лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Бурбак, А. М.

До списку авторів

Бурбак, А. М.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | вперед >>
Розробка технологій, проектування і розробка рекомендацій по організації цехів малої потужності п...
Доступно
 1 з 1
Книга

Розробка технологій, проектування і розробка рекомендацій по організації цехів малої потужності п...: Звіт по науково-дослідній роботі 090/96
РВВ ПУСКУ, 2001 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Удосконалення технологічних зв'язків підприємств малої потужності
Немає прим.
Статья
Бурбак, А. М.
Удосконалення технологічних зв'язків підприємств малої потужності
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Технологія галузі [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Бурбак, А. М.
Технологія галузі [Електрон. ресурс]: Навч. комплекс
2002 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Використання експериментального тендеризатора та його вплив на якісні показники м'ясопродуктів, в...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Селютін, В. О.
Використання експериментального тендеризатора та його вплив на якісні показники м'ясопродуктів, в...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Технологія галузі. Розділ "Технологія переробки м'яса" [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Бурбак, А. М.
Технологія галузі. Розділ "Технологія переробки м'яса" [Електрон. ресурс]: Навч. комплекс
2004 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Організація та методи наукових досліджень [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Бурбак, А. М.
Організація та методи наукових досліджень [Електрон. ресурс]: Навч. комплекс
2006 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Холодильна технологія харчових продуктів [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Бурбак, А. М.
Холодильна технологія харчових продуктів [Електрон. ресурс]: Метод. рекомендації
2006 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Основні проблеми розробки програм фахових дисциплін відповідно до вимог Болонського процесу
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Плахотін, В. Я.
Основні проблеми розробки програм фахових дисциплін відповідно до вимог Болонського процесу
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Актуальні проблеми технології галузі [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Олійник, Л. Б.
Актуальні проблеми технології галузі [Електрон. ресурс]: Навчальний комплекс дисципліни
2007 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Технологія галузі [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Бурбак, А. М.
Технологія галузі [Електрон. ресурс]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
2009 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Розробка нового асортименту  великошматкових  напівфабрикатів з свинини [Текст]
Немає прим.
Статья

Розробка нового асортименту великошматкових напівфабрикатів з свинини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Холодильна технологія харчових продуктів  [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга
Бурбак, А. М.
Холодильна технологія харчових продуктів [Електронний ресурс]: навчально-методичний посібник за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
2009 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Холодильна технологія харчових продуктів
Доступно
 1 з 1
Электронный ресурс
Бурбак, А. М.
Холодильна технологія харчових продуктів: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2009 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Технологія галузі
Доступно
 1 з 1
Электронный ресурс

Технологія галузі: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2009 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Технологія галузі
Доступно
 1 з 1
Электронный ресурс
Бурбак, А. М.
Технологія галузі: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2009 р.
ISBN відсутній
 4 (1)


Заказать Заказать

На полку На полку

Холодильна технологія харчових продуктів  [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга
Бурбак, А. М.
Холодильна технологія харчових продуктів [Електронний ресурс]: метод. рекомендації
РВВ ПУЕТ, 2011 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Холодильна технологія харчових продуктів  [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга
Наконечна, Ю. Г.
Холодильна технологія харчових продуктів [Електронний ресурс]: навчально-методичний посібник за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУЕТ, 2011 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Загальні технології харчової промисловості [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга
Бурбак, А. М.
Загальні технології харчової промисловості [Електронний ресурс]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
ПУЕТ, 2012 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Інноваційні технології ─ шлях до забезпечення якості вищої освіти [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)

Інноваційні технології ─ шлях до забезпечення якості вищої освіти [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Актуальні проблеми підвищення якості та безпеки продукції в м'ясопереробній галузі [Текст]
Доступно
 1 з 1


Актуальні проблеми підвищення якості та безпеки продукції в м'ясопереробній галузі [Текст]: звіт про науково-дослідну роботу
2013 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.80)