Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Корзун, В. Н.
К списку авторов
Корзун, В. Н.
Сортировать по: заглавиюПов'язані описи:
Книга (аналит. описание)
Корзун, В. Н.
Актуальні проблеми харчування населення в умовах ендемії та радіактивного забруднення
б.р.
ISBN відсутній
Корзун, В. Н.
Актуальні проблеми харчування населення в умовах ендемії та радіактивного забруднення
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Корзун, В. Н.
Використання фукусу у виробництві продуктів харчування: Використання морської водорості у виробництві харчових продуктів
б.р.
ISBN відсутній
Корзун, В. Н.
Використання фукусу у виробництві продуктів харчування: Використання морської водорості у виробництві харчових продуктів
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Харчування людини і сучасне довкілля + [Електрон. ресурс]: Теорія і практика: Монографія
КНТЕУ, 2003 р.
ISBN 966-629-067-7
Харчування людини і сучасне довкілля + [Електрон. ресурс]: Теорія і практика: Монографія
КНТЕУ, 2003 р.
ISBN 966-629-067-7
Книга (аналит. описание)
Пересічний, М. I.
Сучасний стан харчування, екології та здоров'я населення України
б.р.
ISBN відсутній
Пересічний, М. I.
Сучасний стан харчування, екології та здоров'я населення України
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Пересічний, М. I.
Біологічно активні добавки та речовини, їх вплив на організм людини
б.р.
ISBN відсутній
Пересічний, М. I.
Біологічно активні добавки та речовини, їх вплив на організм людини
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Корзун, В. Н.
Гігієна харчування: Підручник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2003 р.
ISBN 966-629-061-8
Корзун, В. Н.
Гігієна харчування: Підручник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2003 р.
ISBN 966-629-061-8
Статья
Корзун, В. Н.
Вимоги до якості харчування населення в умовах екологічного неблагополуччя
б.р.
ISBN відсутній
Корзун, В. Н.
Вимоги до якості харчування населення в умовах екологічного неблагополуччя
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Корзун, В. Н.
Новітні технології шоколадних мусів підвищеної біологічної цінності [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Корзун, В. Н.
Новітні технології шоколадних мусів підвищеної біологічної цінності [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Корзун, В. Н.
Новітні технології фаршів підвищеної біологічної цінності [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Корзун, В. Н.
Новітні технології фаршів підвищеної біологічної цінності [Текст]
б.р.
ISBN відсутній