Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Холодний, Л. П.
До списку авторів
Холодний, Л. П.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Книга
Ферментований березовий сік та напої на його основі: одержання, властивості, лікувальна дія, техн...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2008 р.
ISBN відсутній
Ферментований березовий сік та напої на його основі: одержання, властивості, лікувальна дія, техн...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2008 р.
ISBN відсутній
Книга
Тюрікова, І. С.
Організація виробництва [Електрон. ресурс]: Методичні рекомендації
2003 р.
ISBN відсутній
Тюрікова, І. С.
Організація виробництва [Електрон. ресурс]: Методичні рекомендації
2003 р.
ISBN відсутній
Книга
Розробка технологій, проектування і розробка рекомендацій по організації цехів малої потужності п...: Звіт по науково-дослідній роботі 090/96
РВВ ПУСКУ, 2001 р.
ISBN відсутній
Розробка технологій, проектування і розробка рекомендацій по організації цехів малої потужності п...: Звіт по науково-дослідній роботі 090/96
РВВ ПУСКУ, 2001 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Холодний, Л. П.
Використання бобів сої в кондитерській промисловості
б.р.
ISBN відсутній
Холодний, Л. П.
Використання бобів сої в кондитерській промисловості
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Кожухар, В. В.
Проектування підприємств з основами САПР [Електрон. ресурс]: Навч. комплекс
2005 р.
ISBN відсутній
Кожухар, В. В.
Проектування підприємств з основами САПР [Електрон. ресурс]: Навч. комплекс
2005 р.
ISBN відсутній
Книга
Кожухар, В. В.
Актуальні проблеми технології галузі [Електрон. ресурс]: метод. рекомендації
2009 р.
ISBN відсутній
Кожухар, В. В.
Актуальні проблеми технології галузі [Електрон. ресурс]: метод. рекомендації
2009 р.
ISBN відсутній
Статья
Рибіцька, Г. С.
Вплив електрофізичних методів обробки та якість ковбасних виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Рибіцька, Г. С.
Вплив електрофізичних методів обробки та якість ковбасних виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Тюрікова, І. С.
Волоський горіх молочної стадії стиглості - джерело БАР [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Тюрікова, І. С.
Волоський горіх молочної стадії стиглості - джерело БАР [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Холодний, Л. П.
Організація, планування та управління виробництвом на підприємствах [Текст]: метод. рекомендації щодо виконання курсової роботи
РВВ ПУЕТ, 2011 р.
ISBN відсутній
Холодний, Л. П.
Організація, планування та управління виробництвом на підприємствах [Текст]: метод. рекомендації щодо виконання курсової роботи
РВВ ПУЕТ, 2011 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Рибіцька, Г. С.
Особливості фахової підготовки інженерів-технологів для харчових виробництв [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Рибіцька, Г. С.
Особливості фахової підготовки інженерів-технологів для харчових виробництв [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Холодний, Л. П.
Аналіз методичних підходів щодо оцінки вартості брендів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Холодний, Л. П.
Аналіз методичних підходів щодо оцінки вартості брендів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Холодний, Л. П.
Роль практичної підготовки у формуванні спеціалістів для харчових виробництв [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Холодний, Л. П.
Роль практичної підготовки у формуванні спеціалістів для харчових виробництв [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Дяченко, Ю. І.
Технологія низькокалорійних консервованих продуктів підвищеної біологічної цінності [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Дяченко, Ю. І.
Технологія низькокалорійних консервованих продуктів підвищеної біологічної цінності [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Рибіцька, Г. С.
Вплив електромагнітного поля на якість ковбасних виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Рибіцька, Г. С.
Вплив електромагнітного поля на якість ковбасних виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Пешук, Л. В.
Дослідження жирнокислотного складу та основних якісних показників ліпідів кісткової харчової паст...
б.р.
ISBN відсутній
Пешук, Л. В.
Дослідження жирнокислотного складу та основних якісних показників ліпідів кісткової харчової паст...
б.р.
ISBN відсутній