Навигатор :
Личный кабинет :
Электронный каталог: Демчук, Г. С.
К списку авторов
Демчук, Г. С.
Сортировать по: заглавиюСвязанные описания:
Книга (аналит. описание)
Демчук, Г. С.
Підвищення якості як фактор зростання конкурентоспроможності м"ясних товарів
б.г.
ISBN отсутствует
Демчук, Г. С.
Підвищення якості як фактор зростання конкурентоспроможності м"ясних товарів
б.г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Демчук, Г. С.
Втрати сировини на м'ясопереробних підприємствах та причини,що їх обумовлюють
б.г.
ISBN отсутствует
Демчук, Г. С.
Втрати сировини на м'ясопереробних підприємствах та причини,що їх обумовлюють
б.г.
ISBN отсутствует
Книга
Назаренко, В. О.
Товарознавство продуктів тваринного походження: Курс лекцій
РВВ ПУСКУ, 2001 г.
ISBN отсутствует
Назаренко, В. О.
Товарознавство продуктів тваринного походження: Курс лекцій
РВВ ПУСКУ, 2001 г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Назаренко, В. О.
Розвиток соціальної зрілості студентів у процесі їх науково- дослідної діяльності
б.г.
ISBN отсутствует
Назаренко, В. О.
Розвиток соціальної зрілості студентів у процесі їх науково- дослідної діяльності
б.г.
ISBN отсутствует
Книга
Демчук, Г. С.
Товарознавство продовольчих товарів +[Електрон. ресурс]: Опорний конспект лекцій
РВВ ПУСКУ, 2002 г.
ISBN отсутствует
Демчук, Г. С.
Товарознавство продовольчих товарів +[Електрон. ресурс]: Опорний конспект лекцій
РВВ ПУСКУ, 2002 г.
ISBN отсутствует
Книга
Дослідження екологічного стану Полтавської області і розробка рекомендацій щодо його покращення: Звіт по науково-дослідній темі
РВВ ПУСКУ, 2000 г.
ISBN отсутствует
Дослідження екологічного стану Полтавської області і розробка рекомендацій щодо його покращення: Звіт по науково-дослідній темі
РВВ ПУСКУ, 2000 г.
ISBN отсутствует
Статья
Демчук, Г. С.
Зниження втрат і підвищення якості сировини для м'ясних виробів
б.г.
ISBN отсутствует
Демчук, Г. С.
Зниження втрат і підвищення якості сировини для м'ясних виробів
б.г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Назаренко, В. О.
Критерії показників моніторингу навчальної діяльності студентів
б.г.
ISBN отсутствует
Назаренко, В. О.
Критерії показників моніторингу навчальної діяльності студентів
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Демчук, Г. С.
Конкурентоспроможність ковбасних виробів вітчизняного виробництва
б.г.
ISBN отсутствует
Демчук, Г. С.
Конкурентоспроможність ковбасних виробів вітчизняного виробництва
б.г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Назаренко, В. О.
Вплив стресових факторів на якісні показники сировини для м'ясних виробів
б.г.
ISBN отсутствует
Назаренко, В. О.
Вплив стресових факторів на якісні показники сировини для м'ясних виробів
б.г.
ISBN отсутствует