Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Положишникова, О. I.
К списку авторов
Положишникова, О. I.
Сортировать по: заглавиюПов'язані описи:
Книга (аналит. описание)
Положишникова, О. I.
Вплив окари на якість борошняних кондитерських виробів
б.р.
ISBN відсутній
Положишникова, О. I.
Вплив окари на якість борошняних кондитерських виробів
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Положишникова, Л. О.
Компетентнісний підхід при вивченні дисципліни "Основи класичної кулінарії" [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Положишникова, Л. О.
Компетентнісний підхід при вивченні дисципліни "Основи класичної кулінарії" [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Рогова, А. Л.
Методичні рекомендації до виконання дипломного проекту студентами спеціальності 7.05170113 «Техно...
ПУЕТ, 2013 р.
ISBN відсутній
Рогова, А. Л.
Методичні рекомендації до виконання дипломного проекту студентами спеціальності 7.05170113 «Техно...
ПУЕТ, 2013 р.
ISBN відсутній
Книга
Фірсова, Р. М.
Мікробіологія. Технічна мікробіологія [Електрон. ресурс]: Навч. завдання
2005 р.
ISBN відсутній
Фірсова, Р. М.
Мікробіологія. Технічна мікробіологія [Електрон. ресурс]: Навч. завдання
2005 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Іванова, О. В.
Можливості використання окари у виробництві соусів-майонезів
б.р.
ISBN відсутній
Іванова, О. В.
Можливості використання окари у виробництві соусів-майонезів
б.р.
ISBN відсутній
Электронный ресурс
Положишникова, О. I.
Основи кулінарної майстерності: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2009 р.
ISBN відсутній
Положишникова, О. I.
Основи кулінарної майстерності: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2009 р.
ISBN відсутній
Книга
Дібрівська, Н. В.
Основи кулінарної майстерності [Текст]: навч.-метод. посібник
ПУЕТ, 2014 р.
ISBN відсутній
Дібрівська, Н. В.
Основи кулінарної майстерності [Текст]: навч.-метод. посібник
ПУЕТ, 2014 р.
ISBN відсутній
Статья
Положишникова, Л. О.
Отримання емульсій із використанням вихрового шару феромагнітних частинок [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Положишникова, Л. О.
Отримання емульсій із використанням вихрового шару феромагнітних частинок [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Положишникова, О. I.
Проблеми організації та проведення технологічної практики [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Положишникова, О. I.
Проблеми організації та проведення технологічної практики [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Положишникова, О. I.
Програма виробничої технологічної практики [Електронний ресурс]
ПУЕТ, 2012 р.
ISBN відсутній
Положишникова, О. I.
Програма виробничої технологічної практики [Електронний ресурс]
ПУЕТ, 2012 р.
ISBN відсутній
Книга
Програма Державного іспиту [Електрон.ресурс]: для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "Бакалавр"
2008 р.
ISBN відсутній
Програма Державного іспиту [Електрон.ресурс]: для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "Бакалавр"
2008 р.
ISBN відсутній
Книга
Положишникова, О. I.
Програма та методичні рекомендації до проходження виробничої технологічної практики студентами на...
ПУЕТ, 2012 р.
ISBN відсутній
Положишникова, О. I.
Програма та методичні рекомендації до проходження виробничої технологічної практики студентами на...
ПУЕТ, 2012 р.
ISBN відсутній
Книга
Положишникова, О. I.
Програма та методичні рекомендації щодо проходження передбакалаврської технологічної практики [Те...
ПУЕТ, 2013 р.
ISBN відсутній
Положишникова, О. I.
Програма та методичні рекомендації щодо проходження передбакалаврської технологічної практики [Те...
ПУЕТ, 2013 р.
ISBN відсутній
Книга
Шкарупа, В. Г.
Проектування закладів ресторанного господарства з основами САПР [Електрон. ресурс]: практикум
2008 р.
ISBN відсутній
Шкарупа, В. Г.
Проектування закладів ресторанного господарства з основами САПР [Електрон. ресурс]: практикум
2008 р.
ISBN відсутній
Статья
Розробка технологій білково-жирових емульсій для кулінарних напівфабрикатів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Розробка технологій білково-жирових емульсій для кулінарних напівфабрикатів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Положишникова, О. I.
Самостійна робота - важлива складова проблеми входження вищих навчальних закладів у європейський ...
б.р.
ISBN відсутній
Положишникова, О. I.
Самостійна робота - важлива складова проблеми входження вищих навчальних закладів у європейський ...
б.р.
ISBN відсутній
Электронный ресурс
Капліна, Т. В.
Технологія галузі: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою
РВВ ПУСКУ, 2009 р.
ISBN відсутній
Капліна, Т. В.
Технологія галузі: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою
РВВ ПУСКУ, 2009 р.
ISBN відсутній