Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...
Навігатор :
Новые поступления
Простой поиск
Расширенный поиск
Авторы
Издательства
Серии
Тезаурус (Рубрики)
Книгообеспеченность:
По дисциплинам
По специальностям
По специализациям
По циклам дисциплин
По кафедрам
Особистий кабінет:
Штрих-код
Ім'я читача
Електронний каталог: Ільдірова, С. К.
К списку авторов
Ільдірова, С. К.
Сортировать по:
заглавию
Пов'язані описи:
Отобрать для печати:
страницу
|
инверсия
|
сброс
|
печать
(
0
)
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Ільдірова, С. К.
Нові технології виробництва майонезів
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Нет экз.
Статья
Ільдірова, С. К.
Дослідження структурно-в'язкісних властивостей майонезу з добавками амаранту багряного
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Нет экз.
Статья
Коршунова, Г. Ф.
Холодний раціон [Текст]: Особливості технології виробництва замороженого дріжджового тіста і виробів з нього з біологічно активними добавками
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Нет экз.
Статья
Ільдірова, С. К.
Використання розторопші плямистої у виробництві виробів із пісоного тіста [Текст] + [Електронний ...
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку
Нет экз.
Статья
Ільдірова, С. К.
Дослідження впливу низькотемпературної обробки на життєдіяльність дріжджів у тісті, яке піддаєть...
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Нет экз.
Статья
Колеснікова, М. Б.
Технологія виробництва індустріальних напівфабрикатів з м'ясної січеної маси [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку
Нет экз.
Статья
Ільдірова, С. К.
Використання сухої картопляної добавки в технології виробництва дріжжового напівфабрикату [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку
Нет экз.
Статья
Радіаційне сушіння пюре з картопляних відходів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку