Навигатор :
Личный кабинет :
Электронный каталог: Крижова, Ю. П.
К списку авторов
Крижова, Ю. П.
Сортировать по: заглавиюСвязанные описания:
Статья
Крижова, Ю. П.
Удосконалення технології пельменів з метою збагачення йодом [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Крижова, Ю. П.
Удосконалення технології пельменів з метою збагачення йодом [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Крижова, Ю. П.
Удосконалення технології пельменів з метою збагачення йодом [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Крижова, Ю. П.
Удосконалення технології пельменів з метою збагачення йодом [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Кишенько, І. І.
Нові можливості використання казеїнату натрію в технології варених ковбас [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Кишенько, І. І.
Нові можливості використання казеїнату натрію в технології варених ковбас [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Шевченко, І. І.
Основні закономірності збереження кольору свіжого м'яса в межах класифікаційних груп [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Шевченко, І. І.
Основні закономірності збереження кольору свіжого м'яса в межах класифікаційних груп [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Шевченко, І. І.
Активність води як показник якості та безпечності м'ясних продуктів [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Шевченко, І. І.
Активність води як показник якості та безпечності м'ясних продуктів [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Крижова, Ю. П.
Сардельки з бактеріальною закваскою та зниженим вмістом жиру [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Крижова, Ю. П.
Сардельки з бактеріальною закваскою та зниженим вмістом жиру [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Особливості використання білкових препаратів у складі реструктурованих шинкових виробів [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Особливості використання білкових препаратів у складі реструктурованих шинкових виробів [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует