Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Чоні, І. В.
До списку авторів
Чоні, І. В.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Книга
Чоні, І. В.
Використання стабілізаційних систем рослинного походження в нових харчових продуктах [Текст] + [Е...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2008 р.
ISBN відсутній
Чоні, І. В.
Використання стабілізаційних систем рослинного походження в нових харчових продуктах [Текст] + [Е...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2008 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Чоні, І. В.
Проблеми створення нових харчових продуктів емульсійного типу
б.р.
ISBN відсутній
Чоні, І. В.
Проблеми створення нових харчових продуктів емульсійного типу
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Чоні, І. В.
Розробка нової емульсійної продукції на основі рослинної сировини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Чоні, І. В.
Розробка нової емульсійної продукції на основі рослинної сировини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Электронный ресурс
Чоні, І. В.
Стандартизація, сертифікація, метрологія: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2009 р.
ISBN відсутній
Чоні, І. В.
Стандартизація, сертифікація, метрологія: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2009 р.
ISBN відсутній
Электронный ресурс
Чоні, І. В.
Стандартизація, метрологія, контроль і управління якістю продукції ресторанного господарства: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою...
РВВ ПУСКУ, 2010 р.
ISBN відсутній
Чоні, І. В.
Стандартизація, метрологія, контроль і управління якістю продукції ресторанного господарства: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою...
РВВ ПУСКУ, 2010 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Чоні, І. В.
Спосіб одержання соусів на емульсійній основі з борошном рисових круп [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Чоні, І. В.
Спосіб одержання соусів на емульсійній основі з борошном рисових круп [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Электронный ресурс
Чоні, І. В.
Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2009 р.
ISBN відсутній
Чоні, І. В.
Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2009 р.
ISBN відсутній
Книга
Чоні, І. В.
Програма виробничої технологічної практики для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-р...
ПУЕТ, 2012 р.
ISBN відсутній
Чоні, І. В.
Програма виробничої технологічної практики для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-р...
ПУЕТ, 2012 р.
ISBN відсутній
Книга
Чоні, І. В.
Програма організаційної (міжнародної) практики для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельн...
ПУЕТ, 2012 р.
ISBN відсутній
Чоні, І. В.
Програма організаційної (міжнародної) практики для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельн...
ПУЕТ, 2012 р.
ISBN відсутній
Книга
Чоні, І. В.
Інноваційні технології в готельному господарстві [Текст]: методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи
ПУЕТ, 2013 р.
ISBN відсутній
Чоні, І. В.
Інноваційні технології в готельному господарстві [Текст]: методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи
ПУЕТ, 2013 р.
ISBN відсутній
Книга
Чоні, І. В.
Стандартизація, метрологія, контроль та управління якістю продукції ресторанного господарства [Те...: робочий зошит
РВВ ПУЕТ, 2010 р.
ISBN відсутній
Чоні, І. В.
Стандартизація, метрологія, контроль та управління якістю продукції ресторанного господарства [Те...: робочий зошит
РВВ ПУЕТ, 2010 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Чоні, І. В.
Використання дистанційних технологій навчання при підготовці фахівців у галузі ресторанного госпо...
б.р.
ISBN відсутній
Чоні, І. В.
Використання дистанційних технологій навчання при підготовці фахівців у галузі ресторанного госпо...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Чоні, І. В.
Удосконалення змісту та організації виробничої практики [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Чоні, І. В.
Удосконалення змісту та організації виробничої практики [Текст]
б.р.
ISBN відсутній