лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навигатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Личный кабинет : інформація


Электронный каталог: Карпенко, В. Д.

К списку авторов

Карпенко, В. Д.

Сортировать по: заглавию

Связанные описания:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | 3 | вперед >>
Сборник рецептур мучных кондитерских изделий пониженной калорийности
Доступно
 3 из 3
Книга

Сборник рецептур мучных кондитерских изделий пониженной калорийности
Москва, 1992 г.
ISBN отсутствует


Заказать Заказать

На полку На полку

Лечебное питание при сахарном диабете
Доступно
 3 из 3
Книга
Ванукевич, А. С.
Лечебное питание при сахарном диабете
МКИ Центросоюза, 1994 г.
ISBN отсутствует


Заказать Заказать

На полку На полку

Насущные проблемы развития туризма в Украине
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Ванукевич, А. С.
Насущные проблемы развития туризма в Украине
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Резервы потребительской кооперации Украины в условиях перехода к рыночной экономике
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Ванукевич, А. С.
Резервы потребительской кооперации Украины в условиях перехода к рыночной экономике
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Громадське харчування у формуванні ринку харчових продуктів та послуг у сільській місцевості
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Рогова, А. Л.
Громадське харчування у формуванні ринку харчових продуктів та послуг у сільській місцевості
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Виробництво картоплепродуктів у заготовочних цехах підприємств громадського харчування
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Шаповал, Т. I.
Виробництво картоплепродуктів у заготовочних цехах підприємств громадського харчування
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Програма Державного іспиту [Електрон.ресурс]
Нет экз.
Книга

Програма Державного іспиту [Електрон.ресурс]: для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "Бакалавр"
2008 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Полтавская кухня
Доступно
 1 из 1
Книга

Полтавская кухня: Метод. рекоменд.
Укоопсоюз. ПКИ., 1990 г.
ISBN отсутствует


Заказать Заказать

На полку На полку

Cборник рецептур мучных кондитерских изделий пониженной калорийности
Доступно
 1 из 1
Книга

Cборник рецептур мучных кондитерских изделий пониженной калорийности
Серия: Полт.кооперативный институт
Центросоюз СССР, 1992 г.
ISBN отсутствует


Заказать Заказать

На полку На полку

Информационные и телекоммуникационные технологии дистанционного образования СГУ
Нет экз.
Статья
Карпенко, В. Д.
Информационные и телекоммуникационные технологии дистанционного образования СГУ
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Передовий досвід роботи підприємств громадського харчування [Електрон. ресурс]
Нет экз.
Книга
Рогова, А. Л.
Передовий досвід роботи підприємств громадського харчування [Електрон. ресурс]: Експрес-інформація для слухачів факультету підвищення кваліфікації МІПК
2002 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Комплексная система управления качеством продукции и труда в предприятиях общественного питания
Доступно
 14 из 14
Книга
Ванукевич, А. С.
Комплексная система управления качеством продукции и труда в предприятиях общественного питания
Вища шк., 1986 г.
ISBN отсутствует


Заказать Заказать

На полку На полку

Організація виробництва та обслуговування на підприємствах громадського харчування [Електрон. рес...
Нет экз.
Книга
Карпенко, В. Д.
Організація виробництва та обслуговування на підприємствах громадського харчування [Електрон. рес...: Методичні рекомендації
2002 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания
Доступно
 2 из 2
Книга
Ванукевич, А. С.
Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания: Учебник
Экономика, 1989 г.
ISBN отсутствует


Заказать Заказать

На полку На полку

Організація виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування
Доступно
 139 из 139
Книга

Організація виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування: Навч. посібник
НМЦ Укоопосвіта, 2003 г.
ISBN 966-7568-23-7
 2 (1)


Заказать Заказать

На полку На полку

Проблеми методичного забезпечення підготовки магістрів зі спеціальності "Технологія харчування"
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Шаповал, Н. I.
Проблеми методичного забезпечення підготовки магістрів зі спеціальності "Технологія харчування"
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Розробка проекту державного стандарту "Кулінарна продукція, що реалізується"
Доступно
 1 из 1
Книга

Розробка проекту державного стандарту "Кулінарна продукція, що реалізується": Звіт про наукову-дослідну роботу
РВВ ПУСКУ, 2002 г.
ISBN отсутствует


Заказать Заказать

На полку На полку

Процесний підхід як сучасний елемент управління якістю практичної підготовки студентів
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Рогова, А. Л.
Процесний підхід як сучасний елемент управління якістю практичної підготовки студентів
б.г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Ефективність застосування системи управління якістю в громадському харчуванні
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Карпенко, В. Д.
Ефективність застосування системи управління якістю в громадському харчуванні
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Організація виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування [Електрон. ресурс]
Нет экз.
Книга
Карпенко, В. Д.
Організація виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування [Електрон. ресурс]: Метод. рекомендації
2002 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

© Все права защищены ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2022 (IP=3.229.117.123)