Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Наконечна, Ю. Г.
До списку авторів
Наконечна, Ю. Г.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Книга (аналит. описание)
Безусов, А. Т.
Вивчення водоутримуючої здатності грибів - шампіньйонів
б.р.
ISBN відсутній
Безусов, А. Т.
Вивчення водоутримуючої здатності грибів - шампіньйонів
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Наконечна, Ю. Г.
Вплив теплової обробки грибів на вихід готового продукту [Текст] + [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Наконечна, Ю. Г.
Вплив теплової обробки грибів на вихід готового продукту [Текст] + [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Використання вакууму в харчових технологіях при попередній обробці сировини [Текст] + [Електронни...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2009 р.
ISBN 978-966-184-057-6
Використання вакууму в харчових технологіях при попередній обробці сировини [Текст] + [Електронни...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2009 р.
ISBN 978-966-184-057-6
Электронный ресурс
Бурбак, А. М.
Холодильна технологія харчових продуктів: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2009 р.
ISBN відсутній
Бурбак, А. М.
Холодильна технологія харчових продуктів: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2009 р.
ISBN відсутній
Электронный ресурс
Технологія галузі: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2009 р.
ISBN відсутній
Технологія галузі: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, 2009 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Наконечна, Ю. Г.
Вплив процесу вакуумування на вихід напівфабрикату з грибів, вирощених у регульованих умовах [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Наконечна, Ю. Г.
Вплив процесу вакуумування на вихід напівфабрикату з грибів, вирощених у регульованих умовах [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Бурбак, А. М.
Холодильна технологія харчових продуктів [Електронний ресурс]: метод. рекомендації
РВВ ПУЕТ, 2011 р.
ISBN відсутній
Бурбак, А. М.
Холодильна технологія харчових продуктів [Електронний ресурс]: метод. рекомендації
РВВ ПУЕТ, 2011 р.
ISBN відсутній
Книга
Хомич, Г. П.
Програма і методичні рекомендації щодо проходження дослідницької та науково-педагогічної навчальн...
ПУЕТ, 2016 р.
ISBN відсутній
Хомич, Г. П.
Програма і методичні рекомендації щодо проходження дослідницької та науково-педагогічної навчальн...
ПУЕТ, 2016 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Наконечна, Ю. Г.
Використання інтерактивних технологій у формуванні фахівців з харчових технологій [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Наконечна, Ю. Г.
Використання інтерактивних технологій у формуванні фахівців з харчових технологій [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Электронный ресурс
Хомич, Г. П.
Сучасні дослідження харчової науки [Електронний ресурс]: робочий зошит
ПУЕТ, 2021 р.
ISBN відсутній
Хомич, Г. П.
Сучасні дослідження харчової науки [Електронний ресурс]: робочий зошит
ПУЕТ, 2021 р.
ISBN відсутній