лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Рогова, А. Л.

До списку авторів

Рогова, А. Л.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Організація виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування
Доступно
 138 з 138
Книга

Організація виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування: Навч. посібник
НМЦ Укоопосвіта, 2003 р.
ISBN 966-7568-23-7
 2 (1)


Заказать Заказать

На полку На полку

Проблеми методичного забезпечення підготовки магістрів зі спеціальності "Технологія харчування"
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Шаповал, Н. I.
Проблеми методичного забезпечення підготовки магістрів зі спеціальності "Технологія харчування"
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Проектування змісту навчання при підготовці фахівців за напрямком "Харчова технологія та інженерія"
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Шкарупа, В. Г.
Проектування змісту навчання при підготовці фахівців за напрямком "Харчова технологія та інженерія"
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Розробка проекту державного стандарту "Кулінарна продукція, що реалізується"
Доступно
 1 з 1
Книга

Розробка проекту державного стандарту "Кулінарна продукція, що реалізується": Звіт про наукову-дослідну роботу
РВВ ПУСКУ, 2002 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Дослідження екологічного стану Полтавської області і розробка рекомендацій щодо його покращення
Доступно
 1 з 1
Книга

Дослідження екологічного стану Полтавської області і розробка рекомендацій щодо його покращення: Звіт по науково-дослідній темі
РВВ ПУСКУ, 2000 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Підвищення харчової цінності виробів з пісочного тіста
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Рогова, А. Л.
Підвищення харчової цінності виробів з пісочного тіста
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Проблеми якості підготовки інженерів-технологів ресторанного господарства в умовах європейської і...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Рогова, А. Л.
Проблеми якості підготовки інженерів-технологів ресторанного господарства в умовах європейської і...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Системний підхід до організації дипломного проектування на заочному факультеті [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Шаповал, Н. I.
Системний підхід до організації дипломного проектування на заочному факультеті [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Сертифікація та ліцензування продукції та послуг рестораннного господарства [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга
Рогова, А. Л.
Сертифікація та ліцензування продукції та послуг рестораннного господарства [Електронний ресурс]: метод. рекомендації
2009 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.84)