Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Манжос, О. Ф.
До списку авторів
Манжос, О. Ф.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Книга
Програма Державного іспиту [Електрон.ресурс]: для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "Бакалавр"
2008 р.
ISBN відсутній
Програма Державного іспиту [Електрон.ресурс]: для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "Бакалавр"
2008 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Манжос, О. Ф.
Вдосконалення навчальних програм - один із методів покращення навчального процесу
б.р.
ISBN відсутній
Манжос, О. Ф.
Вдосконалення навчальних програм - один із методів покращення навчального процесу
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Манжос, О. Ф.
Удосконалення форм контролю результатів самостійної роботи студентів
б.р.
ISBN відсутній
Манжос, О. Ф.
Удосконалення форм контролю результатів самостійної роботи студентів
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Манжос, О. Ф.
Технічна мікробіологія [Електрон. ресурс]: Метод. рекомендації
2004 р.
ISBN відсутній
Манжос, О. Ф.
Технічна мікробіологія [Електрон. ресурс]: Метод. рекомендації
2004 р.
ISBN відсутній
Книга
Манжос, О. Ф.
Мікробіологія консервного виробництва [Електрон. ресурс]: Метод. рекомендації
2005 р.
ISBN відсутній
Манжос, О. Ф.
Мікробіологія консервного виробництва [Електрон. ресурс]: Метод. рекомендації
2005 р.
ISBN відсутній
Книга
Фірсова, Р. М.
Мікробіологія. Технічна мікробіологія [Електрон. ресурс]: Навч. завдання
2005 р.
ISBN відсутній
Фірсова, Р. М.
Мікробіологія. Технічна мікробіологія [Електрон. ресурс]: Навч. завдання
2005 р.
ISBN відсутній
Книга
Манжос, О. Ф.
Мікробіологія консервного виробництва [Електрон. ресурс]: Метод. рекомендації
2006 р.
ISBN відсутній
Манжос, О. Ф.
Мікробіологія консервного виробництва [Електрон. ресурс]: Метод. рекомендації
2006 р.
ISBN відсутній
Книга
Манжос, О. Ф.
Харчові добавки у технології м'ясопродуктів [Електрон. ресурс]: Навч. комплекс
2006 р.
ISBN відсутній
Манжос, О. Ф.
Харчові добавки у технології м'ясопродуктів [Електрон. ресурс]: Навч. комплекс
2006 р.
ISBN відсутній
Статья
Манжос, О. Ф.
Виробництво борошняних кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини
б.р.
ISBN відсутній
Манжос, О. Ф.
Виробництво борошняних кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Манжос, О. Ф.
Основи тваринництва та ветеринарно-санітарної експертизи [Електрон. ресурс]: Методичні рекомендації
2007 р.
ISBN відсутній
Манжос, О. Ф.
Основи тваринництва та ветеринарно-санітарної експертизи [Електрон. ресурс]: Методичні рекомендації
2007 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Манжос, О. Ф.
Самостійна робота студентів і сучасні технології навчання
б.р.
ISBN відсутній
Манжос, О. Ф.
Самостійна робота студентів і сучасні технології навчання
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Манжос, О. Ф.
Мікробіологія консервного виробництва [Електрон. ресурс]: метод. рекомендації
2008 р.
ISBN відсутній
Манжос, О. Ф.
Мікробіологія консервного виробництва [Електрон. ресурс]: метод. рекомендації
2008 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Манжос, О. Ф.
Особливості підготовки студентів заочного факультету з курсу "Технічна мікробіологія" [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Манжос, О. Ф.
Особливості підготовки студентів заочного факультету з курсу "Технічна мікробіологія" [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Манжос, О. Ф.
Технічна мікробіологія. Робочий зошит [Електрон. ресурс]: навч. завдання
2009 р.
ISBN відсутній
Манжос, О. Ф.
Технічна мікробіологія. Робочий зошит [Електрон. ресурс]: навч. завдання
2009 р.
ISBN відсутній
Книга
Манжос, О. Ф.
Мікробіологія консервного виробництва [Електрон. ресурс]: Робочий зошит для лабораторних робіт
2009 р.
ISBN відсутній
Манжос, О. Ф.
Мікробіологія консервного виробництва [Електрон. ресурс]: Робочий зошит для лабораторних робіт
2009 р.
ISBN відсутній