Навигатор :
Приватний кабінет:
Электронный каталог: Чоні, І. В.
К списку авторов
Чоні, І. В.
Сортировать по: заглавиюСвязанные описания:
Книга
Чоні, І. В.
Використання стабілізаційних систем рослинного походження в нових харчових продуктах [Текст] + [Е...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2008 г.
ISBN отсутствует
Чоні, І. В.
Використання стабілізаційних систем рослинного походження в нових харчових продуктах [Текст] + [Е...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2008 г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Чоні, І. В.
Проблеми створення нових харчових продуктів емульсійного типу
б.г.
ISBN отсутствует
Чоні, І. В.
Проблеми створення нових харчових продуктів емульсійного типу
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Чоні, І. В.
Розробка нової емульсійної продукції на основі рослинної сировини [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Чоні, І. В.
Розробка нової емульсійної продукції на основі рослинної сировини [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Электронный ресурс
Чоні, І. В.
Стандартизація, сертифікація, метрологія: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN отсутствует
Чоні, І. В.
Стандартизація, сертифікація, метрологія: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN отсутствует
Электронный ресурс
Чоні, І. В.
Стандартизація, метрологія, контроль і управління якістю продукції ресторанного господарства: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою...
РВВ ПУСКУ, 2010 г.
ISBN отсутствует
Чоні, І. В.
Стандартизація, метрологія, контроль і управління якістю продукції ресторанного господарства: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою...
РВВ ПУСКУ, 2010 г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Чоні, І. В.
Спосіб одержання соусів на емульсійній основі з борошном рисових круп [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Чоні, І. В.
Спосіб одержання соусів на емульсійній основі з борошном рисових круп [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Электронный ресурс
Чоні, І. В.
Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN отсутствует
Чоні, І. В.
Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN отсутствует
Книга
Чоні, І. В.
Програма виробничої технологічної практики для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-р...
ПУЕТ, 2012 г.
ISBN отсутствует
Чоні, І. В.
Програма виробничої технологічної практики для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-р...
ПУЕТ, 2012 г.
ISBN отсутствует
Книга
Чоні, І. В.
Програма організаційної (міжнародної) практики для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельн...
ПУЕТ, 2012 г.
ISBN отсутствует
Чоні, І. В.
Програма організаційної (міжнародної) практики для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельн...
ПУЕТ, 2012 г.
ISBN отсутствует
Книга
Чоні, І. В.
Інноваційні технології в готельному господарстві [Текст]: методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи
ПУЕТ, 2013 г.
ISBN отсутствует
Чоні, І. В.
Інноваційні технології в готельному господарстві [Текст]: методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи
ПУЕТ, 2013 г.
ISBN отсутствует
Книга
Чоні, І. В.
Стандартизація, метрологія, контроль та управління якістю продукції ресторанного господарства [Те...: робочий зошит
РВВ ПУЕТ, 2010 г.
ISBN отсутствует
Чоні, І. В.
Стандартизація, метрологія, контроль та управління якістю продукції ресторанного господарства [Те...: робочий зошит
РВВ ПУЕТ, 2010 г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Чоні, І. В.
Використання дистанційних технологій навчання при підготовці фахівців у галузі ресторанного госпо...
б.г.
ISBN отсутствует
Чоні, І. В.
Використання дистанційних технологій навчання при підготовці фахівців у галузі ресторанного госпо...
б.г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Чоні, І. В.
Удосконалення змісту та організації виробничої практики [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Чоні, І. В.
Удосконалення змісту та організації виробничої практики [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует