лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навигатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Личный кабинет : інформація


Электронный каталог: Шкарупа, В. Г.

К списку авторов

Шкарупа, В. Г.

Сортировать по: заглавию

Связанные описания:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Насущные проблемы развития туризма в Украине
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Ванукевич, А. С.
Насущные проблемы развития туризма в Украине
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Резервы потребительской кооперации Украины в условиях перехода к рыночной экономике
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Ванукевич, А. С.
Резервы потребительской кооперации Украины в условиях перехода к рыночной экономике
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Програма Державного іспиту [Електрон.ресурс]
Нет экз.
Книга

Програма Державного іспиту [Електрон.ресурс]: для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "Бакалавр"
2008 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Регіональні особливості розвитку малого підприємництва в Полтавській області [Текст]
Нет экз.
Статья
Радчук, А.А.
Регіональні особливості розвитку малого підприємництва в Полтавській області [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Проектування підприємств громадського харчування з основами САПР [Електрон. ресурс]
Нет экз.
Книга
Шкарупа, В. Г.
Проектування підприємств громадського харчування з основами САПР [Електрон. ресурс]: Методичні рекомендації
2002 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Організація виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування
Доступно
 139 из 139
Книга

Організація виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування: Навч. посібник
НМЦ Укоопосвіта, 2003 г.
ISBN 966-7568-23-7
 2 (1)


Заказать Заказать

На полку На полку

Проектування змісту навчання при підготовці фахівців за напрямком "Харчова технологія та інженерія"
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Шкарупа, В. Г.
Проектування змісту навчання при підготовці фахівців за напрямком "Харчова технологія та інженерія"
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Розробка проекту державного стандарту "Кулінарна продукція, що реалізується"
Доступно
 1 из 1
Книга

Розробка проекту державного стандарту "Кулінарна продукція, що реалізується": Звіт про наукову-дослідну роботу
РВВ ПУСКУ, 2002 г.
ISBN отсутствует


Заказать Заказать

На полку На полку

Про впровадження системи моніторингу якості освітньої діяльності на технологічному факультеті
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Шкарупа, В. Г.
Про впровадження системи моніторингу якості освітньої діяльності на технологічному факультеті
б.г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Технологія харчування [Електрон. ресурс]
Нет экз.
Книга
Рогова, А. Л.
Технологія харчування [Електрон. ресурс]: Метод. рекомендації
2003 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Технологія харчування [Електрон. ресурс]
Нет экз.
Книга
Рогова, А. Л.
Технологія харчування [Електрон. ресурс]: Метод. рекомендації (до дипломного проектування)
2005 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Проектування закладів ресторанного господарства з основами САПР [Електрон. ресурс]
Нет экз.
Книга
Шкарупа, В. Г.
Проектування закладів ресторанного господарства з основами САПР [Електрон. ресурс]: практикум
2008 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Проектування закладів ресторанного господарства з основами САПР [Електрон. ресурс]
Нет экз.
Книга
Шкарупа, В. Г.
Проектування закладів ресторанного господарства з основами САПР [Електрон. ресурс]: метод. рекомендації
2008 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Прогресивні технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарства [Текст] + [Ел...
Доступно
 4 из 4
Книга

Прогресивні технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарства [Текст] + [Ел...: зб. тез доповідей І Міжнар. наук.-практ. конф., 23-24 квіт. 2009 р., Полтава
РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN отсутствует

полный текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Професіоналізм і людяність [Текст]
Нет экз.
Статья
Шкарупа, В. Г.
Професіоналізм і людяність [Текст]: М. Ф. Бичков
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Забезпечення конкурентоспроможності випускників факультету харчових технологій, готельно-ресторан...
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Шкарупа, В. Г.
Забезпечення конкурентоспроможності випускників факультету харчових технологій, готельно-ресторан...
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Проблеми розвитку туристичного бізнесу [Текст]
Доступно
 5 из 5
Книга

Проблеми розвитку туристичного бізнесу [Текст]: монографія
ПУЕТ, 2013 г.
ISBN 978-966-184-229-7

полный текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Методичні рекомендації до виконання дипломного проекту студентами спеціальності 7.05170113 «Техно...
Доступно
 10 из 10
Книга
Рогова, А. Л.
Методичні рекомендації до виконання дипломного проекту студентами спеціальності 7.05170113 «Техно...
ПУЕТ, 2013 г.
ISBN отсутствует

полный текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Проблеми та перспективи розвитку ресторанного господарства споживчої кооперації [Текст]
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Шкарупа, В. Г.
Проблеми та перспективи розвитку ресторанного господарства споживчої кооперації [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

© Все права защищены ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2021 (IP=3.238.88.35)