лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Наконечна, Ю. Г.

До списку авторів

Наконечна, Ю. Г.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | вперед >>
Вивчення водоутримуючої здатності грибів - шампіньйонів
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Безусов, А. Т.
Вивчення водоутримуючої здатності грибів - шампіньйонів
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Вплив теплової обробки грибів на вихід готового продукту [Текст] + [Електронний ресурс]
Немає прим.
Статья
Наконечна, Ю. Г.
Вплив теплової обробки грибів на вихід готового продукту [Текст] + [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Використання вакууму в харчових технологіях при попередній обробці сировини [Текст] + [Електронни...
Доступно
 5 з 5
Книга

Використання вакууму в харчових технологіях при попередній обробці сировини [Текст] + [Електронни...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2009 р.
ISBN 978-966-184-057-6

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Холодильна технологія харчових продуктів  [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга
Бурбак, А. М.
Холодильна технологія харчових продуктів [Електронний ресурс]: навчально-методичний посібник за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
2009 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Технологія галузі [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга
Хомич, Г. П.
Технологія галузі [Електронний ресурс]: метод. рекомендації
2009 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Холодильна технологія харчових продуктів
Доступно
 1 з 1
Электронный ресурс
Бурбак, А. М.
Холодильна технологія харчових продуктів: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2009 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Технологія галузі
Доступно
 1 з 1
Электронный ресурс

Технологія галузі: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2009 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Вплив процесу вакуумування на вихід напівфабрикату з грибів, вирощених у регульованих умовах [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Наконечна, Ю. Г.
Вплив процесу вакуумування на вихід напівфабрикату з грибів, вирощених у регульованих умовах [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Організація і методи наукових досліджень [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга
Наконечна, Ю. Г.
Організація і методи наукових досліджень [Електронний ресурс]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУЕТ, 2011 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Технологія галузі [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга
Холодний, Л. П.
Технологія галузі [Електронний ресурс]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУЕТ, 2011 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Холодильна технологія харчових продуктів  [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга
Бурбак, А. М.
Холодильна технологія харчових продуктів [Електронний ресурс]: метод. рекомендації
РВВ ПУЕТ, 2011 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Холодильна технологія харчових продуктів  [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга
Наконечна, Ю. Г.
Холодильна технологія харчових продуктів [Електронний ресурс]: навчально-методичний посібник за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУЕТ, 2011 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Актуальні проблеми технології галузі [Текст]
Доступно
 10 з 10
Книга
Наконечна, Ю. Г.
Актуальні проблеми технології галузі [Текст]: навч. завдання та метод. рек. для лаб. занять, самост. та індивід. роботи студ. напряму підготовки
ПУЕТ, 2013 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Програма і методичні рекомендації щодо проходження дослідницької та науково-педагогічної навчальн...
Немає прим.
Книга
Хомич, Г. П.
Програма і методичні рекомендації щодо проходження дослідницької та науково-педагогічної навчальн...
ПУЕТ, 2016 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Розроблення харчових раціонів резистентної дії [Текст]
Немає прим.
Статья
Тюрікова, І. С.
Розроблення харчових раціонів резистентної дії [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Безвідходні технології харчових виробництв [Текст]
Доступно
 2 з 2
Книга
Наконечна, Ю. Г.
Безвідходні технології харчових виробництв [Текст]: навчальні завдання та методичні рекомендації для лабораторних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 181 Харчові технології освітні...
ПУЕТ, 2019 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Методологія та організація наукових досліджень [Текст]
Доступно
 6 з 6
Книга
Мацук, Ю. А.
Методологія та організація наукових досліджень [Текст]: навчальні завдання та методичні рекомендації для практ. занять і самостійної роботи студентів спеціальності 181 Харчові технології освітні...
ПУЕТ, 2019 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Інноваційні технології консервованих продуктів [Текст]
Доступно
 1 з 1
Книга
Наконечна, Ю. Г.
Інноваційні технології консервованих продуктів [Текст]: методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи студентами спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Технології...
ПУЕТ, 2019 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Використання інтерактивних технологій у формуванні фахівців з харчових технологій [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Наконечна, Ю. Г.
Використання інтерактивних технологій у формуванні фахівців з харчових технологій [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Сучасні дослідження харчової науки [Електронний ресурс]
Доступно
 2 з 2
Электронный ресурс
Хомич, Г. П.
Сучасні дослідження харчової науки [Електронний ресурс]: робочий зошит
ПУЕТ, 2021 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.175)