лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Карпенко, В. Д.

До списку авторів

Карпенко, В. Д.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | 3 | вперед >>
Сборник рецептур мучных кондитерских изделий пониженной калорийности
Доступно
 3 з 3
Книга

Сборник рецептур мучных кондитерских изделий пониженной калорийности
Москва, 1992 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Лечебное питание при сахарном диабете
Доступно
 3 з 3
Книга
Ванукевич, А. С.
Лечебное питание при сахарном диабете
МКИ Центросоюза, 1994 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Насущные проблемы развития туризма в Украине
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Ванукевич, А. С.
Насущные проблемы развития туризма в Украине
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Резервы потребительской кооперации Украины в условиях перехода к рыночной экономике
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Ванукевич, А. С.
Резервы потребительской кооперации Украины в условиях перехода к рыночной экономике
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Громадське харчування у формуванні ринку харчових продуктів та послуг у сільській місцевості
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Рогова, А. Л.
Громадське харчування у формуванні ринку харчових продуктів та послуг у сільській місцевості
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Виробництво картоплепродуктів у заготовочних цехах підприємств громадського харчування
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Шаповал, Т. I.
Виробництво картоплепродуктів у заготовочних цехах підприємств громадського харчування
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Програма Державного іспиту [Електрон.ресурс]
Немає прим.
Книга

Програма Державного іспиту [Електрон.ресурс]: для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "Бакалавр"
2008 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Полтавская кухня
Доступно
 1 з 1
Книга

Полтавская кухня: Метод. рекоменд.
Укоопсоюз. ПКИ., 1990 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Cборник рецептур мучных кондитерских изделий пониженной калорийности
Доступно
 1 з 1
Книга

Cборник рецептур мучных кондитерских изделий пониженной калорийности
Серія: Полт.кооперативный институт
Центросоюз СССР, 1992 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Информационные и телекоммуникационные технологии дистанционного образования СГУ
Немає прим.
Статья
Карпенко, В. Д.
Информационные и телекоммуникационные технологии дистанционного образования СГУ
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Передовий досвід роботи підприємств громадського харчування [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Рогова, А. Л.
Передовий досвід роботи підприємств громадського харчування [Електрон. ресурс]: Експрес-інформація для слухачів факультету підвищення кваліфікації МІПК
2002 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Комплексная система управления качеством продукции и труда в предприятиях общественного питания
Доступно
 14 з 14
Книга
Ванукевич, А. С.
Комплексная система управления качеством продукции и труда в предприятиях общественного питания
Вища шк., 1986 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Організація виробництва та обслуговування на підприємствах громадського харчування [Електрон. рес...
Немає прим.
Книга
Карпенко, В. Д.
Організація виробництва та обслуговування на підприємствах громадського харчування [Електрон. рес...: Методичні рекомендації
2002 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания
Доступно
 2 з 2
Книга
Ванукевич, А. С.
Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания: Учебник
Экономика, 1989 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Організація виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування
Доступно
 138 з 138
Книга

Організація виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування: Навч. посібник
НМЦ Укоопосвіта, 2003 р.
ISBN 966-7568-23-7
 2 (1)


Заказать Заказать

На полку На полку

Проблеми методичного забезпечення підготовки магістрів зі спеціальності "Технологія харчування"
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Шаповал, Н. I.
Проблеми методичного забезпечення підготовки магістрів зі спеціальності "Технологія харчування"
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Розробка проекту державного стандарту "Кулінарна продукція, що реалізується"
Доступно
 1 з 1
Книга

Розробка проекту державного стандарту "Кулінарна продукція, що реалізується": Звіт про наукову-дослідну роботу
РВВ ПУСКУ, 2002 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Процесний підхід як сучасний елемент управління якістю практичної підготовки студентів
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Рогова, А. Л.
Процесний підхід як сучасний елемент управління якістю практичної підготовки студентів
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Ефективність застосування системи управління якістю в громадському харчуванні
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Карпенко, В. Д.
Ефективність застосування системи управління якістю в громадському харчуванні
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Організація виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Карпенко, В. Д.
Організація виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування [Електрон. ресурс]: Метод. рекомендації
2002 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.88)