лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Дробот, В. I.

До списку авторів

Дробот, В. I.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Основи бізнес-планування на сільськогосподарських підприємствах
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Дробот, В. I.
Основи бізнес-планування на сільськогосподарських підприємствах
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Диференційований підхід при обгрунтуванні продуктово-ринкових стратегій розвитку сільського госпо...
Немає прим.
Статья
Нелеп, В. М.
Диференційований підхід при обгрунтуванні продуктово-ринкових стратегій розвитку сільського госпо...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Лабораторний практикум з технології хлібопекарського та макаронного виробництв
Доступно
 11 з 11
Книга

Лабораторний практикум з технології хлібопекарського та макаронного виробництв: Навч. посібник
Центр навч. л-ри, 2006 р.
ISBN 966-364-173-8


Заказать Заказать

На полку На полку

Шляхи розширення асортименту хлібобулочних виробів для хворих на діабет [Текст]
Немає прим.
Статья

Шляхи розширення асортименту хлібобулочних виробів для хворих на діабет [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Дослідження впливу добавок на процес черствіння хліба [Текст]
Немає прим.
Статья
Дробот, В. I.
Дослідження впливу добавок на процес черствіння хліба [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві [Текст]
Доступно
 5 з 5
Книга

Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві [Текст]: (задачник) : навч. посібник
Кондор, 2010 р.
ISBN 978-966-351-319-5

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Інноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів [Текст]
Доступно
 2 з 2
Книга

Інноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів [Текст]: монографія
Кондор, 2016 р.
ISBN 978-617-7278-75-6


Заказать Заказать

На полку На полку

Сухарні брикети для споживачів з підвищеними білковими потребами [Текст]
Немає прим.
Статья
Махинько, В. М.
Сухарні брикети для споживачів з підвищеними білковими потребами [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Борошно сорго у технології безглютенового хліба [Текст]
Немає прим.
Статья
Дробот, В. I.
Борошно сорго у технології безглютенового хліба [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Перспектива збагачення безглютенових хлібобулочних виробів казеїном [Текст]
Немає прим.
Статья
Дробот, В. I.
Перспектива збагачення безглютенових хлібобулочних виробів казеїном [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.81)