Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Ощипок, І. М.
До списку авторів
Ощипок, І. М.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Статья
Ощипок, І. М.
Система масового обслуговування як модель технологічних потоків м'ясних виробництв
б.р.
ISBN відсутній
Ощипок, І. М.
Система масового обслуговування як модель технологічних потоків м'ясних виробництв
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Ощипок, І. М.
Новим технологіям м"ясних виробництв -винахідницький рівень [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Ощипок, І. М.
Новим технологіям м"ясних виробництв -винахідницький рівень [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Ощипок, І. М.
Деякі аспекти виробництва м'ясних виробів з давальницької сировини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Ощипок, І. М.
Деякі аспекти виробництва м'ясних виробів з давальницької сировини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Ощипок, І. М.
Розвантажувальний пристрій м'ясних виробництв та його розрахунок
б.р.
ISBN відсутній
Ощипок, І. М.
Розвантажувальний пристрій м'ясних виробництв та його розрахунок
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Ощипок, І. М.
Новим технологіям м"ясних виробництв-винахідницький рівень [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Ощипок, І. М.
Новим технологіям м"ясних виробництв-винахідницький рівень [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Ощипок, І. М.
Розрахунок ефективності впровадження нових технологічних машин м'ясних виробництв [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Ощипок, І. М.
Розрахунок ефективності впровадження нових технологічних машин м'ясних виробництв [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Ощипок, І. М.
Продуктивність машин м'ясних виробництв з урахуванням енергоємності процесу [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Ощипок, І. М.
Продуктивність машин м'ясних виробництв з урахуванням енергоємності процесу [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Автореферат/Диссертация
Ощипок, І. М.
Науково-практичні основи модернізації технологічних потоків цехів первинної переробки забійних тв...: автореф. дис. : 05.18.12
Одеська нац. акад. харч. технологій, 2008 р.
ISBN відсутній
Ощипок, І. М.
Науково-практичні основи модернізації технологічних потоків цехів первинної переробки забійних тв...: автореф. дис. : 05.18.12
Одеська нац. акад. харч. технологій, 2008 р.
ISBN відсутній
Статья
Ощипок, І. М.
Застосування продуктів переробки молока для виготовлення ковбас [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Ощипок, І. М.
Застосування продуктів переробки молока для виготовлення ковбас [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Ощипок, І. М.
Комплексний підхід до оцінки якості м'яса і м'ясних виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Ощипок, І. М.
Комплексний підхід до оцінки якості м'яса і м'ясних виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Ощипок, І. М.
Барна справа [Текст]: навч. посібник
Магнолія-2006, 2016 р.
ISBN 978-617-574-104-7
Ощипок, І. М.
Барна справа [Текст]: навч. посібник
Магнолія-2006, 2016 р.
ISBN 978-617-574-104-7
Книга
Ощипок, І. М.
Кухні народів світу [Текст]: навч. посіб.
Магнолія-2006, 2017 р.
ISBN 978-617-574-111-5
Ощипок, І. М.
Кухні народів світу [Текст]: навч. посіб.
Магнолія-2006, 2017 р.
ISBN 978-617-574-111-5