Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Лисюк, Г. М.
До списку авторів
Лисюк, Г. М.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Книга
Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [Текст]: навч. посібник
Університетська книга, 2009 р.
ISBN відсутній
Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [Текст]: навч. посібник
Університетська книга, 2009 р.
ISBN відсутній
Электронный ресурс
Капліна, Т. В.
Основи наукових досліджень і технічної творчості: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2010 р.
ISBN відсутній
Капліна, Т. В.
Основи наукових досліджень і технічної творчості: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2010 р.
ISBN відсутній
Книга
Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці [Текст]: монографія
ХДУХТ, 2014 р.
ISBN 978-966-405-375-1
Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці [Текст]: монографія
ХДУХТ, 2014 р.
ISBN 978-966-405-375-1
Книга
Лисюк, Г. М.
Основи наукових досліджень і технічної творчості [Текст]: навч. посібник
ХДУХТ, 2014 р.
ISBN 978-966-405-326-3
Лисюк, Г. М.
Основи наукових досліджень і технічної творчості [Текст]: навч. посібник
ХДУХТ, 2014 р.
ISBN 978-966-405-326-3
Книга
Артамонова, М. В.
Технологія мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження [Текст]
ХДУХТ, 2015 р.
ISBN 978-966-405-372-0
Артамонова, М. В.
Технологія мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження [Текст]
ХДУХТ, 2015 р.
ISBN 978-966-405-372-0