Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...
Навігатор :
Новые поступления
Простой поиск
Расширенный поиск
Авторы
Издательства
Серии
Тезаурус (Рубрики)
Книгообеспеченность:
По дисциплинам
По специальностям
По специализациям
По циклам дисциплин
По кафедрам
Особистий кабінет:
Штрих-код
Ім'я читача
Електронний каталог: Шумило, Г. I.
До списку авторів
Шумило, Г. I.
Сортувати за:
заголовком
Пов'язані описи:
Отобрать для печати:
страницу
|
инверсия
|
сброс
|
печать
(
0
)
Доступно
10 з 10
Книга
Шумило, Г. I.
Технологія приготування їжі: Навч. посіб.
Госпрозрахунковий редакційно-видавничий відділ комітету інформації, 1999 р.
ISBN 966-7186-36-9
Заказать
На полку
Доступно
2 з 2
Книга
Шумило, Г. I.
Технологія приготування їжі + [Електрон. ресурс]: Навч. посібник
Кондор, 2003 р.
ISBN 966-8251-06-7
повний текст
Заказать
На полку
Доступно
1 з 1
Электронный ресурс
Шумило, Г. I.
Технологія приготування їжі [Електронний ресурс]: навч. посібник
Кондор, 2003 р.
ISBN відсутній
5 (1)
Заказать
На полку
Доступно
4 з 4
Книга
Шумило, Г. I.
Технологія приготування їжі [Текст]: навч. посібник
Кондор, 2008 р.
ISBN 966-8251-06-7
Заказать
На полку
Доступно
4 з 4
Книга
Шумило, Г. I.
Технологія приготування їжі [Текст]: навч. посібник
Кондор, 2011 р.
ISBN 966-8251-06-7
Заказать
На полку
Доступно
1 з 1
Книга
Шумило, Г. I.
Технологія приготування їжі [Текст]: навч. посібник
Кондор, 2012 р.
ISBN 966-8251-06-7
повний текст
Заказать
На полку
Доступно
1 з 1
Книга
Шумило, Г. I.
Технологія приготування їжі [Текст]: навчальний посібник для студентів навчальних закладів І - ІІ рівнів акредитації
Кондор, 2013 р.
ISBN 978-966-351-402-4
Заказать
На полку