лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Крижова, Ю. П.

До списку авторів

Крижова, Ю. П.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Сучасні продукти харчування для дітей шкільного віку
Немає прим.
Статья
Крижова, Ю. П.
Сучасні продукти харчування для дітей шкільного віку
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Технологія виробництва котлет, збагачених йодом і селеном [Текст]
Немає прим.
Статья

Технологія виробництва котлет, збагачених йодом і селеном [Текст]: Корекція селенового та йодного статусу шляхом раціоналізації харчування
б.р.
ISBN відсутній
 5 (1)


На полку На полку

Удосконалення технології пельменів з метою збагачення йодом [Текст]
Немає прим.
Статья
Крижова, Ю. П.
Удосконалення технології пельменів з метою збагачення йодом [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Удосконалення технології пельменів з метою збагачення йодом [Текст]
Немає прим.
Статья
Крижова, Ю. П.
Удосконалення технології пельменів з метою збагачення йодом [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Удосконалення технології пельменів з метою збагачення йодом [Текст] + [Електронний ресурс]
Немає прим.
Статья
Крижова, Ю. П.
Удосконалення технології пельменів з метою збагачення йодом [Текст] + [Електронний ресурс]: для надання більшої ніжності та пластичності в розроблених рецептах використовується "чорнило"...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Ковбаски для гриля, збагачені  мікроелементами [Текст]
Немає прим.
Статья
Крижова, Ю. П.
Ковбаски для гриля, збагачені мікроелементами [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Ковбаски для гриля, збагачені мікроелементами [Текст]
Немає прим.
Статья
Крижова, Ю. П.
Ковбаски для гриля, збагачені мікроелементами [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Стартові культури для ферментації сирокопчених ковбас [Текст]
Немає прим.
Статья

Стартові культури для ферментації сирокопчених ковбас [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Нові можливості використання казеїнату натрію в технології варених ковбас [Текст]
Немає прим.
Статья
Кишенько, І. І.
Нові можливості використання казеїнату натрію в технології варених ковбас [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Стабілізація забарвлення шинкових виробів [Текст]
Немає прим.
Статья
Шевченко, І. І.
Стабілізація забарвлення шинкових виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Основні закономірності збереження кольору свіжого м'яса в межах класифікаційних груп [Текст]
Немає прим.
Статья
Шевченко, І. І.
Основні закономірності збереження кольору свіжого м'яса в межах класифікаційних груп [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Активність води як показник якості та безпечності м'ясних продуктів [Текст]
Немає прим.
Статья
Шевченко, І. І.
Активність води як показник якості та безпечності м'ясних продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Сардельки з бактеріальною закваскою та зниженим вмістом жиру [Текст]
Немає прим.
Статья
Крижова, Ю. П.
Сардельки з бактеріальною закваскою та зниженим вмістом жиру [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Напівфабрикати, збагачені кальцієм [Текст]
Немає прим.
Статья
Крижова, Ю. П.
Напівфабрикати, збагачені кальцієм [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Особливості використання білкових препаратів у складі реструктурованих шинкових виробів [Текст]
Немає прим.
Статья

Особливості використання білкових препаратів у складі реструктурованих шинкових виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.84)