лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Бірта, Г. О.

До списку авторів

Бірта, Г. О.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | вперед >>
Товарознавство сировини, матеріалів і засобів виробництва. Розділ 1. Рослинна лікарська сировина ...
Доступно
 10 з 10
Книга
Бірта, Г. О.
Товарознавство сировини, матеріалів і засобів виробництва. Розділ 1. Рослинна лікарська сировина ...: Курс лекцій
РВВ ПУСКУ, 2007 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Методологія наукових досліджень [Текст] + [Електрон. ресурс]
Доступно
 10 з 10
Книга
Бірта, Г. О.
Методологія наукових досліджень [Текст] + [Електрон. ресурс]: Курс лекцій
РВЦ ПУСКУ, 2007 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Товарознавство продовольчих товарів [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга

Товарознавство продовольчих товарів [Електрон. ресурс]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення курсу за кредитно-модульною системою навчання
2008 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Розвиток галузі свинарства на сучасному етапі. Товарознавча характеристика м'яса свинини за напря...
Доступно
 5 з 5
Книга
Бірта, Г. О.
Розвиток галузі свинарства на сучасному етапі. Товарознавча характеристика м'яса свинини за напря...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2006 р.
ISBN 966-7971-40-6

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Плоди і овочі" [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Бірта, Г. О.
Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Плоди і овочі" [Електрон. ресурс]: Метод. рекомендації
2005 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Вплив генетичних та паратипічних факторів на якість м'ясо-сальної продукції свинарства [Текст] + ...
Доступно
 5 з 5
Книга
Бірта, Г. О.
Вплив генетичних та паратипічних факторів на якість м'ясо-сальної продукції свинарства [Текст] + ...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2008 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Методологія наукових досліджень [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Бірта, Г. О.
Методологія наукових досліджень [Електрон. ресурс]: Метод. рекомендації та завдання до практичних занять, самостійної роботи за модульно-рейтинговою системою
2006 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Зерноборошняні товари" [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Бірта, Г. О.
Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Зерноборошняні товари" [Електрон. ресурс]: Метод. рекомендації
2005 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Зерноборошняні товари". Розділ "Плоди і овочі" [Елек...
Немає прим.
Книга
Бірта, Г. О.
Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Зерноборошняні товари". Розділ "Плоди і овочі" [Елек...: Метод. рекомендації та завдання за модульно-рейтинговою системою навчання
2006 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Товарознавство продовольчих товарів (спецкурс) [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Бірта, Г. О.
Товарознавство продовольчих товарів (спецкурс) [Електрон. ресурс]: Метод. матеріали
2006 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Товарознавство продовольчих товарів [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Бірта, Г. О.
Товарознавство продовольчих товарів [Електрон. ресурс]: Метод. матеріали
2006 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Товарознавча характеристика якості м'яса і сала свинок полтавської м'ясної породи
Немає прим.
Статья
Бірта, Г. О.
Товарознавча характеристика якості м'яса і сала свинок полтавської м'ясної породи
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Товарознавство сировини, матеріалів та засобів виробництва. Розділ 1. Товарознавство рослинної і ...
Немає прим.
Книга
Бірта, Г. О.
Товарознавство сировини, матеріалів та засобів виробництва. Розділ 1. Товарознавство рослинної і ...: Методичні матеріали за кредитно-модульною технологією навчання
2007 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Методологія наукових досліджень [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Бірта, Г. О.
Методологія наукових досліджень [Електрон. ресурс]: Методичні рекомендації освоєння навчальної дисципліни за кредитно-модульною технологією навчання
2007 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Товарознавство сировини, матеріалів і засобів виробництва. Розділ 1. Товарознавство рослинної і т...
Доступно
 10 з 10
Книга
Бірта, Г. О.
Товарознавство сировини, матеріалів і засобів виробництва. Розділ 1. Товарознавство рослинної і т...: текст лекцій
РВЦ ПУСКУ, 2007 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Якість м'ясо-сальної продукції різних генотипів свиней [Текст] + [Електронний ресурс]
Доступно
 200 з 200
Книга
Бірта, Г. О.
Якість м'ясо-сальної продукції різних генотипів свиней [Текст] + [Електронний ресурс]: навч. посібник
РВВ ПУСКУ, 2009 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Оцінка м'ясної продуктивності, якості туш, м'яса і підшкірного жиру свиней [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга
Бірта, Г. О.
Оцінка м'ясної продуктивності, якості туш, м'яса і підшкірного жиру свиней [Електронний ресурс]: метод. рекомендації
2009 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Свинарство [Текст] + [Електронний ресурс]
Доступно
 5 з 5
Книга
Бірта, Г. О.
Свинарство [Текст] + [Електронний ресурс]: монографія
РВВ ПУСКУ, 2009 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Рекомендації по проведенню ветеринарно-санітарних заходів в господарствах по виробництву продукці...
Доступно
 5 з 5
Книга
Бірта, Г. О.
Рекомендації по проведенню ветеринарно-санітарних заходів в господарствах по виробництву продукці...
РВВ ПУСКУ, 2009 р.
ISBN 978-966-184-055-2

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Методичні рекомендації по використанню лабораторних методів для визначення якості туш сільськогос...
Доступно
 5 з 5
Книга
Бірта, Г. О.
Методичні рекомендації по використанню лабораторних методів для визначення якості туш сільськогос...
РВВ ПУСКУ, 2009 р.
ISBN 978-966-184-053-8

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.82)