лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навигатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Приватний кабінет: інформація


Электронный каталог: Чоні, І. В.

К списку авторов

Чоні, І. В.

Сортировать по: заглавию

Связанные описания:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | вперед >>
Стандартизація, метрологія, контроль та управління якістю продукції ресторанного господарства [Ел...
Нет экз.
Книга
Чоні, І. В.
Стандартизація, метрологія, контроль та управління якістю продукції ресторанного господарства [Ел...: метод. рекомендації
2008 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Використання стабілізаційних систем рослинного походження в нових харчових продуктах [Текст] + [Е...
Доступно
 5 из 5
Книга
Чоні, І. В.
Використання стабілізаційних систем рослинного походження в нових харчових продуктах [Текст] + [Е...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2008 г.
ISBN отсутствует

полный текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Можливості використання рослинної сировини в технології виготовлення продукції на емульсійній основі
Нет экз.
Статья
Шаповал, Н. I.
Можливості використання рослинної сировини в технології виготовлення продукції на емульсійній основі
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Проблеми створення нових харчових продуктів емульсійного типу
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Чоні, І. В.
Проблеми створення нових харчових продуктів емульсійного типу
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Університетська освіта [Електрон. ресурс]
Нет экз.
Книга
Чоні, І. В.
Університетська освіта [Електрон. ресурс]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення курсу за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
2008 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг [Електронний ресурс]
Нет экз.
Книга
Чоні, І. В.
Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг [Електронний ресурс]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації...
2009 г.
ISBN отсутствует
 4.5 (2)

полный текст


На полку На полку

Стандартизація, сертифікація, метрологія [Електронний ресурс]
Нет экз.
Книга
Чоні, І. В.
Стандартизація, сертифікація, метрологія [Електронний ресурс]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
2009 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Розробка нової  емульсійної  продукції на основі рослинної сировини [Текст]
Нет экз.
Статья
Чоні, І. В.
Розробка нової емульсійної продукції на основі рослинної сировини [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Стандартизація, сертифікація, метрологія
Доступно
 1 из 1
Электронный ресурс
Чоні, І. В.
Стандартизація, сертифікація, метрологія: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN отсутствует


Заказать Заказать

На полку На полку

Стандартизація, метрологія, контроль і управління якістю продукції ресторанного господарства [Еле...
Нет экз.
Книга
Чоні, І. В.
Стандартизація, метрологія, контроль і управління якістю продукції ресторанного господарства [Еле...: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною...
ПУСКУ, 2010 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Стандартизація, метрологія, контроль і управління якістю продукції ресторанного господарства
Доступно
 1 из 1
Электронный ресурс
Чоні, І. В.
Стандартизація, метрологія, контроль і управління якістю продукції ресторанного господарства: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою...
РВВ ПУСКУ, 2010 г.
ISBN отсутствует


Заказать Заказать

На полку На полку

Спосіб одержання соусів на емульсійній основі з борошном рисових круп               [Текст]
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Чоні, І. В.
Спосіб одержання соусів на емульсійній основі з борошном рисових круп [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг
Доступно
 1 из 1
Электронный ресурс
Чоні, І. В.
Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN отсутствует


Заказать Заказать

На полку На полку

Програма виробничої технологічної практики  для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-р...
Доступно
 10 из 10
Книга
Чоні, І. В.
Програма виробничої технологічної практики для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-р...
ПУЕТ, 2012 г.
ISBN отсутствует

полный текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Програма організаційної (міжнародної) практики для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельн...
Доступно
 10 из 10
Книга
Чоні, І. В.
Програма організаційної (міжнародної) практики для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельн...
ПУЕТ, 2012 г.
ISBN отсутствует

полный текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Інноваційні технології в готельному господарстві [Текст]
Доступно
 10 из 10
Книга
Чоні, І. В.
Інноваційні технології в готельному господарстві [Текст]: методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи
ПУЕТ, 2013 г.
ISBN отсутствует

полный текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Стандартизація, метрологія, контроль та управління якістю продукції ресторанного господарства [Те...
Доступно
 5 из 5
Книга
Чоні, І. В.
Стандартизація, метрологія, контроль та управління якістю продукції ресторанного господарства [Те...: робочий зошит
РВВ ПУЕТ, 2010 г.
ISBN отсутствует


Заказать Заказать

На полку На полку

Інноваційні технології в ресторанному, готельному господарстві та туризмі [Текст]
Доступно
 10 из 10
Книга

Інноваційні технології в ресторанному, готельному господарстві та туризмі [Текст]: метод. рекомендації щодо виконання курсової роботи з дисципліни
ПУЕТ, 2013 г.
ISBN отсутствует

полный текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Використання дистанційних технологій навчання при підготовці фахівців у галузі ресторанного госпо...
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Чоні, І. В.
Використання дистанційних технологій навчання при підготовці фахівців у галузі ресторанного госпо...
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Удосконалення змісту та організації виробничої практики [Текст]
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Чоні, І. В.
Удосконалення змісту та організації виробничої практики [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

© Все права защищены ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2023 (IP=44.192.79.149)