Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...
Навігатор :
Новые поступления
Простой поиск
Расширенный поиск
Авторы
Издательства
Серии
Тезаурус (Рубрики)
Книгообеспеченность:
По дисциплинам
По специальностям
По специализациям
По циклам дисциплин
По кафедрам
Особистий кабінет:
Штрих-код
Ім'я читача
Електронний каталог: Іванов, О. В.
До списку авторів
Іванов, О. В.
Сортувати за:
заголовком
Пов'язані описи:
Отобрать для печати:
страницу
|
инверсия
|
сброс
|
печать
(
0
)
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Іванов, О. В.
Використання консервантів під час виробництва м"ясних виробів
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Немає прим.
Книга
Процеси та апарати харчових виробництв [Електрон. ресурс]: Завдання та метод. рекомендації
2004 р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку
Немає прим.
Статья
Дубова, Г. Є.
Виробництво хлібобулочних виробів із використанням добавок концерну IREKS
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Дубова, Г. Е.
Особливості методики оцінювання знань студентів з курсу "Процеси і апарати харчових виробництв" з...
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Гайворонська, З. М.
Застосування інноваційних технологій при виконанні курсового проекту з дисципліни "Процеси та апа...
б.р.
ISBN відсутній
На полку