лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навигатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Личный кабинет : інформація


Электронный каталог: Демчук, Г. С.

К списку авторов

Демчук, Г. С.

Сортировать по: заглавию

Связанные описания:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Підвищення якості як фактор зростання конкурентоспроможності м"ясних товарів
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Демчук, Г. С.
Підвищення якості як фактор зростання конкурентоспроможності м"ясних товарів
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Втрати сировини на м'ясопереробних підприємствах та причини,що їх обумовлюють
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Демчук, Г. С.
Втрати сировини на м'ясопереробних підприємствах та причини,що їх обумовлюють
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Товарознавство продуктів тваринного походження
Доступно
 94 из 94
Книга
Назаренко, В. О.
Товарознавство продуктів тваринного походження: Курс лекцій
РВВ ПУСКУ, 2001 г.
ISBN отсутствует


Заказать Заказать

На полку На полку

Розвиток соціальної зрілості студентів у процесі їх науково- дослідної діяльності
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Назаренко, В. О.
Розвиток соціальної зрілості студентів у процесі їх науково- дослідної діяльності
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Товарознавство продовольчих товарів +[Електрон. ресурс]
Доступно
 39 из 39
Книга
Демчук, Г. С.
Товарознавство продовольчих товарів +[Електрон. ресурс]: Опорний конспект лекцій
РВВ ПУСКУ, 2002 г.
ISBN отсутствует

полный текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Дослідження екологічного стану Полтавської області і розробка рекомендацій щодо його покращення
Доступно
 1 из 1
Книга

Дослідження екологічного стану Полтавської області і розробка рекомендацій щодо його покращення: Звіт по науково-дослідній темі
РВВ ПУСКУ, 2000 г.
ISBN отсутствует


Заказать Заказать

На полку На полку

Зниження втрат і підвищення якості сировини для м'ясних виробів
Нет экз.
Статья
Демчук, Г. С.
Зниження втрат і підвищення якості сировини для м'ясних виробів
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Критерії показників моніторингу навчальної діяльності студентів
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Назаренко, В. О.
Критерії показників моніторингу навчальної діяльності студентів
б.г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Конкурентоспроможність ковбасних виробів вітчизняного виробництва
Нет экз.
Статья
Демчук, Г. С.
Конкурентоспроможність ковбасних виробів вітчизняного виробництва
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Вплив стресових факторів на якісні показники свинини
Нет экз.
Статья
Демчук, Г. С.
Вплив стресових факторів на якісні показники свинини
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Вплив стресових факторів на якісні показники сировини для м'ясних виробів
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Назаренко, В. О.
Вплив стресових факторів на якісні показники сировини для м'ясних виробів
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

© Все права защищены ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2021 (IP=3.235.108.188)