Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Дробот, В.
До списку авторів
Дробот, В.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Статья
Арсеньєва, Л.
Втрати йоду під час випікання хліба сягають 90% + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Арсеньєва, Л.
Втрати йоду під час випікання хліба сягають 90% + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Дробот, В.
У хліба з гарбузовим порошком більший об'єм і така ж пористість [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Дробот, В.
У хліба з гарбузовим порошком більший об'єм і така ж пористість [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Дробот, В.
Борошно "Здоров'я" за хімічним складом близьке до обойного[Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Дробот, В.
Борошно "Здоров'я" за хімічним складом близьке до обойного[Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Дробот, В.
Харчові добавки та їх функціональна роль у технологічному процесі [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Дробот, В.
Харчові добавки та їх функціональна роль у технологічному процесі [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Цитрати металів – ефективні збагачувачі хлібобулочних виробів мінеральними речовинами [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Цитрати металів – ефективні збагачувачі хлібобулочних виробів мінеральними речовинами [Текст]
б.р.
ISBN відсутній