Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Карпенко, В. Д.
До списку авторів
Карпенко, В. Д.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Книга
Сборник рецептур мучных кондитерских изделий пониженной калорийности
Москва, 1992 р.
ISBN відсутній
Сборник рецептур мучных кондитерских изделий пониженной калорийности
Москва, 1992 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Ванукевич, А. С.
Насущные проблемы развития туризма в Украине
б.р.
ISBN відсутній
Ванукевич, А. С.
Насущные проблемы развития туризма в Украине
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Ванукевич, А. С.
Резервы потребительской кооперации Украины в условиях перехода к рыночной экономике
б.р.
ISBN відсутній
Ванукевич, А. С.
Резервы потребительской кооперации Украины в условиях перехода к рыночной экономике
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Рогова, А. Л.
Громадське харчування у формуванні ринку харчових продуктів та послуг у сільській місцевості
б.р.
ISBN відсутній
Рогова, А. Л.
Громадське харчування у формуванні ринку харчових продуктів та послуг у сільській місцевості
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Шаповал, Т. I.
Виробництво картоплепродуктів у заготовочних цехах підприємств громадського харчування
б.р.
ISBN відсутній
Шаповал, Т. I.
Виробництво картоплепродуктів у заготовочних цехах підприємств громадського харчування
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Програма Державного іспиту [Електрон.ресурс]: для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "Бакалавр"
2008 р.
ISBN відсутній
Програма Державного іспиту [Електрон.ресурс]: для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "Бакалавр"
2008 р.
ISBN відсутній
Книга
Cборник рецептур мучных кондитерских изделий пониженной калорийности
ISBN відсутній
Cборник рецептур мучных кондитерских изделий пониженной калорийности
Серія: Полт.кооперативный институт
Центросоюз СССР, 1992 р.ISBN відсутній
Статья
Карпенко, В. Д.
Информационные и телекоммуникационные технологии дистанционного образования СГУ
б.р.
ISBN відсутній
Карпенко, В. Д.
Информационные и телекоммуникационные технологии дистанционного образования СГУ
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Ванукевич, А. С.
Комплексная система управления качеством продукции и труда в предприятиях общественного питания
Вища шк., 1986 р.
ISBN відсутній
Ванукевич, А. С.
Комплексная система управления качеством продукции и труда в предприятиях общественного питания
Вища шк., 1986 р.
ISBN відсутній
Книга
Ванукевич, А. С.
Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания: Учебник
Экономика, 1989 р.
ISBN відсутній
Ванукевич, А. С.
Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания: Учебник
Экономика, 1989 р.
ISBN відсутній
Книга
Організація виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування: Навч. посібник
НМЦ Укоопосвіта, 2003 р.
ISBN 966-7568-23-7
Організація виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування: Навч. посібник
НМЦ Укоопосвіта, 2003 р.
ISBN 966-7568-23-7
Книга (аналит. описание)
Шаповал, Н. I.
Проблеми методичного забезпечення підготовки магістрів зі спеціальності "Технологія харчування"
б.р.
ISBN відсутній
Шаповал, Н. I.
Проблеми методичного забезпечення підготовки магістрів зі спеціальності "Технологія харчування"
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Розробка проекту державного стандарту "Кулінарна продукція, що реалізується": Звіт про наукову-дослідну роботу
РВВ ПУСКУ, 2002 р.
ISBN відсутній
Розробка проекту державного стандарту "Кулінарна продукція, що реалізується": Звіт про наукову-дослідну роботу
РВВ ПУСКУ, 2002 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Рогова, А. Л.
Процесний підхід як сучасний елемент управління якістю практичної підготовки студентів
б.р.
ISBN відсутній
Рогова, А. Л.
Процесний підхід як сучасний елемент управління якістю практичної підготовки студентів
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Карпенко, В. Д.
Ефективність застосування системи управління якістю в громадському харчуванні
б.р.
ISBN відсутній
Карпенко, В. Д.
Ефективність застосування системи управління якістю в громадському харчуванні
б.р.
ISBN відсутній