лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Будник, Н. В.

До списку авторів

Будник, Н. В.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Технологія галузі [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Бурбак, А. М.
Технологія галузі [Електрон. ресурс]: Навч. комплекс
2002 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Розробка рецептур комбінованих м'ясопродуктів з частковою заміною м'ясної сировини на квасоляну п...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Будник, Н. В.
Розробка рецептур комбінованих м'ясопродуктів з частковою заміною м'ясної сировини на квасоляну п...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Прогресивні технології зберігання і переробки м'яса [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Олійник, Л. Б.
Прогресивні технології зберігання і переробки м'яса [Електрон. ресурс]: Навч. комплекс
2006 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Технологія зберігання м'яса та м'ясопродуктів [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Олійник, Л. Б.
Технологія зберігання м'яса та м'ясопродуктів [Електрон. ресурс]: Положення про модульно-рейтингову систему оцінювання знань студентів спеціальності ТКМ
2006 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Технологія зберігання м'яса та м'ясопродуктів [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Олійник, Л. Б.
Технологія зберігання м'яса та м'ясопродуктів [Електрон. ресурс]: Завдання до контролю знань з освоєння дисципліни за модульно-рейтинговою системою навчання
2006 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Технологія галузі
Доступно
 1 з 1
Электронный ресурс

Технологія галузі: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2009 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Основи тваринництва та ветеринарно-санітарної експертизи [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга
Будник, Н. В.
Основи тваринництва та ветеринарно-санітарної експертизи [Електронний ресурс]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації...
ПУСКУ, 2010 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Основи тваринництва та ветеринарно-санітарної експертизи
Доступно
 1 з 1
Электронный ресурс
Будник, Н. В.
Основи тваринництва та ветеринарно-санітарної експертизи: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2010 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Здешевлення без зміни смаку [Текст]
Немає прим.
Статья
Будник, Н. В.
Здешевлення без зміни смаку [Текст]: раціональне використання вторинних ресурсів м'ясної промисловості в ковбасному виробництві
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Проблеми та перспективи впровадження дистанційних технологій навчання при підготовці фахівців інж...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Будник, Н. В.
Проблеми та перспективи впровадження дистанційних технологій навчання при підготовці фахівців інж...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Особливості організації проведення виробничої практики студентів [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Олійник, Н. В.
Особливості організації проведення виробничої практики студентів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження жирнокислотного складу та основних якісних показників ліпідів кісткової харчової паст...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Пешук, Л. В.
Дослідження жирнокислотного складу та основних якісних показників ліпідів кісткової харчової паст...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.82)