лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Дорохович, А. М.

До списку авторів

Дорохович, А. М.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Вплив пакувальних матеріалів на термін зберігання неглазурованих помадних цукерок
Немає прим.
Статья
Дорохович, А. М.
Вплив пакувальних матеріалів на термін зберігання неглазурованих помадних цукерок
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

нові види гідроколоїдів і можливості їх використання у виробництві кондитерської продукції
Немає прим.
Статья
Дорохович, А. М.
нові види гідроколоїдів і можливості їх використання у виробництві кондитерської продукції
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Методологічний підхід до розроблення раціональних технологій комбінованих кондитерських виробів, ...
Немає прим.
Статья
Дорохович, А. М.
Методологічний підхід до розроблення раціональних технологій комбінованих кондитерських виробів, ...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Лактитол, фруктоза та їх суміші [Текст]
Немає прим.
Статья
Дорохович, А. М.
Лактитол, фруктоза та їх суміші [Текст]: Вплив на механізм термічного оброблення желейного мармеладу на каррагінані
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Кондитерские изделия специального назначения, учитывающие требования нутрициологии к продуктам пи...
Немає прим.
Статья

Кондитерские изделия специального назначения, учитывающие требования нутрициологии к продуктам пи...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Печенье: группы, рецептуры, ингредиенты [Текст]
Немає прим.
Статья
Дорохович, А. М.
Печенье: группы, рецептуры, ингредиенты [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Технологія карамелі [Текст]
Доступно
 4 з 4
Книга
Дорохович, А. М.
Технологія карамелі [Текст]: навч. посібник
Інкос, 2011 р.
ISBN 978-966-8347-97-9

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Фізико-хімічні, технологічні, фізіологічні властивості поліолів та цукрів [Текст]
Немає прим.
Статья

Фізико-хімічні, технологічні, фізіологічні властивості поліолів та цукрів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Технологія та лабораторний практикум кондитерських виробів і харчових концентратів [Текст]
Доступно
 1 з 1
Книга

Технологія та лабораторний практикум кондитерських виробів і харчових концентратів [Текст]: навч. посібник
Інкос, 2015 р.
ISBN 978-617-598-103-0

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Тагатоза і мальтитол – інноваційна сировина при виробництві жувальної карамелі [Текст]
Немає прим.
Статья
Дорохович, А. М.
Тагатоза і мальтитол – інноваційна сировина при виробництві жувальної карамелі [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Технологія шоколаду [Текст]
Доступно
 1 з 1
Книга
Дорохович, А. М.
Технологія шоколаду [Текст]: навч. посібник
НУХТ, 2014 р.
ISBN 978-966-612-161-8

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Визначення впливу цукрів сахарози, глюкози, фруктози та різних видів крохмальної патоки на власти...
Немає прим.
Статья
Дорохович, А. М.
Визначення впливу цукрів сахарози, глюкози, фруктози та різних видів крохмальної патоки на власти...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Оптимізація рецептурного складу желейного мармеладу з пониженим вмістом цукру [Текст]
Немає прим.
Статья

Оптимізація рецептурного складу желейного мармеладу з пониженим вмістом цукру [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.84)