лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Гніцевич, В. А.

До списку авторів

Гніцевич, В. А.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Вивчення реологічних характеристик збитих систем з використанням топінамбура
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Гніцевич, В. А.
Вивчення реологічних характеристик збитих систем з використанням топінамбура
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження хімічного складу топінамбура
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Гніцевич, В. А.
Дослідження хімічного складу топінамбура
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження антиоксидантних властивостей топінамбура у складі фаршевих систем
Немає прим.
Статья
Коршунова, Г. Ф.
Дослідження антиоксидантних властивостей топінамбура у складі фаршевих систем
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Медико-біологічні дослідження нових видів продуктів на основі топінамбура й амаранта [Текст]
Немає прим.
Статья
Гніцевич, В. А.
Медико-біологічні дослідження нових видів продуктів на основі топінамбура й амаранта [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Технологія кулінарної продукції з напівфабрикатом на основі печериць і насіння гарбуза та оцінка ...
Немає прим.
Статья
Гніцевич, В. А.
Технологія кулінарної продукції з напівфабрикатом на основі печериць і насіння гарбуза та оцінка ...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Обгрунтування доцільності використання ферментних препаратів у технологіях переробки рослинної пе...
Немає прим.
Статья
Гніцевич, В. А.
Обгрунтування доцільності використання ферментних препаратів у технологіях переробки рослинної пе...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Розробка технології виготовлення напівфабрикату на основі кизилу [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Гніцевич, В. А.
Розробка технології виготовлення напівфабрикату на основі кизилу [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Теоретичні аспекти розробки напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Гніцевич, В. А.
Теоретичні аспекти розробки напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Визначення властивостей вершкового крему на основі білково-рослинного напівфабрикату [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)

Визначення властивостей вершкового крему на основі білково-рослинного напівфабрикату [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження структури напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)

Дослідження структури напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Перспективи використання гарбузових овочів у технологіях напівфабрикатів багатофункціонального пр...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Гніцевич, В. А.
Перспективи використання гарбузових овочів у технологіях напівфабрикатів багатофункціонального пр...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження процесу ферментолізу м'якоті гарбуза [Текст]
Немає прим.
Статья
Гніцевич, В. А.
Дослідження процесу ферментолізу м'якоті гарбуза [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Обгрунтування параметрів виробництва збивних десертів на основі напівфабрикату з топінамбура та к...
Немає прим.
Статья
Гніцевич, В. А.
Обгрунтування параметрів виробництва збивних десертів на основі напівфабрикату з топінамбура та к...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Обгрунтування термінів зберігання та вивчення показників безпеки напівфабрикату на основі печериц...
Немає прим.
Статья
Гніцевич, В. А.
Обгрунтування термінів зберігання та вивчення показників безпеки напівфабрикату на основі печериц...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Обгрунтування термінів зберігання напівфабрикату на основі знежиреного молока з використанням екс...
Немає прим.
Статья
Гніцевич, В. А.
Обгрунтування термінів зберігання напівфабрикату на основі знежиреного молока з використанням екс...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.81)