лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Гончаренко, Г. М.

До списку авторів

Гончаренко, Г. М.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Обгрунтування параметрів процесу переробки томатів при виробництві соусу
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Дейниченко, Г. В.
Обгрунтування параметрів процесу переробки томатів при виробництві соусу
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Розробка процесів безвідходної переробки томатних овочів на підприємствах харчування
Доступно
 1 з 1
Автореферат/Диссертация
Гончаренко, Г. М.
Розробка процесів безвідходної переробки томатних овочів на підприємствах харчування: Автореф. дис.: 05.18.12
Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2004 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Обладнання підприємств громадського харчування [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Скрипник, В. О.
Обладнання підприємств громадського харчування [Електрон. ресурс]: Навч.-метод. комплекс
2006 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Обладнання підприємств громадського харчування + [Електрон. ресурс]
Доступно
 87 з 87
Книга
Гончаренко, Г. М.
Обладнання підприємств громадського харчування + [Електрон. ресурс]: Опорний конспект лекцій
РВВ ПУСКУ, 2006 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Спосіб та пристрій для отримання плодово-ягідних систем
Немає прим.
Статья
Гончаренко, Г. М.
Спосіб та пристрій для отримання плодово-ягідних систем
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Технологічне обладнання консервних та овочепереробних виробництв
Доступно
 110 з 110
Книга
Гончаренко, Г. М.
Технологічне обладнання консервних та овочепереробних виробництв: Довідник: Навч. посібник
Центр навч. л-ри, 2007 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Основи охорони праці [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга

Основи охорони праці [Електрон. ресурс]: Навчально-методичний посібник за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
2007 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Технологічне обладнання харчових виробництв [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга
Гончаренко, Г. М.
Технологічне обладнання харчових виробництв [Електронний ресурс]: метод. рекомендації
2009 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства [Текст]
Доступно
 10 з 10
Книга
Гончаренко, Г. М.
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства [Текст]: метод. рекомендації щодо виконання курсової роботи
ПУЕТ, 2013 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Аналітичне обгрунтування вдосконалення процесів безвідходної переробки томатів та солодкого перцю...
Немає прим.
Статья
Дейниченко, Г. В.
Аналітичне обгрунтування вдосконалення процесів безвідходної переробки томатів та солодкого перцю...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.90)