Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Крижова, Ю. П.
До списку авторів
Крижова, Ю. П.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Статья
Крижова, Ю. П.
Удосконалення технології пельменів з метою збагачення йодом [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Крижова, Ю. П.
Удосконалення технології пельменів з метою збагачення йодом [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Крижова, Ю. П.
Удосконалення технології пельменів з метою збагачення йодом [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Крижова, Ю. П.
Удосконалення технології пельменів з метою збагачення йодом [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Кишенько, І. І.
Нові можливості використання казеїнату натрію в технології варених ковбас [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Кишенько, І. І.
Нові можливості використання казеїнату натрію в технології варених ковбас [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Шевченко, І. І.
Активність води як показник якості та безпечності м'ясних продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Шевченко, І. І.
Активність води як показник якості та безпечності м'ясних продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Крижова, Ю. П.
Сардельки з бактеріальною закваскою та зниженим вмістом жиру [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Крижова, Ю. П.
Сардельки з бактеріальною закваскою та зниженим вмістом жиру [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Особливості використання білкових препаратів у складі реструктурованих шинкових виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Особливості використання білкових препаратів у складі реструктурованих шинкових виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній