лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Кравченко, М. Ф.

До списку авторів

Кравченко, М. Ф.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Технологія та якість здобного та пісочного печива зниженої калорійності з використанням підсолодж...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Пересічний, М. I.
Технологія та якість здобного та пісочного печива зниженої калорійності з використанням підсолодж...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Використання цукрозамінників у рецептурах солодких страв
Немає прим.
Статья
Пересічний, М. I.
Використання цукрозамінників у рецептурах солодких страв
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Якість страв та кулінарних виробів оздоровчого призначення з використанням мікронізованих зернопр...
Немає прим.
Статья
Пересічний, М. I.
Якість страв та кулінарних виробів оздоровчого призначення з використанням мікронізованих зернопр...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Технологія та якість бісквітних напівфабрикатів зниженої калорійності
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Пересічний, М. I.
Технологія та якість бісквітних напівфабрикатів зниженої калорійності: Використання екстракту стевії
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Технологія та якість борошняних кондитерських виробів для харчування хворих на цукровий діабет
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Пересічний, М. I.
Технологія та якість борошняних кондитерських виробів для харчування хворих на цукровий діабет
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Харчування людини і сучасне довкілля + [Електрон. ресурс]
Доступно
 3 з 3
Книга

Харчування людини і сучасне довкілля + [Електрон. ресурс]: Теорія і практика: Монографія
КНТЕУ, 2003 р.
ISBN 966-629-067-7

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Екологія та технологія продуктів лікувально-профілактичного харчування
Доступно
 3 з 3
Книга

Екологія та технологія продуктів лікувально-профілактичного харчування: Опорний конспект лекцій
ВЦ КНТЕУ, 2003 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Сучасний стан харчування, екології та здоров'я населення України
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Пересічний, М. I.
Сучасний стан харчування, екології та здоров'я населення України
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Біологічно активні добавки та речовини, їх вплив на організм людини
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Пересічний, М. I.
Біологічно активні добавки та речовини, їх вплив на організм людини
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Соус з секретом [Текст] + [Електронний ресурс]
Немає прим.
Статья
Кравченко, М. Ф.
Соус з секретом [Текст] + [Електронний ресурс]: Технологія нових фруктових соусів
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Теоретичні основи харчових технологій [Текст]
Доступно
 5 з 5
Книга
Кравченко, М. Ф.
Теоретичні основи харчових технологій [Текст]: навч. посібник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2011 р.
ISBN 978-966-629-502-9

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Структурно-механічні властивості випечених бісквітних напівфабрикатів з додаванням борошна "Здоро...
Немає прим.
Статья
Кравченко, М. Ф.
Структурно-механічні властивості випечених бісквітних напівфабрикатів з додаванням борошна "Здоро...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Зміна якісних характеристик пряників під час зберігання [Текст]
Немає прим.
Статья
Кравченко, М. Ф.
Зміна якісних характеристик пряників під час зберігання [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Технологія пісочного печива з пектином [Текст]
Немає прим.
Статья
Кравченко, М. Ф.
Технологія пісочного печива з пектином [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Обгрунтування технології соусу з композиційною сумішшю грибних порошків [Текст]
Немає прим.
Статья
Кравченко, М. Ф.
Обгрунтування технології соусу з композиційною сумішшю грибних порошків [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Тістечка заварні з кремом "Ласунчик" для харчування хворих на цукровий діабет [Текст]
Немає прим.
Статья
Пересічний, М. I.
Тістечка заварні з кремом "Ласунчик" для харчування хворих на цукровий діабет [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Науково-практичні основи конструювання харчових продуктів функціонального призначення [Текст]
Немає прим.
Статья
Кравченко, М. Ф.
Науково-практичні основи конструювання харчових продуктів функціонального призначення [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.89)