Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...
Навігатор :
Новые поступления
Простой поиск
Расширенный поиск
Авторы
Издательства
Серии
Тезаурус (Рубрики)
Книгообеспеченность:
По дисциплинам
По специальностям
По специализациям
По циклам дисциплин
По кафедрам
Особистий кабінет:
Штрих-код
Ім'я читача
Електронний каталог: Слащева, А. В.
До списку авторів
Слащева, А. В.
Сортувати за:
заголовком
Пов'язані описи:
Отобрать для печати:
страницу
|
инверсия
|
сброс
|
печать
(
0
)
Немає прим.
Статья
Слащева, А. В.
Дослідження харчової цінності фаршевих виробів з топінамбуром + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Гніцевич, В. А.
Дослідження хімічного складу топінамбура
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Немає прим.
Статья
Харыбина, Т.
Создание библиотечного ВЕБ - сайта
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Немає прим.
Статья
Коршунова, Г. Ф.
Дослідження антиоксидантних властивостей топінамбура у складі фаршевих систем
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Немає прим.
Статья
Гніцевич, В. А.
Обгрунтування доцільності використання ферментних препаратів у технологіях переробки рослинної пе...
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку
Немає прим.
Книга
Слащева, А. В.
Барна справа та організація роботи сомельє [Електронний ресурс]: конспект лекцій для студентів спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" ден. та заочн. форм навчання
ДонНУЕТ, 2017 р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку
Немає прим.
Статья
Інформаційне обслуговування на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу: сучасний стан та перс...
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку
Немає прим.
Статья
Гніцевич, В. А.
Обгрунтування термінів зберігання та вивчення показників безпеки напівфабрикату на основі печериц...
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку