Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Павлоцька, Л. Ф.
До списку авторів
Павлоцька, Л. Ф.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Книга (аналит. описание)
Дуденко, Н. В.
Збагачення виробів із пісочного тіста овочевою добавкою з гарбуза
б.р.
ISBN відсутній
Дуденко, Н. В.
Збагачення виробів із пісочного тіста овочевою добавкою з гарбуза
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Павлоцька, Л. Ф.
Про підвищення біологічної цінності хлібобулочних виробів
б.р.
ISBN відсутній
Павлоцька, Л. Ф.
Про підвищення біологічної цінності хлібобулочних виробів
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Павлоцька, Л. Ф.
Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів [Текст]: навч. посібник
Університетська книга, 2007 р.
ISBN відсутній
Павлоцька, Л. Ф.
Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів [Текст]: навч. посібник
Університетська книга, 2007 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Павлоцька, Л. Ф.
Роль харчування в процесах життєдіяльності [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Павлоцька, Л. Ф.
Роль харчування в процесах життєдіяльності [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Павлоцька, Л. Ф.
Рекомендовані норми енерговитрат для різних верств населення [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Павлоцька, Л. Ф.
Рекомендовані норми енерговитрат для різних верств населення [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Павлоцька, Л. Ф.
Білки та їх значення в харчуванні людини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Павлоцька, Л. Ф.
Білки та їх значення в харчуванні людини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Павлоцька, Л. Ф.
Ліпіди та їх значення в харчуванні людини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Павлоцька, Л. Ф.
Ліпіди та їх значення в харчуванні людини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Павлоцька, Л. Ф.
Вуглеводи та їх значення в харчуванні людини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Павлоцька, Л. Ф.
Вуглеводи та їх значення в харчуванні людини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Павлоцька, Л. Ф.
Вітаміни та їх значення у харчуванні людей [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Павлоцька, Л. Ф.
Вітаміни та їх значення у харчуванні людей [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Павлоцька, Л. Ф.
Мінеральні речовини та їх значення в харчуванні людини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Павлоцька, Л. Ф.
Мінеральні речовини та їх значення в харчуванні людини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Павлоцька, Л. Ф.
Харчування різних професійних груп населення [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Павлоцька, Л. Ф.
Харчування різних професійних груп населення [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Павлоцька, Л. Ф.
Критерії гігієнічної оцінки та проблеми безпеки виробництва харчової продукції [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Павлоцька, Л. Ф.
Критерії гігієнічної оцінки та проблеми безпеки виробництва харчової продукції [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Павлоцька, Л. Ф.
Гігієнічна характеристика продуктів тваринництва [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Павлоцька, Л. Ф.
Гігієнічна характеристика продуктів тваринництва [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Павлоцька, Л. Ф.
Гігієнічна характеристика рослинної сировини та основних продуктів її переробки [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Павлоцька, Л. Ф.
Гігієнічна характеристика рослинної сировини та основних продуктів її переробки [Текст]
б.р.
ISBN відсутній