Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Пересічний, М. I.
До списку авторів
Пересічний, М. I.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Книга
Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах: Зб. наук. праць
КДТЕУ, 1999 р.
ISBN 966-7376-28-1
Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах: Зб. наук. праць
КДТЕУ, 1999 р.
ISBN 966-7376-28-1
Книга
Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах: Зб. наук. праць
КДТЕУ, 2001 р.
ISBN 966-7376-56-7
Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах: Зб. наук. праць
КДТЕУ, 2001 р.
ISBN 966-7376-56-7
Книга (аналит. описание)
Пересічний, М. I.
Технологія та якість здобного та пісочного печива зниженої калорійності з використанням підсолодж...
б.р.
ISBN відсутній
Пересічний, М. I.
Технологія та якість здобного та пісочного печива зниженої калорійності з використанням підсолодж...
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах: Зб. наук. праць
КНТЕУ, 2002 р.
ISBN 966-629-028-6
Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах: Зб. наук. праць
КНТЕУ, 2002 р.
ISBN 966-629-028-6
Книга
Проблеми якості у громадському харчуванні, готельному господарстві і туризмі: Зб. наук. праць
КНТЕУ, 2000 р.
ISBN 966-7376-50-8
Проблеми якості у громадському харчуванні, готельному господарстві і туризмі: Зб. наук. праць
КНТЕУ, 2000 р.
ISBN 966-7376-50-8
Книга (аналит. описание)
Пересічний, М. I.
Технологія борошняних булочних виробів із використанням стевії
б.р.
ISBN відсутній
Пересічний, М. I.
Технологія борошняних булочних виробів із використанням стевії
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Пересічний, М. I.
Технологія напоїв з використанням натурального підсоложувача- стевіозиду
б.р.
ISBN відсутній
Пересічний, М. I.
Технологія напоїв з використанням натурального підсоложувача- стевіозиду
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах: Зб. наук. праць
КНТЕУ, 2003 р.
ISBN 966-629-086-3
Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах: Зб. наук. праць
КНТЕУ, 2003 р.
ISBN 966-629-086-3
Книга (аналит. описание)
Пересічний, М. I.
Технологія та якість бісквітних напівфабрикатів зниженої калорійності: Використання екстракту стевії
б.р.
ISBN відсутній
Пересічний, М. I.
Технологія та якість бісквітних напівфабрикатів зниженої калорійності: Використання екстракту стевії
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Пересічний, М. I.
Технологія та якість борошняних кондитерських виробів для харчування хворих на цукровий діабет
б.р.
ISBN відсутній
Пересічний, М. I.
Технологія та якість борошняних кондитерських виробів для харчування хворих на цукровий діабет
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Пересічний, М. I.
Конструювання борошняних кондитерських виробів з екстрактом стевії та цистозірою
б.р.
ISBN відсутній
Пересічний, М. I.
Конструювання борошняних кондитерських виробів з екстрактом стевії та цистозірою
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Харчування людини і сучасне довкілля + [Електрон. ресурс]: Теорія і практика: Монографія
КНТЕУ, 2003 р.
ISBN 966-629-067-7
Харчування людини і сучасне довкілля + [Електрон. ресурс]: Теорія і практика: Монографія
КНТЕУ, 2003 р.
ISBN 966-629-067-7
Книга
Кулінарне мистецтво: правила змагань: Вимоги, коментарі, рекомендації
ВЦ КНТЕУ, 2004 р.
ISBN відсутній
Кулінарне мистецтво: правила змагань: Вимоги, коментарі, рекомендації
ВЦ КНТЕУ, 2004 р.
ISBN відсутній
Книга
Екологія та технологія продуктів лікувально-профілактичного харчування: Опорний конспект лекцій
ВЦ КНТЕУ, 2003 р.
ISBN відсутній
Екологія та технологія продуктів лікувально-профілактичного харчування: Опорний конспект лекцій
ВЦ КНТЕУ, 2003 р.
ISBN відсутній
Книга
Технологія виробництва ресторанної продукції: Опорний конспект лекцій
ЦПНМВ КНТЕУ, 2005 р.
ISBN відсутній
Технологія виробництва ресторанної продукції: Опорний конспект лекцій
ЦПНМВ КНТЕУ, 2005 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Пересічний, М. I.
Сучасний стан харчування, екології та здоров'я населення України
б.р.
ISBN відсутній
Пересічний, М. I.
Сучасний стан харчування, екології та здоров'я населення України
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Пересічний, М. I.
Біологічно активні добавки та речовини, їх вплив на організм людини
б.р.
ISBN відсутній
Пересічний, М. I.
Біологічно активні добавки та речовини, їх вплив на організм людини
б.р.
ISBN відсутній