Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...
Навігатор :
Новые поступления
Простой поиск
Расширенный поиск
Авторы
Издательства
Серии
Тезаурус (Рубрики)
Книгообеспеченность:
По дисциплинам
По специальностям
По специализациям
По циклам дисциплин
По кафедрам
Особистий кабінет:
Штрих-код
Ім'я читача
Електронний каталог: Кіптела, Л. В.
К списку авторов
Кіптела, Л. В.
Сортировать по:
заглавию
Пов'язані описи:
Отобрать для печати:
страницу
|
инверсия
|
сброс
|
печать
(
0
)
Доступно
22 из 22
Книга
Кіптела, Л. В.
Автоматизація виробничих процесів: Навч. посібник
ХДАТОХ, 2002 р.
ISBN 966-7885-22-4
Заказать
На полку
Доступно
17 из 17
Книга
Процеси і апарати харчових виробництв [Текст]: лабораторний практикум : навч. посібник
Світ книг, 2013 р.
ISBN 978-966-2678-08-6
повний текст
Заказать
На полку
Нет экз.
Статья
Черевко, О. I.
Розробка технології виробництва фруктових паст [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Доступно
1 из 1
Книга
Автоматизація виробничих процесів [Текст]: підручник
ХДУХТ, 2014 р.
ISBN 978-966-405-355-3
Заказать
На полку
Доступно
1 из 1
Книга
Процеси виробництва багатокомпонентних паст із органічної сировини [Текст]: монографія
ХДУХТ, 2015 р.
ISBN 978-966-405-351-5
Заказать
На полку
Доступно
1 из 1
Книга
Розрахунок технологічного обладнання консервних виробництв [Текст]: навч. посібник
ХДУХТ, 2014 р.
ISBN 978-966-405-352-2
повний текст
Заказать
На полку