лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Шидакова-Каменюка, О. Г.

До списку авторів

Шидакова-Каменюка, О. Г.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Зниження окислення жирів ядра соняшника під час технологічної обробки
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Фоміна, І. М.
Зниження окислення жирів ядра соняшника під час технологічної обробки
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Організація самостійної роботи студентів у процесі виробничої практики [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Рогова, А. Л.
Організація самостійної роботи студентів у процесі виробничої практики [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Вплив ядра насіння соняшнику на фізико-хімічні властивості дріжджових виробів [Текст]
Немає прим.
Статья
Рогова, А. Л.
Вплив ядра насіння соняшнику на фізико-хімічні властивості дріжджових виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Комплексна оцінка якості пісочного печива з використанням напівфабрикату кісткового харчового [Те...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Шидакова-Каменюка, О. Г.
Комплексна оцінка якості пісочного печива з використанням напівфабрикату кісткового харчового [Те...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Вплив побічної продукції олійного виробництва на показники якості кексів [Текст]
Немає прим.
Статья

Вплив побічної продукції олійного виробництва на показники якості кексів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Основи наукових досліджень і технічної творчості [Текст]
Доступно
 1 з 1
Книга
Лисюк, Г. М.
Основи наукових досліджень і технічної творчості [Текст]: навч. посібник
ХДУХТ, 2014 р.
ISBN 978-966-405-326-3


Заказать Заказать

На полку На полку

Кваліметрична оцінка якості хліба пшеничного з використанням шроту зародків вівса та макухи зарод...
Немає прим.
Статья
Степанькова, Г. В.
Кваліметрична оцінка якості хліба пшеничного з використанням шроту зародків вівса та макухи зарод...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Мікробіологічна безпека кремово-збивних цукерок з насінням чіа [Текст]
Немає прим.
Статья
Шидакова-Каменюка, О. Г.
Мікробіологічна безпека кремово-збивних цукерок з насінням чіа [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Розробка технології бісквітного напівфабрикату, збагаченого мінеральними речовинами [Текст]
Немає прим.
Статья

Розробка технології бісквітного напівфабрикату, збагаченого мінеральними речовинами [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Використання інуліновмісної сировини в технології діабетичних пісочних виробів [Текст]
Немає прим.
Статья

Використання інуліновмісної сировини в технології діабетичних пісочних виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Спосіб визначення міцності печива [Текст]
Немає прим.
Статья

Спосіб визначення міцності печива [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Технологічні розрахунки та контроль безпеки у хлібопекарському, макаронному, кондитерському та ха...
Немає прим.
Книга
Артамонова, М. В.
Технологічні розрахунки та контроль безпеки у хлібопекарському, макаронному, кондитерському та ха...: навч. посібник
ДБТУ, 2022 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.90)