Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...
Навігатор :
Новые поступления
Простой поиск
Расширенный поиск
Авторы
Издательства
Серии
Тезаурус (Рубрики)
Книгообеспеченность:
По дисциплинам
По специальностям
По специализациям
По циклам дисциплин
По кафедрам
Особистий кабінет:
Штрих-код
Ім'я читача
Електронний каталог: Коваленко, В. О.
До списку авторів
Коваленко, В. О.
Сортувати за:
заголовком
Пов'язані описи:
Отобрать для печати:
страницу
|
инверсия
|
сброс
|
печать
(
0
)
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Черевко, О. I.
Безпека харчових продуктів та її контроль
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Доступно
1 з 1
Автореферат/Диссертация
Коваленко, В. О.
Наукові основи технології переробки м'ясної сировини з використанням ферментних препаратів [Текст]: автореф. дис. : 05.18.16
Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2009 р.
ISBN відсутній
Заказать
На полку
Доступно
36 з 36
Книга
Харчова хімія [Текст]: навч. посібник
Світ книг, 2012 р.
ISBN 978-966-2678-07-9
повний текст
Заказать
На полку
Немає прим.
Статья
Мікробіологічні показники продукту структурованого на основі сиру кисломолочного в процесі зберіг...
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку
Доступно
13 з 13
Книга
Технічна мікробіологія [Текст]: підручник
Світ книг, 2013 р.
ISBN 978-966-2678-11-6
повний текст
Заказать
На полку
Доступно
4 з 4
Книга
Харчова хімія [Текст]: навч. посібник
Світ книг, 2016 р.
ISBN 978-966-2678-07-9
Заказать
На полку
Доступно
4 з 4
Книга
Технічна мікробіологія [Текст]: підручник
Світ книг, 2016 р.
ISBN 978-966-2678-11-6
Заказать
На полку