Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Юдічева, О. П.
До списку авторів
Юдічева, О. П.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Книга (аналит. описание)
Жук, В. А.
Конкурентоспроможність кабачків, вирощених в Полтавській області
б.р.
ISBN відсутній
Жук, В. А.
Конкурентоспроможність кабачків, вирощених в Полтавській області
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Жук, В. А.
Використання цехів малої потужності для виробництва соленої продукції із кабачків і патисонів
б.р.
ISBN відсутній
Жук, В. А.
Використання цехів малої потужності для виробництва соленої продукції із кабачків і патисонів
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Юдічева, О. П.
Видовий склад, ресурси, споживні властивості дикоростучих насіннячкових і кісточкових плодів, ягі...: Текст лекції
РВВ ПУСКУ, 2001 р.
ISBN відсутній
Юдічева, О. П.
Видовий склад, ресурси, споживні властивості дикоростучих насіннячкових і кісточкових плодів, ягі...: Текст лекції
РВВ ПУСКУ, 2001 р.
ISBN відсутній
Книга
Юдічева, О. П.
Товарознавство продуктів рослинного походження [Електрон. ресурс]: Текст лекції
2001 р.
ISBN відсутній
Юдічева, О. П.
Товарознавство продуктів рослинного походження [Електрон. ресурс]: Текст лекції
2001 р.
ISBN відсутній
Автореферат/Диссертация
Юдічева, О. П.
Товарні властивості ферментованих і маринованих кабачків та патисонів + [Електрон. ресурс]: Афтореферат дис.: 05.18.15
ХДАТОХ, 2000 р.
ISBN відсутній
Юдічева, О. П.
Товарні властивості ферментованих і маринованих кабачків та патисонів + [Електрон. ресурс]: Афтореферат дис.: 05.18.15
ХДАТОХ, 2000 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Жук, В. А.
Вплив бланширування кабачків та патисонів на зміни їх маси, об'єму, хімічного складу, а також на ...
б.р.
ISBN відсутній
Жук, В. А.
Вплив бланширування кабачків та патисонів на зміни їх маси, об'єму, хімічного складу, а також на ...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Жук, В. А.
Використання інформаційних технологій як передумова покращення якості підготовки фахівців
б.р.
ISBN відсутній
Жук, В. А.
Використання інформаційних технологій як передумова покращення якості підготовки фахівців
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Жук, В. А.
Удосконалення методики організіції самостійної роботи, як чинник підвищення якості навчального пр...
б.р.
ISBN відсутній
Жук, В. А.
Удосконалення методики організіції самостійної роботи, як чинник підвищення якості навчального пр...
б.р.
ISBN відсутній
Электронный ресурс
Юдічева, О. П.
Товарознавство продовольчих товарів [Електрон. ресурс]: електронна версія курсу лекцій
2002 р.
ISBN відсутній
Юдічева, О. П.
Товарознавство продовольчих товарів [Електрон. ресурс]: електронна версія курсу лекцій
2002 р.
ISBN відсутній
Книга
Жук, В. А.
Товарознавство продовольчих товарів. Розділ: Смакові товари [Електрон. ресурс]: Методичні рекомендації
2003 р.
ISBN відсутній
Жук, В. А.
Товарознавство продовольчих товарів. Розділ: Смакові товари [Електрон. ресурс]: Методичні рекомендації
2003 р.
ISBN відсутній
Книга
Юдічева, О. П.
Товарознавство продовольчих товарів + [Електрон. ресурс]: Спецкурс: Курс лекцій
РВВ ПУСКУ, 2003 р.
ISBN відсутній
Юдічева, О. П.
Товарознавство продовольчих товарів + [Електрон. ресурс]: Спецкурс: Курс лекцій
РВВ ПУСКУ, 2003 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Жук, В. А.
Моніторинг освітньої діяльності при викладанні спеціальних дисциплін на педагогічному факультеті ...
б.р.
ISBN відсутній
Жук, В. А.
Моніторинг освітньої діяльності при викладанні спеціальних дисциплін на педагогічному факультеті ...
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Жук, В. А.
Товарознавство харчових продуктів [Електрон. ресурс]: Метод. рекомендації
2006 р.
ISBN відсутній
Жук, В. А.
Товарознавство харчових продуктів [Електрон. ресурс]: Метод. рекомендації
2006 р.
ISBN відсутній
Книга
Жук, В. А.
Санітарно-гігієнічна експертиза товарів [Електрон. ресурс]: Метод. рекомендації
2006 р.
ISBN відсутній
Жук, В. А.
Санітарно-гігієнічна експертиза товарів [Електрон. ресурс]: Метод. рекомендації
2006 р.
ISBN відсутній