лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Пасічний, В. М.

До списку авторів

Пасічний, В. М.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | вперед >>
Дослідження характеристик комбінованих м'ясних фаршів з використанням білоквмісних наповнювачів [...
Немає прим.
Статья
Пасічний, В. М.
Дослідження характеристик комбінованих м'ясних фаршів з використанням білоквмісних наповнювачів [...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Технологія проектування м'ясо-жирових підприємств м'ясної промисловості
Доступно
 25 з 25
Книга
Клименко, М. М.
Технологія проектування м'ясо-жирових підприємств м'ясної промисловості: Навч. посібник
Нова книга, 2005 р.
ISBN 966-86090-1-8


Заказать Заказать

На полку На полку

Нове у виробництві продуктів для дитячого харчування + [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Статья
Пасічний, В. М.
Нове у виробництві продуктів для дитячого харчування + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Нове у виробництві продуктів для дитячого харчування
Немає прим.
Статья
Пасічний, В. М.
Нове у виробництві продуктів для дитячого харчування
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Нові види паштетних консервів + [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Статья
Пасічний, В. М.
Нові види паштетних консервів + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Перспективні напрямки виробництва м"ясних та м"ясо-рослинних напівфабрикатів [Текст]
Немає прим.
Статья
Пасічний, В. М.
Перспективні напрямки виробництва м"ясних та м"ясо-рослинних напівфабрикатів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Перспективні напрямки виробництва м'ясних та м'ясо-рослинних напівфабрикатів[Текст]
Немає прим.
Статья
Пасічний, В. М.
Перспективні напрямки виробництва м'ясних та м'ясо-рослинних напівфабрикатів[Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Перспективні напрямки виробництва м'ясних та м'ясо - рослинних напівфабрикатів [Текст]
Немає прим.
Статья
Пасічний, В. М.
Перспективні напрямки виробництва м'ясних та м'ясо - рослинних напівфабрикатів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Характеристика основної м'ясної сировини та субпродуктів для виробництва ковбасних виробів варено...
Немає прим.
Статья
Пасічний, В. М.
Характеристика основної м'ясної сировини та субпродуктів для виробництва ковбасних виробів варено...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Вироби з соленого м'яса.Асортимент. Сировина. Технологія [Текст]
Немає прим.
Статья
Пасічний, В. М.
Вироби з соленого м'яса.Асортимент. Сировина. Технологія [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Можливості підвищення технологічних характеристик білкових наповнювачів [Текст]
Немає прим.
Статья
Пасічний, В. М.
Можливості підвищення технологічних характеристик білкових наповнювачів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Перспективні напрямки виробництва м'ясних та м'ясо - рослинних напівфабрикатів [Текст]
Немає прим.
Статья
Пасічний, В. М.
Перспективні напрямки виробництва м'ясних та м'ясо - рослинних напівфабрикатів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Фаршеві та паштетні консерви з використанням композицій гідроколоїдів [Текст]
Немає прим.
Статья
Пасічний, В. М.
Фаршеві та паштетні консерви з використанням композицій гідроколоїдів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Технологія напівкопчених ковбас [Текст]
Немає прим.
Статья
Пасічний, В. М.
Технологія напівкопчених ковбас [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

М'ясомісткі продукти з буряковим барвником [Текст]
Немає прим.
Статья
Пасічний, В. М.
М'ясомісткі продукти з буряковим барвником [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Сучасні аспекти використання грибної сировини в технологіях м'ясних та м'ясомістких продуктів [Те...
Доступно
 1 з 1
Книга
Ястреба, Ю. А.
Сучасні аспекти використання грибної сировини в технологіях м'ясних та м'ясомістких продуктів [Те...: монографія
ПУЕТ, 2015 р.
ISBN 978-966-184-191-7

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Дослідження термінів зберігання комбінованих м'ясопродуктів із грибним напівфабрикатом [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Пасічний, В. М.
Дослідження термінів зберігання комбінованих м'ясопродуктів із грибним напівфабрикатом [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження біологічної цінності паштетних виробів з використанням грибних напівфабрикатів [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Пасічний, В. М.
Дослідження біологічної цінності паштетних виробів з використанням грибних напівфабрикатів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Вплив білоквмісних композицій на основі колагену на якість ковбасних виробів [Текст]
Немає прим.
Статья

Вплив білоквмісних композицій на основі колагену на якість ковбасних виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Антирадикальна активність гірчичної олії в умовах автоокиснення [Текст]
Немає прим.
Статья

Антирадикальна активність гірчичної олії в умовах автоокиснення [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.91)