Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...
Навігатор :
Новые поступления
Простой поиск
Расширенный поиск
Авторы
Издательства
Серии
Тезаурус (Рубрики)
Книгообеспеченность:
По дисциплинам
По специальностям
По специализациям
По циклам дисциплин
По кафедрам
Особистий кабінет:
Штрих-код
Ім'я читача
Електронний каталог: Колісниченко, Т. О.
К списку авторов
Колісниченко, Т. О.
Сортировать по:
заглавию
Пов'язані описи:
Отобрать для печати:
страницу
|
инверсия
|
сброс
|
печать
(
0
)
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Дейниченко, Г. В.
Дослідження вітамінного складу борошняних формованих виробів з біологічно активними добавками
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Вершко, Н. В.
Борошняні формовані вироби підвищеної біологічної цінності
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Дейниченко, Г. В.
Дослідження мікробіологічних показників соусів емульсійних із водоростевими добавками [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Колісниченко, Т. О.
Розробка технології м'ясо-рослинних січених напівфабрикатів підвищеної харчової цінності з йод...
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Колісниченко, Т. О.
Перспективи використання черносливу і кураги у виробництві хлібу [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Колісниченко, Т. О.
Розробка технологічної схеми виробництва емульсійних соусів із використанням морських водоростей ...
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Нет экз.
Статья
Удосконалення технології страв із риби з метою підвищення їх харчової цінності [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку