лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Чоні, І. В.

До списку авторів

Чоні, І. В.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | вперед >>
Стандартизація, метрологія, контроль та управління якістю продукції ресторанного господарства [Ел...
Немає прим.
Книга
Чоні, І. В.
Стандартизація, метрологія, контроль та управління якістю продукції ресторанного господарства [Ел...: метод. рекомендації
2008 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Використання стабілізаційних систем рослинного походження в нових харчових продуктах [Текст] + [Е...
Доступно
 5 з 5
Книга
Чоні, І. В.
Використання стабілізаційних систем рослинного походження в нових харчових продуктах [Текст] + [Е...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2008 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Можливості використання рослинної сировини в технології виготовлення продукції на емульсійній основі
Немає прим.
Статья
Шаповал, Н. I.
Можливості використання рослинної сировини в технології виготовлення продукції на емульсійній основі
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Проблеми створення нових харчових продуктів емульсійного типу
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Чоні, І. В.
Проблеми створення нових харчових продуктів емульсійного типу
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Університетська освіта [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Чоні, І. В.
Університетська освіта [Електрон. ресурс]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення курсу за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
2008 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга
Чоні, І. В.
Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг [Електронний ресурс]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації...
2009 р.
ISBN відсутній
 4.5 (2)

повний текст


На полку На полку

Стандартизація, сертифікація, метрологія [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга
Чоні, І. В.
Стандартизація, сертифікація, метрологія [Електронний ресурс]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
2009 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Розробка нової  емульсійної  продукції на основі рослинної сировини [Текст]
Немає прим.
Статья
Чоні, І. В.
Розробка нової емульсійної продукції на основі рослинної сировини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Стандартизація, сертифікація, метрологія
Доступно
 1 з 1
Электронный ресурс
Чоні, І. В.
Стандартизація, сертифікація, метрологія: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2009 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Стандартизація, метрологія, контроль і управління якістю продукції ресторанного господарства [Еле...
Немає прим.
Книга
Чоні, І. В.
Стандартизація, метрологія, контроль і управління якістю продукції ресторанного господарства [Еле...: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною...
ПУСКУ, 2010 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Стандартизація, метрологія, контроль і управління якістю продукції ресторанного господарства
Доступно
 1 з 1
Электронный ресурс
Чоні, І. В.
Стандартизація, метрологія, контроль і управління якістю продукції ресторанного господарства: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою...
РВВ ПУСКУ, 2010 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Спосіб одержання соусів на емульсійній основі з борошном рисових круп               [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Чоні, І. В.
Спосіб одержання соусів на емульсійній основі з борошном рисових круп [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг
Доступно
 1 з 1
Электронный ресурс
Чоні, І. В.
Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2009 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Програма виробничої технологічної практики  для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-р...
Доступно
 10 з 10
Книга
Чоні, І. В.
Програма виробничої технологічної практики для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-р...
ПУЕТ, 2012 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Програма організаційної (міжнародної) практики для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельн...
Доступно
 10 з 10
Книга
Чоні, І. В.
Програма організаційної (міжнародної) практики для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельн...
ПУЕТ, 2012 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Інноваційні технології в готельному господарстві [Текст]
Доступно
 10 з 10
Книга
Чоні, І. В.
Інноваційні технології в готельному господарстві [Текст]: методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи
ПУЕТ, 2013 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Стандартизація, метрологія, контроль та управління якістю продукції ресторанного господарства [Те...
Доступно
 5 з 5
Книга
Чоні, І. В.
Стандартизація, метрологія, контроль та управління якістю продукції ресторанного господарства [Те...: робочий зошит
РВВ ПУЕТ, 2010 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Інноваційні технології в ресторанному, готельному господарстві та туризмі [Текст]
Доступно
 10 з 10
Книга

Інноваційні технології в ресторанному, готельному господарстві та туризмі [Текст]: метод. рекомендації щодо виконання курсової роботи з дисципліни
ПУЕТ, 2013 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Використання дистанційних технологій навчання при підготовці фахівців у галузі ресторанного госпо...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Чоні, І. В.
Використання дистанційних технологій навчання при підготовці фахівців у галузі ресторанного госпо...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Удосконалення змісту та організації виробничої практики [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Чоні, І. В.
Удосконалення змісту та організації виробничої практики [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.173)