лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Пешук, Л. В.

До списку авторів

Пешук, Л. В.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | вперед >>
Сучасні продукти харчування для дітей шкільного віку
Немає прим.
Статья
Крижова, Ю. П.
Сучасні продукти харчування для дітей шкільного віку
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Технологічна модель інтенсивного виробництва яловичини + [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Статья
Пешук, Л. В.
Технологічна модель інтенсивного виробництва яловичини + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Конина - додатковий резерв м'яса в Україні + [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Статья
Пешук, Л. В.
Конина - додатковий резерв м'яса в Україні + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

М'ясо птиці - дієтичне, а галузь перспективна і економічно вигідна
Немає прим.
Статья
Пешук, Л. В.
М'ясо птиці - дієтичне, а галузь перспективна і економічно вигідна
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Создание качественно новых специальных продуктов + [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Статья
Украинец, А. И.
Создание качественно новых специальных продуктов + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

М'ясо птиці - дієтичне, а галузь перспективна і економічно вигідна
Немає прим.
Статья
Пешук, Л. В.
М'ясо птиці - дієтичне, а галузь перспективна і економічно вигідна
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Технологія парфумерно-косметичних продуктів [Текст] + [Електронний ресурс]
Доступно
 73 з 73
Книга
Пешук, Л. В.
Технологія парфумерно-косметичних продуктів [Текст] + [Електронний ресурс]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2007 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Удосконалення технології варених ковбас на основі м'яса птиці [Текст] + [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Статья
Пешук, Л. В.
Удосконалення технології варених ковбас на основі м'яса птиці [Текст] + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Використання купажованого жиру в технології нових маргаринів [Текст]
Немає прим.
Статья
Пешук, Л. В.
Використання купажованого жиру в технології нових маргаринів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження впливу рослинних олій на стійкість свинячого жиру [Текст]
Немає прим.
Статья
Пешук, Л. В.
Дослідження впливу рослинних олій на стійкість свинячого жиру [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів [Текст] + [Електронний ресурс]
Доступно
 33 з 33
Книга
Янчева, М. О.
Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів [Текст] + [Електронний ресурс]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2009 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Нові технології виготовлення варених ковбас з м'ясом птиці [Текст] + [Електронний ресурс]
Немає прим.
Статья
Пешук, Л. В.
Нові технології виготовлення варених ковбас з м'ясом птиці [Текст] + [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Основи тваринництва і ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів [Текст]
Доступно
 37 з 37
Книга
Пешук, Л. В.
Основи тваринництва і ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2011 р.
ISBN 978-611-01-0219-3

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Розширення асортименту вітчизняних мясопродуктів із залученням грибної сировини [Текст]
Немає прим.
Статья
Пешук, Л. В.
Розширення асортименту вітчизняних мясопродуктів із залученням грибної сировини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Нові майонези з оптимізованим рецептурним складом [Текст]
Немає прим.
Статья
Пешук, Л. В.
Нові майонези з оптимізованим рецептурним складом [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Фактор атерогенности пищевых продуктов [Текст]
Немає прим.
Статья
Пешук, Л. В.
Фактор атерогенности пищевых продуктов [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження жирнокислотного складу та основних якісних показників ліпідів кісткової харчової паст...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Пешук, Л. В.
Дослідження жирнокислотного складу та основних якісних показників ліпідів кісткової харчової паст...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Біохімія та технологія оліє-жирової сировини [Текст]
Доступно
 10 з 10
Книга
Пешук, Л. В.
Біохімія та технологія оліє-жирової сировини [Текст]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2011 р.
ISBN 978-611-01-0035-9

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Технологія м'ясопродуктів з нетрадиційної м'ясної сировини [Текст]
Доступно
 2 з 2
Книга

Технологія м'ясопродуктів з нетрадиційної м'ясної сировини [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2017 р.
ISBN 978-617-673-524-3

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Аналіз жирнокислотного складу м'ясних паштетів [Текст]
Немає прим.
Статья

Аналіз жирнокислотного складу м'ясних паштетів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.169)