Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Оболкіна, В.
До списку авторів
Оболкіна, В.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Статья
Оболкіна, В.
Вплив борошна пророщених злаків на якість і продовження терміну зберігання заварних пряників
б.р.
ISBN відсутній
Оболкіна, В.
Вплив борошна пророщених злаків на якість і продовження терміну зберігання заварних пряників
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Дзьогайло, І.
Горобина у кондитерських виробах [Текст]: замість штучних консервантів
б.р.
ISBN відсутній
Дзьогайло, І.
Горобина у кондитерських виробах [Текст]: замість штучних консервантів
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Застосування пюре з журавлини для подовження терміну придатності кондитерських виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Застосування пюре з журавлини для подовження терміну придатності кондитерських виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Оболкіна, В.
Здобне печиво з використанням борошна з пророщених зерен вівса та пшениці [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Оболкіна, В.
Здобне печиво з використанням борошна з пророщених зерен вівса та пшениці [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Інноваційні технології здобного печива із застосуванням вівсяного солодового борошна [Текст] + [Е...
б.р.
ISBN відсутній
Інноваційні технології здобного печива із застосуванням вівсяного солодового борошна [Текст] + [Е...
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Кирпіченкова, О.
Пектин з морквяного пюре [Текст]: як позначається його вміст на якості сирцевих пряників
б.р.
ISBN відсутній
Кирпіченкова, О.
Пектин з морквяного пюре [Текст]: як позначається його вміст на якості сирцевих пряників
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Перспективи застосування сиропу із цукрових буряків підвищеної біологічної цінності у технологіях...
б.р.
ISBN відсутній
Перспективи застосування сиропу із цукрових буряків підвищеної біологічної цінності у технологіях...
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Оболкіна, В.
Підвищення харчової цінності цукерок доданням виноградних вичавок [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Оболкіна, В.
Підвищення харчової цінності цукерок доданням виноградних вичавок [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Своєволіна, Г.
Подовження терміну зберігання пряників з додаванням борошна з ячмінного солоду [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Своєволіна, Г.
Подовження терміну зберігання пряників з додаванням борошна з ячмінного солоду [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Розроблення технології помадно-кремових цукеркових мас з додаванням напівфабрикатів з виноградних...
б.р.
ISBN відсутній
Розроблення технології помадно-кремових цукеркових мас з додаванням напівфабрикатів з виноградних...
б.р.
ISBN відсутній