Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Пешук, Л. В.
До списку авторів
Пешук, Л. В.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Статья
Пешук, Л. В.
Технологічна модель інтенсивного виробництва яловичини + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Пешук, Л. В.
Технологічна модель інтенсивного виробництва яловичини + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Пешук, Л. В.
Конина - додатковий резерв м'яса в Україні + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Пешук, Л. В.
Конина - додатковий резерв м'яса в Україні + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Пешук, Л. В.
М'ясо птиці - дієтичне, а галузь перспективна і економічно вигідна
б.р.
ISBN відсутній
Пешук, Л. В.
М'ясо птиці - дієтичне, а галузь перспективна і економічно вигідна
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Украинец, А. И.
Создание качественно новых специальных продуктов + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Украинец, А. И.
Создание качественно новых специальных продуктов + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Пешук, Л. В.
М'ясо птиці - дієтичне, а галузь перспективна і економічно вигідна
б.р.
ISBN відсутній
Пешук, Л. В.
М'ясо птиці - дієтичне, а галузь перспективна і економічно вигідна
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Пешук, Л. В.
Технологія парфумерно-косметичних продуктів [Текст] + [Електронний ресурс]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2007 р.
ISBN відсутній
Пешук, Л. В.
Технологія парфумерно-косметичних продуктів [Текст] + [Електронний ресурс]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2007 р.
ISBN відсутній
Статья
Пешук, Л. В.
Удосконалення технології варених ковбас на основі м'яса птиці [Текст] + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Пешук, Л. В.
Удосконалення технології варених ковбас на основі м'яса птиці [Текст] + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Пешук, Л. В.
Використання купажованого жиру в технології нових маргаринів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Пешук, Л. В.
Використання купажованого жиру в технології нових маргаринів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Пешук, Л. В.
Дослідження впливу рослинних олій на стійкість свинячого жиру [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Пешук, Л. В.
Дослідження впливу рослинних олій на стійкість свинячого жиру [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Янчева, М. О.
Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів [Текст] + [Електронний ресурс]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2009 р.
ISBN відсутній
Янчева, М. О.
Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів [Текст] + [Електронний ресурс]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2009 р.
ISBN відсутній
Статья
Пешук, Л. В.
Нові технології виготовлення варених ковбас з м'ясом птиці [Текст] + [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Пешук, Л. В.
Нові технології виготовлення варених ковбас з м'ясом птиці [Текст] + [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Пешук, Л. В.
Основи тваринництва і ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2011 р.
ISBN 978-611-01-0219-3
Пешук, Л. В.
Основи тваринництва і ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2011 р.
ISBN 978-611-01-0219-3
Статья
Пешук, Л. В.
Розширення асортименту вітчизняних мясопродуктів із залученням грибної сировини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Пешук, Л. В.
Розширення асортименту вітчизняних мясопродуктів із залученням грибної сировини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Пешук, Л. В.
Дослідження жирнокислотного складу та основних якісних показників ліпідів кісткової харчової паст...
б.р.
ISBN відсутній
Пешук, Л. В.
Дослідження жирнокислотного складу та основних якісних показників ліпідів кісткової харчової паст...
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Пешук, Л. В.
Біохімія та технологія оліє-жирової сировини [Текст]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2011 р.
ISBN 978-611-01-0035-9
Пешук, Л. В.
Біохімія та технологія оліє-жирової сировини [Текст]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2011 р.
ISBN 978-611-01-0035-9
Книга
Технологія м'ясопродуктів з нетрадиційної м'ясної сировини [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2017 р.
ISBN 978-617-673-524-3
Технологія м'ясопродуктів з нетрадиційної м'ясної сировини [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2017 р.
ISBN 978-617-673-524-3