Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Головко, М. П.
До списку авторів
Головко, М. П.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Книга (аналит. описание)
Черевко, О. I.
Вплив харчового кісткового напівфабрикату (ХКН) на технологічні показники термообробки м'ясних сі...
б.р.
ISBN відсутній
Черевко, О. I.
Вплив харчового кісткового напівфабрикату (ХКН) на технологічні показники термообробки м'ясних сі...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Головко, М. П.
Економічна ефективність виробництва нового виду макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кі...
б.р.
ISBN відсутній
Головко, М. П.
Економічна ефективність виробництва нового виду макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кі...
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Товарознавство непродовольчих товарів [Текст]: навч. посібник
Світ книг, 2013 р.
ISBN 978-966-2678-12-3
Товарознавство непродовольчих товарів [Текст]: навч. посібник
Світ книг, 2013 р.
ISBN 978-966-2678-12-3
Книга (аналит. описание)
Головко, М. П.
Формування якості паштетів із використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламіну [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Головко, М. П.
Формування якості паштетів із використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламіну [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Перспективи використання біологічно активної добавки "Неоселен" у технології емульсійних соусів [...
б.р.
ISBN відсутній
Перспективи використання біологічно активної добавки "Неоселен" у технології емульсійних соусів [...
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Товарознавство непродовольчих товарів [Текст]: навч. посібник
Світ книг, 2015 р.
ISBN 978-966-2678-12-3
Товарознавство непродовольчих товарів [Текст]: навч. посібник
Світ книг, 2015 р.
ISBN 978-966-2678-12-3
Статья
Головко, М. П.
Аналіз технологічного процесу одержання добавок дієтичних селен-білкових [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Головко, М. П.
Аналіз технологічного процесу одержання добавок дієтичних селен-білкових [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Дослідження показників якості страв і кулінарних виробів на основі напівфабрикату з молюска прісн...
б.р.
ISBN відсутній
Дослідження показників якості страв і кулінарних виробів на основі напівфабрикату з молюска прісн...
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Гігієна та санітарія переробних підприємств [Електронний ресурс]: навч. посібник
Світ книг, 2022 р.
ISBN відсутній
Гігієна та санітарія переробних підприємств [Електронний ресурс]: навч. посібник
Світ книг, 2022 р.
ISBN відсутній
Книга
Технологія молока та молочних продуктів з елементам НАССР [Електронний ресурс]: навч. посібник
Світ книг, 2021 р.
ISBN відсутній
Технологія молока та молочних продуктів з елементам НАССР [Електронний ресурс]: навч. посібник
Світ книг, 2021 р.
ISBN відсутній