лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навигатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Личный кабинет : інформація


Электронный каталог: Крижова, Ю. П.

К списку авторов

Крижова, Ю. П.

Сортировать по: заглавию

Связанные описания:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Сучасні продукти харчування для дітей шкільного віку
Нет экз.
Статья
Крижова, Ю. П.
Сучасні продукти харчування для дітей шкільного віку
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Технологія виробництва котлет, збагачених йодом і селеном [Текст]
Нет экз.
Статья

Технологія виробництва котлет, збагачених йодом і селеном [Текст]: Корекція селенового та йодного статусу шляхом раціоналізації харчування
б.г.
ISBN отсутствует
 5 (1)


На полку На полку

Удосконалення технології пельменів з метою збагачення йодом [Текст]
Нет экз.
Статья
Крижова, Ю. П.
Удосконалення технології пельменів з метою збагачення йодом [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Удосконалення технології пельменів з метою збагачення йодом [Текст]
Нет экз.
Статья
Крижова, Ю. П.
Удосконалення технології пельменів з метою збагачення йодом [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Удосконалення технології пельменів з метою збагачення йодом [Текст] + [Електронний ресурс]
Нет экз.
Статья
Крижова, Ю. П.
Удосконалення технології пельменів з метою збагачення йодом [Текст] + [Електронний ресурс]: для надання більшої ніжності та пластичності в розроблених рецептах використовується "чорнило"...
б.г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Ковбаски для гриля, збагачені  мікроелементами [Текст]
Нет экз.
Статья
Крижова, Ю. П.
Ковбаски для гриля, збагачені мікроелементами [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Ковбаски для гриля, збагачені мікроелементами [Текст]
Нет экз.
Статья
Крижова, Ю. П.
Ковбаски для гриля, збагачені мікроелементами [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Стартові культури для ферментації сирокопчених ковбас [Текст]
Нет экз.
Статья

Стартові культури для ферментації сирокопчених ковбас [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Нові можливості використання казеїнату натрію в технології варених ковбас [Текст]
Нет экз.
Статья
Кишенько, І. І.
Нові можливості використання казеїнату натрію в технології варених ковбас [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Стабілізація забарвлення шинкових виробів [Текст]
Нет экз.
Статья
Шевченко, І. І.
Стабілізація забарвлення шинкових виробів [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Основні закономірності збереження кольору свіжого м'яса в межах класифікаційних груп [Текст]
Нет экз.
Статья
Шевченко, І. І.
Основні закономірності збереження кольору свіжого м'яса в межах класифікаційних груп [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Активність води як показник якості та безпечності м'ясних продуктів [Текст]
Нет экз.
Статья
Шевченко, І. І.
Активність води як показник якості та безпечності м'ясних продуктів [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Сардельки з бактеріальною закваскою та зниженим вмістом жиру [Текст]
Нет экз.
Статья
Крижова, Ю. П.
Сардельки з бактеріальною закваскою та зниженим вмістом жиру [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Напівфабрикати, збагачені кальцієм [Текст]
Нет экз.
Статья
Крижова, Ю. П.
Напівфабрикати, збагачені кальцієм [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Особливості використання білкових препаратів у складі реструктурованих шинкових виробів [Текст]
Нет экз.
Статья

Особливості використання білкових препаратів у складі реструктурованих шинкових виробів [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

© Все права защищены ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2023 (IP=34.232.63.94)