Навигатор :
Приватний кабінет:
Электронный каталог: Положишникова, Л. О.
К списку авторов
Положишникова, Л. О.
Сортировать по: заглавиюСвязанные описания:
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Використання феромагнітних часток у технологіях соусів на емульсійній основі
б.г.
ISBN отсутствует
Капліна, Т. В.
Використання феромагнітних часток у технологіях соусів на емульсійній основі
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Манжос, О. Ф.
Виробництво борошняних кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини
б.г.
ISBN отсутствует
Манжос, О. Ф.
Виробництво борошняних кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини
б.г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Положишникова, О. I.
Самостійна робота - важлива складова проблеми входження вищих навчальних закладів у європейський ...
б.г.
ISBN отсутствует
Положишникова, О. I.
Самостійна робота - важлива складова проблеми входження вищих навчальних закладів у європейський ...
б.г.
ISBN отсутствует
Книга
Положишникова, О. I.
Харчові технології [Електронний ресурс]: метод. рекомендації
2009 г.
ISBN отсутствует
Положишникова, О. I.
Харчові технології [Електронний ресурс]: метод. рекомендації
2009 г.
ISBN отсутствует
Книга
Технологія галузі. Технологія продукції харчування [Електронний ресурс]: метод. рекомендації
2009 г.
ISBN отсутствует
Технологія галузі. Технологія продукції харчування [Електронний ресурс]: метод. рекомендації
2009 г.
ISBN отсутствует
Электронный ресурс
Положишникова, О. I.
Основи кулінарної майстерності: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN отсутствует
Положишникова, О. I.
Основи кулінарної майстерності: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN отсутствует
Электронный ресурс
Капліна, Т. В.
Технологія галузі: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою
РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN отсутствует
Капліна, Т. В.
Технологія галузі: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою
РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN отсутствует
Книга
Капліна, Т. В.
Технологія продукції ресторанного господарства [Електронний ресурс]: метод. рекомендації
ПУЕТ, 2010 г.
ISBN отсутствует
Капліна, Т. В.
Технологія продукції ресторанного господарства [Електронний ресурс]: метод. рекомендації
ПУЕТ, 2010 г.
ISBN отсутствует
Книга
Програма комплексного державного екзамену [Електронний ресурс]: для студ. освіт.-квал. рівня бакалавр
ПУЕТ, 2012 г.
ISBN отсутствует
Програма комплексного державного екзамену [Електронний ресурс]: для студ. освіт.-квал. рівня бакалавр
ПУЕТ, 2012 г.
ISBN отсутствует
Книга
Технологія галузі [Текст]: метод. рекомендації щодо виконання курс. роботи студ. напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
ПУЕТ, 2013 г.
ISBN отсутствует
Технологія галузі [Текст]: метод. рекомендації щодо виконання курс. роботи студ. напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
ПУЕТ, 2013 г.
ISBN отсутствует