Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Дробот, В. I.
До списку авторів
Дробот, В. I.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Книга (аналит. описание)
Дробот, В. I.
Основи бізнес-планування на сільськогосподарських підприємствах
б.р.
ISBN відсутній
Дробот, В. I.
Основи бізнес-планування на сільськогосподарських підприємствах
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Лабораторний практикум з технології хлібопекарського та макаронного виробництв: Навч. посібник
Центр навч. л-ри, 2006 р.
ISBN 966-364-173-8
Лабораторний практикум з технології хлібопекарського та макаронного виробництв: Навч. посібник
Центр навч. л-ри, 2006 р.
ISBN 966-364-173-8
Статья
Шляхи розширення асортименту хлібобулочних виробів для хворих на діабет [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Шляхи розширення асортименту хлібобулочних виробів для хворих на діабет [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Дробот, В. I.
Дослідження впливу добавок на процес черствіння хліба [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Дробот, В. I.
Дослідження впливу добавок на процес черствіння хліба [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві [Текст]: (задачник) : навч. посібник
Кондор, 2010 р.
ISBN 978-966-351-319-5
Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві [Текст]: (задачник) : навч. посібник
Кондор, 2010 р.
ISBN 978-966-351-319-5
Книга
Інноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів [Текст]: монографія
Кондор, 2016 р.
ISBN 978-617-7278-75-6
Інноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів [Текст]: монографія
Кондор, 2016 р.
ISBN 978-617-7278-75-6
Статья
Махинько, В. М.
Сухарні брикети для споживачів з підвищеними білковими потребами [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Махинько, В. М.
Сухарні брикети для споживачів з підвищеними білковими потребами [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Дробот, В. I.
Перспектива збагачення безглютенових хлібобулочних виробів казеїном [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Дробот, В. I.
Перспектива збагачення безглютенових хлібобулочних виробів казеїном [Текст]
б.р.
ISBN відсутній