Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Шкарупа, В. Г.
До списку авторів
Шкарупа, В. Г.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Книга (аналит. описание)
Ванукевич, А. С.
Насущные проблемы развития туризма в Украине
б.р.
ISBN відсутній
Ванукевич, А. С.
Насущные проблемы развития туризма в Украине
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Ванукевич, А. С.
Резервы потребительской кооперации Украины в условиях перехода к рыночной экономике
б.р.
ISBN відсутній
Ванукевич, А. С.
Резервы потребительской кооперации Украины в условиях перехода к рыночной экономике
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Програма Державного іспиту [Електрон.ресурс]: для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "Бакалавр"
2008 р.
ISBN відсутній
Програма Державного іспиту [Електрон.ресурс]: для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "Бакалавр"
2008 р.
ISBN відсутній
Статья
Радчук, А. А.
Регіональні особливості розвитку малого підприємництва в Полтавській області [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Радчук, А. А.
Регіональні особливості розвитку малого підприємництва в Полтавській області [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Організація виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування: Навч. посібник
НМЦ Укоопосвіта, 2003 р.
ISBN 966-7568-23-7
Організація виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування: Навч. посібник
НМЦ Укоопосвіта, 2003 р.
ISBN 966-7568-23-7
Книга (аналит. описание)
Шкарупа, В. Г.
Проектування змісту навчання при підготовці фахівців за напрямком "Харчова технологія та інженерія"
б.р.
ISBN відсутній
Шкарупа, В. Г.
Проектування змісту навчання при підготовці фахівців за напрямком "Харчова технологія та інженерія"
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Розробка проекту державного стандарту "Кулінарна продукція, що реалізується": Звіт про наукову-дослідну роботу
РВВ ПУСКУ, 2002 р.
ISBN відсутній
Розробка проекту державного стандарту "Кулінарна продукція, що реалізується": Звіт про наукову-дослідну роботу
РВВ ПУСКУ, 2002 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Шкарупа, В. Г.
Про впровадження системи моніторингу якості освітньої діяльності на технологічному факультеті
б.р.
ISBN відсутній
Шкарупа, В. Г.
Про впровадження системи моніторингу якості освітньої діяльності на технологічному факультеті
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Рогова, А. Л.
Технологія харчування [Електрон. ресурс]: Метод. рекомендації
2003 р.
ISBN відсутній
Рогова, А. Л.
Технологія харчування [Електрон. ресурс]: Метод. рекомендації
2003 р.
ISBN відсутній
Книга
Рогова, А. Л.
Технологія харчування [Електрон. ресурс]: Метод. рекомендації (до дипломного проектування)
2005 р.
ISBN відсутній
Рогова, А. Л.
Технологія харчування [Електрон. ресурс]: Метод. рекомендації (до дипломного проектування)
2005 р.
ISBN відсутній
Книга
Шкарупа, В. Г.
Проектування закладів ресторанного господарства з основами САПР [Електрон. ресурс]: практикум
2008 р.
ISBN відсутній
Шкарупа, В. Г.
Проектування закладів ресторанного господарства з основами САПР [Електрон. ресурс]: практикум
2008 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Шкарупа, В. Г.
Забезпечення конкурентоспроможності випускників факультету харчових технологій, готельно-ресторан...
б.р.
ISBN відсутній
Шкарупа, В. Г.
Забезпечення конкурентоспроможності випускників факультету харчових технологій, готельно-ресторан...
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Проблеми розвитку туристичного бізнесу [Текст]: монографія
ПУЕТ, 2013 р.
ISBN 978-966-184-229-7
Проблеми розвитку туристичного бізнесу [Текст]: монографія
ПУЕТ, 2013 р.
ISBN 978-966-184-229-7
Книга
Рогова, А. Л.
Методичні рекомендації до виконання дипломного проекту студентами спеціальності 7.05170113 «Техно...
ПУЕТ, 2013 р.
ISBN відсутній
Рогова, А. Л.
Методичні рекомендації до виконання дипломного проекту студентами спеціальності 7.05170113 «Техно...
ПУЕТ, 2013 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Шкарупа, В. Г.
Проблеми та перспективи розвитку ресторанного господарства споживчої кооперації [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Шкарупа, В. Г.
Проблеми та перспективи розвитку ресторанного господарства споживчої кооперації [Текст]
б.р.
ISBN відсутній