Навигатор :
Приватний кабінет:
Электронный каталог: Положишникова, О. I.
К списку авторов
Положишникова, О. I.
Сортировать по: заглавиюСвязанные описания:
Книга
Програма Державного іспиту [Електрон.ресурс]: для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "Бакалавр"
2008 г.
ISBN отсутствует
Програма Державного іспиту [Електрон.ресурс]: для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "Бакалавр"
2008 г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Іванова, О. В.
Можливості використання окари у виробництві соусів-майонезів
б.г.
ISBN отсутствует
Іванова, О. В.
Можливості використання окари у виробництві соусів-майонезів
б.г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Положишникова, О. I.
Вплив окари на якість борошняних кондитерських виробів
б.г.
ISBN отсутствует
Положишникова, О. I.
Вплив окари на якість борошняних кондитерських виробів
б.г.
ISBN отсутствует
Книга
Рогова, А. Л.
Технологія харчування [Електрон. ресурс]: Метод. рекомендації
2003 г.
ISBN отсутствует
Рогова, А. Л.
Технологія харчування [Електрон. ресурс]: Метод. рекомендації
2003 г.
ISBN отсутствует
Книга
Фірсова, Р. М.
Мікробіологія. Технічна мікробіологія [Електрон. ресурс]: Навч. завдання
2005 г.
ISBN отсутствует
Фірсова, Р. М.
Мікробіологія. Технічна мікробіологія [Електрон. ресурс]: Навч. завдання
2005 г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Положишникова, О. I.
Самостійна робота - важлива складова проблеми входження вищих навчальних закладів у європейський ...
б.г.
ISBN отсутствует
Положишникова, О. I.
Самостійна робота - важлива складова проблеми входження вищих навчальних закладів у європейський ...
б.г.
ISBN отсутствует
Книга
Шкарупа, В. Г.
Проектування закладів ресторанного господарства з основами САПР [Електрон. ресурс]: практикум
2008 г.
ISBN отсутствует
Шкарупа, В. Г.
Проектування закладів ресторанного господарства з основами САПР [Електрон. ресурс]: практикум
2008 г.
ISBN отсутствует
Книга
Шкарупа, В. Г.
Проектування закладів ресторанного господарства з основами САПР [Електрон. ресурс]: метод. рекомендації
2008 г.
ISBN отсутствует
Шкарупа, В. Г.
Проектування закладів ресторанного господарства з основами САПР [Електрон. ресурс]: метод. рекомендації
2008 г.
ISBN отсутствует
Книга
Положишникова, О. I.
Харчові технології [Електронний ресурс]: метод. рекомендації
2009 г.
ISBN отсутствует
Положишникова, О. I.
Харчові технології [Електронний ресурс]: метод. рекомендації
2009 г.
ISBN отсутствует
Книга
Технологія галузі. Технологія продукції харчування [Електронний ресурс]: метод. рекомендації
2009 г.
ISBN отсутствует
Технологія галузі. Технологія продукції харчування [Електронний ресурс]: метод. рекомендації
2009 г.
ISBN отсутствует
Электронный ресурс
Положишникова, О. I.
Основи кулінарної майстерності: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN отсутствует
Положишникова, О. I.
Основи кулінарної майстерності: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN отсутствует
Электронный ресурс
Капліна, Т. В.
Технологія галузі: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою
РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN отсутствует
Капліна, Т. В.
Технологія галузі: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою
РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN отсутствует
Книга
Капліна, Т. В.
Технологія продукції ресторанного господарства [Електронний ресурс]: метод. рекомендації
ПУЕТ, 2010 г.
ISBN отсутствует
Капліна, Т. В.
Технологія продукції ресторанного господарства [Електронний ресурс]: метод. рекомендації
ПУЕТ, 2010 г.
ISBN отсутствует
Книга
Положишникова, О. I.
Програма виробничої технологічної практики [Електронний ресурс]
ПУЕТ, 2012 г.
ISBN отсутствует
Положишникова, О. I.
Програма виробничої технологічної практики [Електронний ресурс]
ПУЕТ, 2012 г.
ISBN отсутствует