Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Дорохович, А. М.
До списку авторів
Дорохович, А. М.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Статья
Дорохович, А. М.
Вплив пакувальних матеріалів на термін зберігання неглазурованих помадних цукерок
б.р.
ISBN відсутній
Дорохович, А. М.
Вплив пакувальних матеріалів на термін зберігання неглазурованих помадних цукерок
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Кондитерские изделия специального назначения, учитывающие требования нутрициологии к продуктам пи...
б.р.
ISBN відсутній
Кондитерские изделия специального назначения, учитывающие требования нутрициологии к продуктам пи...
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Дорохович, А. М.
Технологія карамелі [Текст]: навч. посібник
Інкос, 2011 р.
ISBN 978-966-8347-97-9
Дорохович, А. М.
Технологія карамелі [Текст]: навч. посібник
Інкос, 2011 р.
ISBN 978-966-8347-97-9
Статья
Фізико-хімічні, технологічні, фізіологічні властивості поліолів та цукрів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Фізико-хімічні, технологічні, фізіологічні властивості поліолів та цукрів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Технологія та лабораторний практикум кондитерських виробів і харчових концентратів [Текст]: навч. посібник
Інкос, 2015 р.
ISBN 978-617-598-103-0
Технологія та лабораторний практикум кондитерських виробів і харчових концентратів [Текст]: навч. посібник
Інкос, 2015 р.
ISBN 978-617-598-103-0
Статья
Дорохович, А. М.
Тагатоза і мальтитол – інноваційна сировина при виробництві жувальної карамелі [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Дорохович, А. М.
Тагатоза і мальтитол – інноваційна сировина при виробництві жувальної карамелі [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Дорохович, А. М.
Технологія шоколаду [Текст]: навч. посібник
НУХТ, 2014 р.
ISBN 978-966-612-161-8
Дорохович, А. М.
Технологія шоколаду [Текст]: навч. посібник
НУХТ, 2014 р.
ISBN 978-966-612-161-8
Статья
Оптимізація рецептурного складу желейного мармеладу з пониженим вмістом цукру [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Оптимізація рецептурного складу желейного мармеладу з пониженим вмістом цукру [Текст]
б.р.
ISBN відсутній