія. Технічна мікробіологія [Електрон. ресурс]: Навч. завдання
2005 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Гармонізація змісту підготовки інженерів-технологів в умовах входження в європейський освітній пр...
б.р.
ISBN відсутній
Капліна, Т. В.
Гармонізація змісту підготовки інженерів-технологів в умовах входження в європейський освітній пр...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Роль методичного забезпечення в підготовці фахівців без відриву від виробництва в умовах реформув...
б.р.
ISBN відсутній
Роль методичного забезпечення в підготовці фахівців без відриву від виробництва в умовах реформув...
б.р.
ISBN відсутній