Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Кравченко, М. Ф.
До списку авторів
Кравченко, М. Ф.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Книга (аналит. описание)
Пересічний, М. I.
Технологія та якість здобного та пісочного печива зниженої калорійності з використанням підсолодж...
б.р.
ISBN відсутній
Пересічний, М. I.
Технологія та якість здобного та пісочного печива зниженої калорійності з використанням підсолодж...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Пересічний, М. I.
Технологія та якість бісквітних напівфабрикатів зниженої калорійності: Використання екстракту стевії
б.р.
ISBN відсутній
Пересічний, М. I.
Технологія та якість бісквітних напівфабрикатів зниженої калорійності: Використання екстракту стевії
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Пересічний, М. I.
Технологія та якість борошняних кондитерських виробів для харчування хворих на цукровий діабет
б.р.
ISBN відсутній
Пересічний, М. I.
Технологія та якість борошняних кондитерських виробів для харчування хворих на цукровий діабет
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Харчування людини і сучасне довкілля + [Електрон. ресурс]: Теорія і практика: Монографія
КНТЕУ, 2003 р.
ISBN 966-629-067-7
Харчування людини і сучасне довкілля + [Електрон. ресурс]: Теорія і практика: Монографія
КНТЕУ, 2003 р.
ISBN 966-629-067-7
Книга
Екологія та технологія продуктів лікувально-профілактичного харчування: Опорний конспект лекцій
ВЦ КНТЕУ, 2003 р.
ISBN відсутній
Екологія та технологія продуктів лікувально-профілактичного харчування: Опорний конспект лекцій
ВЦ КНТЕУ, 2003 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Пересічний, М. I.
Сучасний стан харчування, екології та здоров'я населення України
б.р.
ISBN відсутній
Пересічний, М. I.
Сучасний стан харчування, екології та здоров'я населення України
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Пересічний, М. I.
Біологічно активні добавки та речовини, їх вплив на організм людини
б.р.
ISBN відсутній
Пересічний, М. I.
Біологічно активні добавки та речовини, їх вплив на організм людини
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Кравченко, М. Ф.
Соус з секретом [Текст] + [Електронний ресурс]: Технологія нових фруктових соусів
б.р.
ISBN відсутній
Кравченко, М. Ф.
Соус з секретом [Текст] + [Електронний ресурс]: Технологія нових фруктових соусів
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Кравченко, М. Ф.
Теоретичні основи харчових технологій [Текст]: навч. посібник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2011 р.
ISBN 978-966-629-502-9
Кравченко, М. Ф.
Теоретичні основи харчових технологій [Текст]: навч. посібник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2011 р.
ISBN 978-966-629-502-9
Статья
Кравченко, М. Ф.
Зміна якісних характеристик пряників під час зберігання [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Кравченко, М. Ф.
Зміна якісних характеристик пряників під час зберігання [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Кравченко, М. Ф.
Обгрунтування технології соусу з композиційною сумішшю грибних порошків [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Кравченко, М. Ф.
Обгрунтування технології соусу з композиційною сумішшю грибних порошків [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Пересічний, М. I.
Тістечка заварні з кремом "Ласунчик" для харчування хворих на цукровий діабет [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Пересічний, М. I.
Тістечка заварні з кремом "Ласунчик" для харчування хворих на цукровий діабет [Текст]
б.р.
ISBN відсутній