лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Оболкіна, В.

До списку авторів

Оболкіна, В.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | вперед >>
Стабілізаційні системи для кондитерських виробів
Немає прим.
Статья
Дорошенко, В.
Стабілізаційні системи для кондитерських виробів
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

нові види гідроколоїдів і можливості їх використання у виробництві кондитерської продукції
Немає прим.
Статья
Дорохович, А. М.
нові види гідроколоїдів і можливості їх використання у виробництві кондитерської продукції
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Вплив борошна пророщених злаків на якість і продовження терміну зберігання заварних пряників
Немає прим.
Статья
Оболкіна, В.
Вплив борошна пророщених злаків на якість і продовження терміну зберігання заварних пряників
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Структуроутворювачі для цукерок з комбінованими корпусами
Немає прим.
Статья
Оболкіна, В.
Структуроутворювачі для цукерок з комбінованими корпусами
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Кремово-збивні цукерки з подовженим терміном зберігання [Текст]
Немає прим.
Статья
Оболкіна, В.
Кремово-збивні цукерки з подовженим терміном зберігання [Текст]: Розроблено технічні умови на нові види цукерок з комбінованими корпусами
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Уже розроблено нові технології кремово-збивних цукерок з використанням комбінованих структуроутво...
Немає прим.
Статья
Оболкіна, В.
Уже розроблено нові технології кремово-збивних цукерок з використанням комбінованих структуроутво...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Структура здобного печива залежить від способу приготування емульсії [Текст]
Немає прим.
Статья
Оболкіна, В.
Структура здобного печива залежить від способу приготування емульсії [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Свіжий підхід до створення нових технологій одержання комбінованих кондитерських виробів [Текст]
Немає прим.
Статья
Оболкіна, В.
Свіжий підхід до створення нових технологій одержання комбінованих кондитерських виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Цікаві виявляються закономірності впливу борошна з пшеничного солоду на структурні властивості ті...
Немає прим.
Статья

Цікаві виявляються закономірності впливу борошна з пшеничного солоду на структурні властивості ті...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Вплив емульгаторів на структурно-механічні властивості пісочного тіста [Текст] + [Електронний рес...
Немає прим.
Статья
Оболкіна, В.
Вплив емульгаторів на структурно-механічні властивості пісочного тіста [Текст] + [Електронний рес...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Горобина у кондитерських виробах [Текст]
Немає прим.
Статья
Дзьогайло, І.
Горобина у кондитерських виробах [Текст]: замість штучних консервантів
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Пектин з морквяного пюре [Текст]
Немає прим.
Статья
Кирпіченкова, О.
Пектин з морквяного пюре [Текст]: як позначається його вміст на якості сирцевих пряників
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Технічне забезпечення зберігання і транспортування сировини для борошняних кондвиробів [Текст]
Немає прим.
Статья
Дудко, С.
Технічне забезпечення зберігання і транспортування сировини для борошняних кондвиробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Інноваційні технології здобного печива із застосуванням вівсяного солодового борошна [Текст] + [Е...
Немає прим.
Статья

Інноваційні технології здобного печива із застосуванням вівсяного солодового борошна [Текст] + [Е...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Подовження терміну зберігання пряників з додаванням борошна з ячмінного солоду [Текст]
Немає прим.
Статья
Своєволіна, Г.
Подовження терміну зберігання пряників з додаванням борошна з ячмінного солоду [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Вплиа додаткових структуроутворювачів на властивості желейних начинок на основі морквяного та мор...
Немає прим.
Статья
Йовбак, У.
Вплиа додаткових структуроутворювачів на властивості желейних начинок на основі морквяного та мор...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Використання пюре з журавлини під час приготування оздоблювальних напівфабрикатів з подовженим те...
Немає прим.
Статья
Сивній, І.
Використання пюре з журавлини під час приготування оздоблювальних напівфабрикатів з подовженим те...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Вміст рослинних БАД у кондитерських виробах [Текст]
Немає прим.
Статья
Оболкіна, В.
Вміст рослинних БАД у кондитерських виробах [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Здобне печиво з використанням борошна з пророщених зерен вівса та пшениці [Текст]
Немає прим.
Статья
Оболкіна, В.
Здобне печиво з використанням борошна з пророщених зерен вівса та пшениці [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Підвищення харчової цінності цукерок доданням виноградних вичавок [Текст]
Немає прим.
Статья
Оболкіна, В.
Підвищення харчової цінності цукерок доданням виноградних вичавок [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.83)