Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Лебединець, В. Т.
До списку авторів
Лебединець, В. Т.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Книга (аналит. описание)
Лебединець, В. Т.
Вплив різних чинників на зміни споживних властивостей вафель з жировими начинками
б.р.
ISBN відсутній
Лебединець, В. Т.
Вплив різних чинників на зміни споживних властивостей вафель з жировими начинками
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Сирохман, І. В.
Асортимент і якість кондитерських виробів [Текст]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2009 р.
ISBN 966-364-899-6
Сирохман, І. В.
Асортимент і якість кондитерських виробів [Текст]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2009 р.
ISBN 966-364-899-6
Книга
Сирохман, І. В.
Товарознавство пакувальних матеріалів і тари [Текст]: підручник
Знання, 2014 р.
ISBN 978-617-07-0174-9
Сирохман, І. В.
Товарознавство пакувальних матеріалів і тари [Текст]: підручник
Знання, 2014 р.
ISBN 978-617-07-0174-9
Статья
Лебединець, В. Т.
Застосування морських водоростей у виробництві консервів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Лебединець, В. Т.
Застосування морських водоростей у виробництві консервів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Лебединець, В. Т.
Використання фруктово-овочевої сировини у виробництві бісквітних тістечок [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Лебединець, В. Т.
Використання фруктово-овочевої сировини у виробництві бісквітних тістечок [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Науково-практичні аспекти використання нетрадиційної сировини у виробництві нового цукрового печи...
б.р.
ISBN відсутній
Науково-практичні аспекти використання нетрадиційної сировини у виробництві нового цукрового печи...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Лебединець, В. Т.
Можливості збагачення печива цінною овочевою сировиною [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Лебединець, В. Т.
Можливості збагачення печива цінною овочевою сировиною [Текст]
б.р.
ISBN відсутній